Bubble Hit: Christmas

1717K4.53034
 

 

 

Bubble hit

 

Igen, nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy karácsonyi játék a legnépszerűbb zuhatag játékunk! Mi sem hittük volna, hogy ilyen töretlenül sikeres lehet évek óta ez a karácsonyi játék, de a számok egyértelműen azt igazolják, hogy ezt a zuhatag játékot több százezerszer játszották már.
 

Ez az ingyenes zuhatagjáték elintézi, hogy minden nap karácsony legyen, hiszen hangulatában a gyerekek által legjobban várt ünnepet idézi, amikor mindenki megpihen egy kicsit, és összejöhet a család.

 

Az egyik legjobb online karácsonyi játék

A Bubble Hit: Christmas által a játékos elé állított feladat, hogy a különböző színű és alakú díszek, csengők, valamint becsomagolt ajándékok közt rendet tegyen úgy, hogy egy csíkos nyalókából ő is díszeket csengőket és ajándékokat lődöz ki. Amint legalább három egyforma színű és kinézetű alakzat kerül egymás mellé, azok máris eltűnnek, mi pedig pontokkal gazdagodunk.

 

A böngészős játék indítása rendkívül egyszerű, hiszen rögtön a játék felületén találjuk magunkat, ám ha esetleg valamit állítgatni szeretnénk, vagy netán újrakezdenénk a menetet, mert menthetetlennek tűnik a helyzet, akkor a képernyő jobboldala felé keresgessünk. Itt található ugyanis az ingyenes Bubble Hit: Christmas kezelőfelülete, ahol a Restart gomb újraindít, míg az Options pontban a böngészős játék felületének színeit, illetve a hangerőt állíthatjuk.

A karácsony ünnepe

A böngészős Bubble Hit: Christmas értelemszerűen a karácsonyra épít, ami a legnagyobb keresztény ünnep, és Jézus születésére emlékeztet, mellyel együtt jár a fenyő díszítése, az ajándékozás, és a meghitt családi hangulat. Maga a karácsony szó a keleti keresztény egyház szláv nyelvéből kerülhetett a magyarba, valószínűleg bolgár közvetítéssel.

 
Bubble Hit: Christmas - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Bubble Hit: Christmas közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on