Dream Pet Link

308K4.42863
 

 

Dream Pet

 

Ki ne szeretné a cuki kis állatokat, főleg akkor, ha annyi van belőlük, mint amennyit az ingyenes Dream Pet Link játékban láthatunk? Teknős, kutya, birka, oroszlán, hal, bagoly, cica, ebben az online játékban van minden, amit csak el lehet képzelni. Maga a böngészős Dream Pet Link egyébként egy logikai játék, ami a párosításon alapul, de nem a megszokott puzzle szerű játékmenettel találkozunk, hanem csavar egyet a dolgon.

Állatos játék? Jöhet!

Kezdjük az elején, vagyis miként indul az Online Dream Pet Link játék? A dolog egyáltalán nem bonyolult, hiszen amint rákattintunk az ingyenes játék címére, a böngésző betölti azt a felületet, amelyiken a játék folyik. Kezdéskor rengeteg eltérő állatkát tartalmazó négyzetet láthatunk, és célunk az, hogy az egyforma állatkákat megtaláljuk, és párosítva eltűntessük az asztalról. Mindez úgy lehetséges, hogy rákattintunk az egymás mellett lévő, egyforma lapokra, vagy ha már vannak hézagok köztük, akkor megkeressük azokat, melyek között másik lap nem képez akadályt.

Találd meg a párját

Habár elsőre bonyolultnak hangozhat, játék közben kiderül majd, hogy az ingyenes Dream Pet Link szabályai nagyon egyszerűek, de azért oda kell figyelni, mert nagyon sok állat van egyszerre a felületen, és olykor nem vesszük észre a párosítható lapokat. Márpedig az idő szorít, ugyanis a játékban a böngésző tetején láthatunk egy csíkot, ami folyamatosan egyre kisebb lesz, és ha eltűnik, lejár az időnk. Annak, aki nagyon elakadna, a nagyító ikonra kattintva a logikai játék segítséget nyújt, villódzva mutatva a lehetséges párosítás. Az online Dream Pet Link ezekből a segítségekből összesen hatot nyújt.

 

 

 

Dream Pet Link

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Dream Pet Link közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire0.087Tüntesd el a lapokat! Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mahjong ace1.6302Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.1823Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!  Qrossfire 2.5844Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki! Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.51KOpaa.. Pasziánsz! Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.5620Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Shifter Puzzle Game0.0357Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend2.82KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Segíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! The Pandas Mahjong Solitaire 1.32KSegíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break1.82KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet.
Pókerezz és pasziánszozz egyszerre! Poker Square Solitaire1.01KPókerezz és pasziánszozz egyszerre! Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.83KGyőzd le a félelmeidet! Ismerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Duotony0.61KIsmerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.32KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! Szereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. Truck Hidden Letters4.42KSzereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.32KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket!...Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.42KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. Válaszd ki a kínai horoszkópodat és mahjongozz! Chinese zodiac mahjong 3.213KVálaszd ki a kínai horoszkópodat és mahjongozz! Elhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Lucky Card Deck3.38KElhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Segíts a lufik felfújásában. Most itt kicsit máshogyan. Candy heart craze3.42KSegíts a lufik felfújásában. Most itt kicsit máshogyan.
Eljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Practical House Cleaning3.33KEljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Csodálatos zuhatag játék amely egy álomvilágban játszódik. Fairytale match 33.33KCsodálatos zuhatag játék amely egy álomvilágban játszódik. Mahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék. Gorillaz tiles2.73KMahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék. Lego autókon kell keresgélned. A legapróbb különbségeket kell megtalálnod rajtuk.  Lego Car Differences3.84KLego autókon kell keresgélned. A legapróbb különbségeket kell megtalálnod...Tüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni!  Sheriff Solitaire3.73KTüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni! Készülj te is a karácsonyra velünk ebben az ingyenes zuhatag játékban. Strawberry Christmas Match 33.23KKészülj te is a karácsonyra velünk ebben az ingyenes zuhatag játékban. Ismerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent!  Legend of Two Hearts3.35KIsmerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent! Bontsd le a tornyokat! Mahjong 3 2.616KBontsd le a tornyokat! Pasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Cardmania Golf Solitaire3.32KPasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Győzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Sparkchess3.42KGyőzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere!
Ismerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. The Brave Queen3.06KIsmerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. Keresd meg az aranyat a bányában. Gyűjtsd be az érceket! Gold strike4.25KKeresd meg az aranyat a bányában. Gyűjtsd be az érceket! Ebben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset! All-in-One Solitaire2.52KEbben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az...Mahjongra fel! Bontsd le a tornyot! Flash tiles4.43KMahjongra fel! Bontsd le a tornyot! Ismerd meg a tengeralatti élővilágot és közben szórakozz is.Marine Predators3.31KIsmerd meg a tengeralatti élővilágot és közben szórakozz is.Zuhatagra fel! Cuki figurák várnak rád! Swap Job3.53KZuhatagra fel! Cuki figurák várnak rád! Kutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!  Vintage Treasures3.66KKutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból! ...Egy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Classic Spider Solitaire3.82KEgy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Itt egy őrült mahjong. Klasszikus mahjong sok sok pályával! Mahjong mania 2.84KItt egy őrült mahjong. Klasszikus mahjong sok sok pályával! A messzi Egyiptomban kell most megoldanod ezeket a problémákat, zuhatag játék formában! Egyptian Secrets3.66KA messzi Egyiptomban kell most megoldanod ezeket a problémákat, zuhatag játék...
Keresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! The Sacred Scrolls4.05KKeresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! Pókemberes témájú pasziánsz! Spiderman solitaire 3.52KPókemberes témájú pasziánsz! Különbség keresésre fel! Keresd meg a fura képek közötti különbségeket. A képek igen furák! Bloody Day 5 Differences3.79KKülönbség keresésre fel! Keresd meg a fura képek közötti különbségeket....Mahjong kombinálva egy kis memória játékkal! Mindenképp érdemes kipróbálni. Mahjongg Memory3.63KMahjong kombinálva egy kis memória játékkal! Mindenképp érdemes kipróbálni....Egy hagyományos zuhatag játék, most csokival felturbózva! Choco Line Puzzle2.72KEgy hagyományos zuhatag játék, most csokival felturbózva!