Dream Pet Link

237K4.41965
 

 

Dream Pet

 

Ki ne szeretné a cuki kis állatokat, főleg akkor, ha annyi van belőlük, mint amennyit az ingyenes Dream Pet Link játékban láthatunk? Teknős, kutya, birka, oroszlán, hal, bagoly, cica, ebben az online játékban van minden, amit csak el lehet képzelni. Maga a böngészős Dream Pet Link egyébként egy logikai játék, ami a párosításon alapul, de nem a megszokott puzzle szerű játékmenettel találkozunk, hanem csavar egyet a dolgon.

Állatos játék? Jöhet!

Kezdjük az elején, vagyis miként indul az Online Dream Pet Link játék? A dolog egyáltalán nem bonyolult, hiszen amint rákattintunk az ingyenes játék címére, a böngésző betölti azt a felületet, amelyiken a játék folyik. Kezdéskor rengeteg eltérő állatkát tartalmazó négyzetet láthatunk, és célunk az, hogy az egyforma állatkákat megtaláljuk, és párosítva eltűntessük az asztalról. Mindez úgy lehetséges, hogy rákattintunk az egymás mellett lévő, egyforma lapokra, vagy ha már vannak hézagok köztük, akkor megkeressük azokat, melyek között másik lap nem képez akadályt.

Találd meg a párját

Habár elsőre bonyolultnak hangozhat, játék közben kiderül majd, hogy az ingyenes Dream Pet Link szabályai nagyon egyszerűek, de azért oda kell figyelni, mert nagyon sok állat van egyszerre a felületen, és olykor nem vesszük észre a párosítható lapokat. Márpedig az idő szorít, ugyanis a játékban a böngésző tetején láthatunk egy csíkot, ami folyamatosan egyre kisebb lesz, és ha eltűnik, lejár az időnk. Annak, aki nagyon elakadna, a nagyító ikonra kattintva a logikai játék segítséget nyújt, villódzva mutatva a lehetséges párosítás. Az online Dream Pet Link ezekből a segítségekből összesen hatot nyújt.

 

 

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Endless Barkhans Solitaire5.0638Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Keresd meg a különbségeket misztikus képeken!Ancient Mysteries3.02KKeresd meg a különbségeket misztikus képeken!Bontsd le a csoki hegyet!Chocolate Tower3.71KBontsd le a csoki hegyet!Mahjong a kertek alatt most 3D ben.Mahjongg garden1.75KMahjong a kertek alatt most 3D ben.Pasziánsz a vonaton.Train Voyage Solitaire2.75KPasziánsz a vonaton.Keresd meg a különbségeket a festői tájakon!China Differences4.05KKeresd meg a különbségeket a festői tájakon!Javítsd meg az elromlott liftet!Broken Elevator3.21KJavítsd meg az elromlott liftet!Gyűjtsd össze az drágaköveket!Gemollection Level Pack3.83KGyűjtsd össze az drágaköveket!Trükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Osmosis Solitaire1.74KTrükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Tüntesd el a lapokat.Twelve2.47KTüntesd el a lapokat.
Hatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. War Mahjong4.39KHatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. Húsvéti zuhatagjáték.Easter Egg Blitz2.07KHúsvéti zuhatagjáték.Alpesi pasziánsz!Alpine Solitaire4.17KAlpesi pasziánsz!Indíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske   a helyére jusson.Bristlies Level Pack3.65KIndíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske a helyére jusson.Egyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Nile Tiles3.912KEgyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Pasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Addiction Solitaire4.28KPasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Kellemes mahjongg a kertek alatt.Mahjong Gardens4.19KKellemes mahjongg a kertek alatt.Keress különbséget érdekes képeken!Ancient Spell3.43KKeress különbséget érdekes képeken!A vadnyugat keményen elbánt ezzel a kis majommal. Vidítsd fel!Monkey Go Happy Western 22.44KA vadnyugat keményen elbánt ezzel a kis majommal. Vidítsd fel!Csináljunk kávét!Make Coffee2.52KCsináljunk kávét!
Egy újabb pasziánsz megint kicsit megcsavarva.Switchback Solitaire3.36KEgy újabb pasziánsz megint kicsit megcsavarva.Félsz a szellemektől és a zöld szörnyektől? Robbantsd fel őket!Blow Ghost3.62KFélsz a szellemektől és a zöld szörnyektől? Robbantsd fel őket!Itt a tavasz és beindult a szerelem!Hearts Apart1.01KItt a tavasz és beindult a szerelem!Újabb szuper mahjong, most Shanghai-ból.Shanghai Mahjongg3.88KÚjabb szuper mahjong, most Shanghai-ból.Egy igazi furfangos játék tele fantáziával.What Do We Do Now2.32KEgy igazi furfangos játék tele fantáziával.Mahjong és tea egy nyugis délutánon, kell ennél több?Mahjong Tea3.86KMahjong és tea egy nyugis délutánon, kell ennél több?Keresd meg a különbséget rémisztő képeken.The Parade of Horrors4.23KKeresd meg a különbséget rémisztő képeken.Disaster will strike egy újabb része. Ez is hozza a szintet!Disaster Will Strike 43.51KDisaster will strike egy újabb része. Ez is hozza a szintet!Indiai hangulatú pasziánsz.Bombay Solitaire3.36KIndiai hangulatú pasziánsz.Segíts a disznóknak egymásra találni.Bad Pig Perfect Couple1.21KSegíts a disznóknak egymásra találni.
Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape3.36KMenekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Segíts a szegény embernek! Építs utat neki az elixírhez.Cheat Death2.51KSegíts a szegény embernek! Építs utat neki az elixírhez.Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Charon is Waiting3.31KSzabadítsd ki a fura pálcikaembert.Találd meg a különbségeket a dzsungel világában.Jungle Dream1.81KTaláld meg a különbségeket a dzsungel világában.Energiamenedzsment, robotok és logika kell ennél több?RoboStory3.31KEnergiamenedzsment, robotok és logika kell ennél több?Védd meg Tomit a többi fejecskétől.Protect Tommy0.0603Védd meg Tomit a többi fejecskétől.Pasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Ronin Solitaire2.17KPasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Piggy in the Puddle 23.5972Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Keresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Wrecks3.64KKeresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Vidítsd fel a majmokat most még jobban!Monkey Go Happy 62.812KVidítsd fel a majmokat most még jobban!
Tedd boldoggá a majmokat.Monkey Go Happy Western2.52KTedd boldoggá a majmokat.Elég összetett logikai játék. Nem könnyű!Linkage Draw1.84KElég összetett logikai játék. Nem könnyű!Védd meg az állatokat a természettől!Jungle Menace3.83KVédd meg az állatokat a természettől!Újabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Hungry Worms1.312KÚjabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Használd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Cute Owl 22.82KHasználd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!