Bubble Hit: Christmas

1647K4.52958
 

 

Bubble hit

 

Igen, nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy karácsonyi játék a legnépszerűbb zuhatag játékunk! Mi sem hittük volna, hogy ilyen töretlenül sikeres lehet évek óta ez a karácsonyi játék, de a számok egyértelműen azt igazolják, hogy ezt a zuhatag játékot több százezerszer játszották már.
 

Ez az ingyenes zuhatagjáték elintézi, hogy minden nap karácsony legyen, hiszen hangulatában a gyerekek által legjobban várt ünnepet idézi, amikor mindenki megpihen egy kicsit, és összejöhet a család.

 

Az egyik legjobb online karácsonyi játék

A Bubble Hit: Christmas által a játékos elé állított feladat, hogy a különböző színű és alakú díszek, csengők, valamint becsomagolt ajándékok közt rendet tegyen úgy, hogy egy csíkos nyalókából ő is díszeket csengőket és ajándékokat lődöz ki. Amint legalább három egyforma színű és kinézetű alakzat kerül egymás mellé, azok máris eltűnnek, mi pedig pontokkal gazdagodunk.

 

A böngészős játék indítása rendkívül egyszerű, hiszen rögtön a játék felületén találjuk magunkat, ám ha esetleg valamit állítgatni szeretnénk, vagy netán újrakezdenénk a menetet, mert menthetetlennek tűnik a helyzet, akkor a képernyő jobboldala felé keresgessünk. Itt található ugyanis az ingyenes Bubble Hit: Christmas kezelőfelülete, ahol a Restart gomb újraindít, míg az Options pontban a böngészős játék felületének színeit, illetve a hangerőt állíthatjuk.

A karácsony ünnepe

A böngészős Bubble Hit: Christmas értelemszerűen a karácsonyra épít, ami a legnagyobb keresztény ünnep, és Jézus születésére emlékeztet, mellyel együtt jár a fenyő díszítése, az ajándékozás, és a meghitt családi hangulat. Maga a karácsony szó a keleti keresztény egyház szláv nyelvéből kerülhetett a magyarba, valószínűleg bolgár közvetítéssel.

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Laza zuhatag játék, semmi erőlködést nem kívánó online játék! Halloween Chunks2.54KLaza zuhatag játék, semmi erőlködést nem kívánó online játék! Sokpályás zuhatag játék ellen ugye nem lesz tiltakozás :) ? Vágj hát bele, szuper online játék vár rád! Hey Spring3.220KSokpályás zuhatag játék ellen ugye nem lesz tiltakozás :) ? Vágj hát bele,...Ha létezik legendás zuhatag játék, akkor bizony az ingyenes online játékok között ez az! Fruit Connect 2 2.39KHa létezik legendás zuhatag játék, akkor bizony az ingyenes online játékok...Pazar zuhatag játék, ezernyi színes gömbbel... Nem is kell jobb online játék!Bubble It 2 3.918K...Persze, hogy nem maradhat a hét profi zuhatag játék nélkül! Dobj el mindent, irány az ingyenes online játék!  Diamond Crushed2.35KPersze, hogy nem maradhat a hét profi zuhatag játék nélkül! Dobj el mindent,...Semmi extra, csak egy klafa zuhatag játék, aminek rengeteg pályája lesz, és egyre csak nehezülnek majd az online játék ideje alatt.Fun Bubble Shooter3.511KSemmi extra, csak egy klafa zuhatag játék, aminek rengeteg pályája lesz, és...Ez bizony egy zuhatag játék lesz, és ha rájössz az ingyenes online játék titkára, akkor már félig nyertél is.Squarex1.13KEz bizony egy zuhatag játék lesz, és ha rájössz az ingyenes online játék titkára,...Buborék típusú zuhatag játék lesz terítéken, és mint mindig, ez az online játék örökre száműzi az unalmat a szobából is.Bundle Bubbles4.310KBuborék típusú zuhatag játék lesz terítéken, és mint mindig, ez az online...Ha már egyszer zuhatag játék, akkor az legyen igazi csili-vili cserélgetős online játék változat!Retro Fruit Crush4.07KHa már egyszer zuhatag játék, akkor az legyen igazi csili-vili cserélgetős online...Igazi belevaló zuhatag játék veszi most kezdetét, aki most lemarad, az kimarad egy remek online játék élményéből!  Forest Gems3.28KIgazi belevaló zuhatag játék veszi most kezdetét, aki most lemarad, az kimarad...
Vidám zuhatag játék, amiben annyi pálya lesz az online játék felületén, hogy a feléig eljutni is a hatalmas idő lesz.  Bubble Shooter Dino1.99KVidám zuhatag játék, amiben annyi pálya lesz az online játék felületén, hogy...Zuhatag játék ismét az ütős fajtából! Mert miért is untatnánk gyenge online játékkal?Bubble Shooter T204.014KZuhatag játék ismét az ütős fajtából! Mert miért is untatnánk gyenge online...Ha már erre jártál, eláruljuk: ez a zuhatag játék nagyon neked való! Csak kattints egyet, és rájössz miért is mondjuk az online játékok legújabb darabjáról mindezt!Candys Matching Mania4.014KHa már erre jártál, eláruljuk: ez a zuhatag játék nagyon neked való! Csak...Gyönyörű ez a zuhatag játék! Olyan ingyenes online játék következik, amit egyszerűen imádni fogsz! Crystal Constellations3.812KGyönyörű ez a zuhatag játék! Olyan ingyenes online játék következik, amit...A zuhatag játékok legújabb darabjában az a cél, hogy az online játék minden tábláján a lehető legtöbb pontot érd el.  Pakold le úgy a zuhatag játék tábláit, hogy egyetlen kocka se maradjon rajtuk az ingyenes online játék során. Ehhe...Diamond Crush3.58KA zuhatag játékok legújabb darabjában az a cél, hogy az online játék minden...Szó szerint gigantikus zuhatag játék vár rád, de most a lövöldözős fajtából! Ennyi pálya még soha nem volt az ilyen típusú online játékok között.Bubble Shooter Family Pack4.126KSzó szerint gigantikus zuhatag játék vár rád, de most a lövöldözős fajtából!...Zuhatag játék abból a fajtából amit jobban szeretsz: az online játék egyes pályái ugyanis csak akkor érnek véget, ha nem marad egy színes kocka sem. Erre most nagyon kell ügyelned!Candy Clear Hd4.19KZuhatag játék abból a fajtából amit jobban szeretsz: az online játék egyes...Csengő-bongó zenére indul a zuhatag játék, és az online játék a felcserélős fajta egyik remeke lesz.Massive Match 34.18KCsengő-bongó zenére indul a zuhatag játék, és az online játék a felcserélős...Csodaszép zuhatag játék veszi most kezdetét! Nagyon régen láttunk ilyen szépet az ingyenes online játékok között!Crazy Collapse4.19KCsodaszép zuhatag játék veszi most kezdetét! Nagyon régen láttunk ilyen szépet...Végtelenül egyszerű online játék a zuhatag játék szerelmeseinek!Bubbly Pop2.518KVégtelenül egyszerű online játék a zuhatag játék szerelmeseinek!
Klasszikus zuhatag játék, aminek most sem fogsz tudni ellenállni!, annyira profi lesz ez az ingyenes online játék!Bubble Shooter Billionaire2.16KKlasszikus zuhatag játék, aminek most sem fogsz tudni ellenállni!, annyira profi...Klasszikusnak látszó zuhatag játék, amiben azért lesz némi csavar az online játék felületén.Elimination Tactics4.210KKlasszikusnak látszó zuhatag játék, amiben azért lesz némi csavar az online...Zuhatag játék, egy profi csavarral: most gyorsan számolnod is kell majd az online játék alatt.Crush & Count2.911KZuhatag játék, egy profi csavarral: most gyorsan számolnod is kell majd az online...Csodás színekkel vár egy remek zuhatag játék! Ne akarj ellenállni, ez egy nagyon jó online játék!Ducks Match2.712KCsodás színekkel vár egy remek zuhatag játék! Ne akarj ellenállni, ez egy nagyon...A szuper delfines játékok egyikét hoztuk, amit zuhatag játékok közül válogattunk! Órák mennek majd el ezzel az ingyenes online játékkal, de te nem fogod megbánni :)!Dolphin Pop4.337KA szuper delfines játékok egyikét hoztuk, amit zuhatag játékok közül válogattunk!...Követezzék hát egy páratlan szépségű zuhatag játék! Ez tényleg ritka darab lesz az ingyenes online játékok között.Dna Lab Rush3.129KKövetezzék hát egy páratlan szépségű zuhatag játék! Ez tényleg ritka darab...Oké, hogy lement a húsvét, de ez akkor is egy kihagyhatatlan zuhatag játék. Fantasztikus színekkel látták el a tojásokat az ingyenes online játék során, így szinte biztos, hogy nagy kedvenc lesz! Easter Matching Mania 3.69KOké, hogy lement a húsvét, de ez akkor is egy kihagyhatatlan zuhatag játék....Húsvéti parádés zuhatag játék veszi kezdetét! Nem az a ikoncserélős fajta lesz ez az ingyenes online játék, hanem az a típus, ahol össze kell majd kötnöd az azonos mintákat.Happy Easter Eggs Match3.711KHúsvéti parádés zuhatag játék veszi kezdetét! Nem az a ikoncserélős fajta...Violetta játék a népszerű színésznővel, méghozzá egyből egy logikai játék! Vigyázz, mert ha nem vagy gyors, akkor hamar véget érhet az ingyenes online játék. Mert a zuhatag játékok már csak ilyenek.Violetta Bubble 3.37KVioletta játék a népszerű színésznővel, méghozzá egyből egy logikai játék!...Végre újból egy zuhatag játék amiben nem csak az a lényeg, hogy az online játék felületén össze-vissza kattintgassunk.Swap Pop 2.422KVégre újból egy zuhatag játék amiben nem csak az a lényeg, hogy az online játék...
Gyere, és játssz! Ez egy olyan zuhatag játék lesz, amiben az online játék során forogni fog a pálya.Dot Spinner Online3.528KGyere, és játssz! Ez egy olyan zuhatag játék lesz, amiben az online játék során...Ugye, hogy még nem volt zombis zuhatag játék? Akkor éppen ideje, hogy nekikezdj az online játékok között ennek is, de azért ne ijedj meg: a logikai játék nem lesz annyira veszélyes :).Zombines2.14KUgye, hogy még nem volt zombis zuhatag játék? Akkor éppen ideje, hogy nekikezdj...Zuhatag játék gyönyörű virágokkal! Ingyenes online játék, ahogyan ezeket szereted. A logikai játék indításánál ügyelj arra, hogy a Play feliratra kattintva az 1 min szövegre klikkelj.Kengurur Coins3.012KZuhatag játék gyönyörű virágokkal! Ingyenes online játék, ahogyan ezeket...Gyönyörű! Zuhatag játék ami tele van csillogó kövekkel, ráadásul igazi logikai online játék.Go To And Match3.39KGyönyörű! Zuhatag játék ami tele van csillogó kövekkel, ráadásul igazi logikai...Ez a zuhatag játék valami eszméletlen szép. Komolyan, az ilyen ingyenes online játékok mindig nagy sikerre számíthatnak nálunk.Tribal Jungle – Jewel Quest3.48KEz a zuhatag játék valami eszméletlen szép. Komolyan, az ilyen ingyenes online...Az imádott zuhatagjáték már a hatodik résznél tart, gyere és játssz nálunk! Itt megoszthatod a tapasztalataidat és az eredményedet!Bubble Shooter 6: Black Hole4.4475KAz imádott zuhatagjáték már a hatodik résznél tart, gyere és játssz nálunk!...Nem mindennapi zuhatag játék, most nem a hagyományos szabályok döntenek az ingyenes online játék során.Crazy Diamond4.4107KNem mindennapi zuhatag játék, most nem a hagyományos szabályok döntenek az ingyenes...Gyönyörű színekkel érkezik egy vidám farmos játék, ahol is a zöldségeket kell hó"hármasítanod" a zuhatag játék felületén.  De végre egy olyan online játék lesz a palettán, ami nem olyan egyszerű, így többet kell gondolk...Farm Puzzle Story 23.86KGyönyörű színekkel érkezik egy vidám farmos játék, ahol is a zöldségeket...A legendás zuhatag játék visszatért, ezúttal karácsonyi játék különkiadással! Nehogy kihagyd a nagyszerű ingyenes online játékok egyikét!Bubble Shooter Christmas Pack3.755KA legendás zuhatag játék visszatért, ezúttal karácsonyi játék különkiadással!...Egy remek karácsonyi játék vár rád, csak az azonos képekre kell kattintanod, ha egymás mellé vagy egymás fölé kerülnek az ingyenes online játék felületén.Christmas Block Collapse4.2313KEgy remek karácsonyi játék vár rád, csak az azonos képekre kell kattintanod,...
Jó kis zuhatagjáték, egyszerű grafikával. Játszd nálunk és oszd meg véleményedet és az eredményedet a többi játékossal!Pixel Crush Mania Online4.4266KJó kis zuhatagjáték, egyszerű grafikával. Játszd nálunk és oszd meg véleményedet...Játssz nálunk az egyik legjobb zuhatag játékkal! Itt kommentelhetsz és megoszthatod az eredményed a többi játékossal!Hey Summer!4.1192KJátssz nálunk az egyik legjobb zuhatag játékkal! Itt kommentelhetsz és megoszthatod...Gyönyörű zuhatag játék, az egyik legnépszerűbb nálunk! Gyere és próbáld ki! Oszd meg a többi játékossal az eredményedet!Treasures of the Mystic Sea4.3694KGyönyörű zuhatag játék, az egyik legnépszerűbb nálunk! Gyere és próbáld...Zuhanj a zuhatag játékba! Ne állj ellen, ez tényleg egy fantasztikus online játék lesz!Sea Treasure Match4.3107KZuhanj a zuhatag játékba! Ne állj ellen, ez tényleg egy fantasztikus online játék...Nem véletlenül ez a zuhatag játék az egyik legnépszerűbb a palettán, hiszen klasszikus darab, és hatalmas a rajongó tábora az online játékok között.Bubble Game 34.3511KNem véletlenül ez a zuhatag játék az egyik legnépszerűbb a palettán, hiszen...