Játékok

  Hagyományos képkirakó játék aranyos grafikával és egyre nehezedő feladatokkal! Puzzler2.93K  Hagyományos képkirakó játék aranyos grafikával és egyre nehezedő feladatokkal!...  Vezesd úgy a majom űrhajóját, hogy minden gyümölcsöt felszedsz, mielőtt leszállsz!Monkey Lander3.32K  Vezesd úgy a majom űrhajóját, hogy minden gyümölcsöt felszedsz, mielőtt...Paintball-lövöldözés az irodában! Találj el minél több arcot! (Beküldte: Marci)Stress Relief Paintball1.61KPaintball-lövöldözés az irodában! Találj el minél több arcot! (Beküldte:...Vigyázz, le ne pottyanjanak a malackák!These Little Pigs4.21KVigyázz, le ne pottyanjanak a malackák!Építsd meg a saját középkori, modern vagy havas városodat!City Creator3.94KÉpítsd meg a saját középkori, modern vagy havas városodat!Légy ügyes és fogd ki a több pontot érő halakat!Survivor Fishing3.86KLégy ügyes és fogd ki a több pontot érő halakat!Hagyományos bowling, kiváló 3D grafikával!Gutterball3.83KHagyományos bowling, kiváló 3D grafikával!Klasszikus mászkálós játék Bomb Jack főszereplésével!Bomb Jack4.25KKlasszikus mászkálós játék Bomb Jack főszereplésével!Told ki az ellenfelet a körből!  Beküldte: Betti & VikiMonster Sumo3.11KTold ki az ellenfelet a körből! Beküldte: Betti & VikiFoglald el a kék bábukkal a pályát, úgy hogy közben a piros bábukat is kékké színezed!Frendz3.74KFoglald el a kék bábukkal a pályát, úgy hogy közben a piros bábukat is kékké...
  Harc az égbolton! Lődd le az ellenséges repülőket, aztán szállj le üzemanyagért!Hostile Skies4.03K...Most megmutathatod, milyen jó atléta lennél az Olimpián!Minilympics3.68KMost megmutathatod, milyen jó atléta lennél az Olimpián!Scoo-val mentsd meg a csapatot! A fejetlen ember elrabolta barátaidat, és most téged akar elkapni. A Space-el ugrasz, és kerüld ki a tököket.Attack of the Vampire3.73KScoo-val mentsd meg a csapatot! A fejetlen ember elrabolta barátaidat, és most...Menj végig a pályán a deszkával! Nézd, hogy merre fordul a léc, és úgy mozogj a medencék között!Twiddlewstix3.81KMenj végig a pályán a deszkával! Nézd, hogy merre fordul a léc, és úgy mozogj...Szerezd meg az összes bombát a vörösszemüveges nyuszival, úgy, hogy ne járjon le az időd. (Beküldte:Óbasz)Panic in Chocoland4.01KSzerezd meg az összes bombát a vörösszemüveges nyuszival, úgy, hogy ne járjon...Fuss el a fotósok elől, közben szedd össze az aranylemezeket!Eminem Mania1.82KFuss el a fotósok elől, közben szedd össze az aranylemezeket!A közismert Blobs Peg fejlettebb változatban!Blobs2.33KA közismert Blobs Peg fejlettebb változatban!Mindent lőj le a barikkal, hogy Garfield tovább alhasson. (Beküldte: Ny.Orsi)Sheep Shot4.01KMindent lőj le a barikkal, hogy Garfield tovább alhasson. (Beküldte: Ny.Orsi) Íme a nagyszerű Verti Golf még nagyszerűbb folytatása! Verti Golf 23.53K Íme a nagyszerű Verti Golf még nagyszerűbb folytatása! Bontsd a falat az azonos színű téglák lebontásával!Crashdown2.95KBontsd a falat az azonos színű téglák lebontásával!
Úszógumis barátunkkal kerüld ki az akadályokat! Ballistic Biscuit2.92KÚszógumis barátunkkal kerüld ki az akadályokat! Rakd a köveket a sárga gombra!Shove It3.02KRakd a köveket a sárga gombra!Irányítsd te a profi kosarast, és szerezz minél több pontot!Basketball Online Game3.22KIrányítsd te a profi kosarast, és szerezz minél több pontot! Egy golyót kell terelgetni az idővel versenyezve, de vigyázz, könnyen kicsúszhat a vezetés a kezed alól!  (Küldi: Ari)Gyroball3.03K Egy golyót kell terelgetni az idővel versenyezve, de vigyázz, könnyen kicsúszhat...Újabb flipper játék, ezúttal a mindenki által kedvelt szivaccsal, Spongyabobbal! Ráadásul nem a karokat, hanem a golyót irányítjuk!Sponge Bob Pinball4.22KÚjabb flipper játék, ezúttal a mindenki által kedvelt szivaccsal, Spongyabobbal!... Egy igazi mászkálós játék! Válassz karaktert, és szerezd meg a fontos holmikat, hogy Motherboard leállíthassa a cyberbogarakat! Cyber Chase4.05K Egy igazi mászkálós játék! Válassz karaktert, és szerezd meg a fontos holmikat,...A szokásos színre szín, ezúttal Harry Potter kiadásban!Harry Potter Galleon2.74KA szokásos színre szín, ezúttal Harry Potter kiadásban!Távirányítós autók extra versenye!  (küldte: Petike)Zipzaps Street Rally4.35KTávirányítós autók extra versenye! (küldte: Petike)Találj a mókusokkal a lyukba! (Beküldte: Joker)SQRL Golf3.91KTalálj a mókusokkal a lyukba! (Beküldte: Joker)Zárd buborékba a méhecskéket!Bubble Bees3.02KZárd buborékba a méhecskéket!
  A megfelelő tulajdonosnak add vissza a kocsikat![küldte: Lilla]Park a Lot 23.63K  A megfelelő tulajdonosnak add vissza a kocsikat![küldte: Lilla]Dobálj mogyorót a baseball meccs szurkolóinak!Nut Vendor2.41KDobálj mogyorót a baseball meccs szurkolóinak!Fantasztikus asztali hoki a téli szobasportok kedvelőinek :-)Air Hockey World Cup4.215KFantasztikus asztali hoki a téli szobasportok kedvelőinek :-)A falak segítségével juttasd a labdát a kapuba! Road Blocks2.82KA falak segítségével juttasd a labdát a kapuba!   Segíts Polly-nak, a kleptomániás papagájnak!Beküldte: STELLAPolly4.27K  Segíts Polly-nak, a kleptomániás papagájnak!Beküldte: STELLANe dőlj el a biciklivel!Unicycle4.12KNe dőlj el a biciklivel!Védd meg Bush elnökkel a Fehér Házat!Bush Shoot-Out4.24KVédd meg Bush elnökkel a Fehér Házat!Síelj, tüzelj, célozz és legyen minél több pontod!Nordic Chill4.22KSíelj, tüzelj, célozz és legyen minél több pontod!Miközben szerenádot adsz szerelmednek, kapd el a rózsákat!Midnight Serenade3.91KMiközben szerenádot adsz szerelmednek, kapd el a rózsákat!Egy nagyon jó, egyre népszerűbb téli sport - a Curling! Virtual Curling3.54KEgy nagyon jó, egyre népszerűbb téli sport - a Curling!
Vadnyugati pisztolypárbaj a monitorodon!Sheriff Time2.92KVadnyugati pisztolypárbaj a monitorodon!Zseniális 3D verseny!Gorillaz Racer3.97KZseniális 3D verseny!Puyo-Tetris keverék, hiába, a Tetris halhatatlan!Puyo Tetris3.61KPuyo-Tetris keverék, hiába, a Tetris halhatatlan!A régi, de nagyszerű flipper most új köntösben! Starsky&Hutch Flipper3.02KA régi, de nagyszerű flipper most új köntösben! Karate mesterfokon! Üss és rúgj, hogy legyőzd az ellenfelet!Defenders of the Motherland3.63KKarate mesterfokon! Üss és rúgj, hogy legyőzd az ellenfelet!Repülőgép-párbaj! Vezesd oldtimer repülődet és lődd le az ellenfelet!Top Dog4.12KRepülőgép-párbaj! Vezesd oldtimer repülődet és lődd le az ellenfelet!Aranyos mászkálós játék, amiben egy pingvinnel kell felmászni a hegycsúcsra!A pingvin, aki repülni akar3.53K...A nagysikerű film játék változata!(beküldte: Orosz György)Én, a robot3.12KA nagysikerű film játék változata!(beküldte: Orosz György)Táncoltasd meg az amerikai elnököt!Bush Aerobics3.11KTáncoltasd meg az amerikai elnököt!Rakd úgy a cső részeit, hogy a golyó ne essen ki!Pipe Down3.62KRakd úgy a cső részeit, hogy a golyó ne essen ki!
Legális Gyorsulási verseny Küldte: ßodnár PepeGoose Head Racing3.83KLegális Gyorsulási verseny Küldte: ßodnár PepeVerd meg Forest Gumpot asztali teniszben!Ping Pong3.98KVerd meg Forest Gumpot asztali teniszben!Pattogtasd a pingvint úgy, hogy nekirepüljön a hópihéknek!Penguin bounce 22.31KPattogtasd a pingvint úgy, hogy nekirepüljön a hópihéknek!Puskázz úgy, hogy ne kapjon el a tanár!The classroom2.92KPuskázz úgy, hogy ne kapjon el a tanár!Mászkálós akciójáték a kémkölykök főszereplésével!Mall Brawl2.52KMászkálós akciójáték a kémkölykök főszereplésével!Zseniális golfjáték Crash-sel, ötletes pályákon!Crash Nitro Mini Golf2.91KZseniális golfjáték Crash-sel, ötletes pályákon!Felülnézetes lövöldözés az akciójátékok rajongói számára!Doomed Shooter3.21KFelülnézetes lövöldözés az akciójátékok rajongói számára!Cukrokat kell összerakni ebben a nagyon jó és könnyű játékbanCukorgyártás3.34KCukrokat kell összerakni ebben a nagyon jó és könnyű játékbanSzedd össze Garfielddal a lepottyanó tojásokat! Vigyázz a dinnyékre és az almákra!Coop Catch3.82K...Csináld meg a tengeralattjárós küldetéseket, de lehetőleg ne menj neki más hajóknak. Egérrel kell a tengeralattjárót irányítani.Sub Commander3.61KCsináld meg a tengeralattjárós küldetéseket, de lehetőleg ne menj neki más...
Csapd le a husángal az egereket, he hagyd, hogy Garfield sajtját megegyék!Beat the Cheese4.02KCsapd le a husángal az egereket, he hagyd, hogy Garfield sajtját megegyék!Izgalmas ügyességi játék, az egérrel irányítod  a hangyaszamurájt! Ajánlotta: Leó Antkendo4.01KIzgalmas ügyességi játék, az egérrel irányítod a hangyaszamurájt! Ajánlotta:... A régi, jó, megunhatatlan Tetris!Original Tetris4.312K A régi, jó, megunhatatlan Tetris! Kedvenc nindzsáink visszatértek! Verekedd át magad mind az öt fejezeten!3 Foot Ninja II3.61K Kedvenc nindzsáink visszatértek! Verekedd át magad mind az öt fejezeten!A léghajóból kidobott csajokat kell elkapnod. Beküldte:HurkaAlpine Escape3.31KA léghajóból kidobott csajokat kell elkapnod. Beküldte:HurkaKapj el minél több ellenséges helikoptert!Heli Attack 23.92KKapj el minél több ellenséges helikoptert!Igazi 3 dimenziós golf a javából! Verti Golf3.32KIgazi 3 dimenziós golf a javából! Minimum 3 egymás mellett lévő gyümölcs ér csak pontot!Fruit Smash3.89KMinimum 3 egymás mellett lévő gyümölcs ér csak pontot!Lődd le a pincéreket, hogy hozzájuthass a kávédhoz!Café of Terror3.21KLődd le a pincéreket, hogy hozzájuthass a kávédhoz!Klasszikus játéktermi lövöldözés a Rémkölykökkel.Operation Graduates4.22KKlasszikus játéktermi lövöldözés a Rémkölykökkel.