Blackjack

1K0.00
 
The age old classic, Blackjack is now available to play for free online from your smartphone, mobile phone or computer. Play from anywhere no matter where you are - including during your office meetings that you love so much. Just don’t let your boss catch you with your phone out! Your co-workers are probably playing the same game with their own smartphones! This is the same old Blackjack you know the game, right? The idea is to beat the house by netting as close to twenty-one as possible. If you’ve never played before it seems a lot easier than it actually is, so don’t get too cocky. The dealer will continue to hand out cards until you bust by getting a total well over twenty-one, or until you tell them to stop. To win, you must be closer to twenty-one than the house, otherwise known as the dealer. Place a bet before every hand, and if you win you’ll increase your earnings. Don’t raise your bet too high though or you will lose all of your cash if the house beats you! The beauty of this online card game is that you don’t have to visit a casino to play, and you don’t have to lose real money. Heck, you don’t even have to leave your house to get in on the action! Just pull up a chair, plop yourself down and start tossing money onto the table. Keep a close eye on your cards though, you don’t want to bust and lose what you’ve put down. Well, what are you waiting for? Get in there and place some bets! Challenge your friends and family and compete to see who can make the most money in Blackjack. How much will you make? Will you become a Blackjack millionaire? There’s only one way to find out.

Blackjack

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Blackjack közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Green Solitaire0.0111Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Tüntesd el a cuki állatokat! Persze csak mahjongok formájában! Dream Pets Connect 24.2961Tüntesd el a cuki állatokat! Persze csak mahjongok formájában! Zuhatagra fel! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Gem Match Fun 32.5934Zuhatagra fel! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room3.32KKeresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tüntesd el a lapokat a világűrben is! 3 Moon Solitaire3.81KTüntesd el a lapokat a világűrben is! Fejtsétek meg a Startlap naponta frissülő keresztrejtvényeit! Itt megbeszélhetitek az eredményeket!Keresztrejtvények3.698KFejtsétek meg a Startlap naponta frissülő keresztrejtvényeit! Itt megbeszélhetitek...Virágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat.  Flower Match 22.010KVirágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat. Bontsd le a mahjongokat! Marine Life: Bullseye Mahjong3.02KBontsd le a mahjongokat! Párosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű lapod! Tropical Solitaire3.34KPárosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen...Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.93KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték....
Rendezd a lapokat most kicsit másképp!Gaps Solitaire2.52KRendezd a lapokat most kicsit másképp!Szerezd meg a napi gyümölcsöd ezzel a játékkal! Bontsd le a gyümölcs tornyot! Fruit Mahjong: Square Mahjong2.25KSzerezd meg a napi gyümölcsöd ezzel a játékkal! Bontsd le a gyümölcs tornyot!...Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.98KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne. Tisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz. Monster Match Game3.76KTisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz....Ismerd meg a nemzetek zászlóit és közben szórakozz jól! Flag Mahjong4.04KIsmerd meg a nemzetek zászlóit és közben szórakozz jól! Mit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta.  Garfield Solitaire1.92KMit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta....Zuhatagra fel!  Monster Cubes Crush4.02KZuhatagra fel! Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.33KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Lásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Tower Solitaire3.33KLásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Ismerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. The Storyteller3.53KIsmerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted....
Mahjongra fel. Egy újabb logikai játék. Reméljük ez is tetszik majd. Internet Mahjong4.14KMahjongra fel. Egy újabb logikai játék. Reméljük ez is tetszik majd. Tetris és Zuhatagjáték most egyben! Nagyon eltalált játék. CrystalLoid3.42KTetris és Zuhatagjáték most egyben! Nagyon eltalált játék. Mahjongra fel! Bontsd le a tornyokat! Mahjongg Toychest3.03KMahjongra fel! Bontsd le a tornyokat! Fedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Super Kitchen1.52KFedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Rabold ki a bankot! The Bank Robbery2.81KRabold ki a bankot! Segíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Safe With Me3.31KSegíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Jewels 3D3.32KGyűjtsd be a gyöngyöket! Segíts a Mikulásnak a cukrok begyűjtésében! Vigyázz nincs már sok időd! X Mas Treats2.92KSegíts a Mikulásnak a cukrok begyűjtésében! Vigyázz nincs már sok időd! Karácsonyi zuhatag játék. Kell ennél több? Mix & Christmatch4.33KKarácsonyi zuhatag játék. Kell ennél több? Tedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Monkey Go Happy Xmas Tree3.74KTedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel!
Egy jól megcsavart memória játék. Az előző csak a bemelegítés volt. Twisting puzzle christmas1.61KEgy jól megcsavart memória játék. Az előző csak a bemelegítés volt. Segíts a mikulásnak! Gyűjtsd be az ajándékokat. Zuhatagra fel! Christmas fr33z3.05KSegíts a mikulásnak! Gyűjtsd be az ajándékokat. Zuhatagra fel! Tornáztasd meg az agyad. Mennyire jó a memóriád? Memory Game3.66KTornáztasd meg az agyad. Mennyire jó a memóriád? Juss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a környék. Descent of the Tomb2.93KJuss ki a szörnyekkel teli ősi építményből. Vigyázz elég rémisztő ez a...Pihentető és élvezetes ez az ingyenes játékunk. Keresgél és találj! Alphanumeric 13.820KPihentető és élvezetes ez az ingyenes játékunk. Keresgél és találj! Rakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Spider solitaire ws 3.33KRakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Mahjongra fel! Tüntesd el a bogarakat. Ha nem vagy bogaras ez lesz a te játékod.  Bug connect 3.41KMahjongra fel! Tüntesd el a bogarakat. Ha nem vagy bogaras ez lesz a te játékod....Hangolódj Karácsonyra élvezetesen! Zuhatagra fel! Christmas puzzle 2 2.94KHangolódj Karácsonyra élvezetesen! Zuhatagra fel! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets3.83KElhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire4.13KTüntesd el a lapokat!
Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mahjong ace2.15KBontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.14KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!  Qrossfire 3.014KEgy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki! Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.82KOpaa.. Pasziánsz! Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.33KMahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal!