A Drakensang saga online folytatódik

A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!
A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit!
A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.
A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.
Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

Drakensang - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Drakensang közösségében!
Játék indítása
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapj el minden Dynamons-t!Dynamons Evolution0.019Kapj el minden Dynamons-t!Győzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Sparkchess0.019Győzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Újítsd meg a hercegnők stílusát a te ízlésed szerint! Legyél egy divatdiktátor! Princesses Back In Time Fashion5.027Újítsd meg a hercegnők stílusát a te ízlésed szerint! Legyél egy divatdiktátor!...Ismerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. The Brave Queen2.71KIsmerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. Csapasd a dombokon crossmotoroddal! Próbálj meg épségben hazaérni. Moto Alpine Adventure5.0213Csapasd a dombokon crossmotoroddal! Próbálj meg épségben hazaérni. Keresd meg az aranyat a bányában. Gyűjtsd be az érceket! Gold strike5.0775Keresd meg az aranyat a bányában. Gyűjtsd be az érceket! Retro autózásnál van jobb? Szerintünk nem nagyon. Freegear3.0406Retro autózásnál van jobb? Szerintünk nem nagyon. Kosarazásra fel! Dobd be a büntetőket. Afro Basketball0.064Kosarazásra fel! Dobd be a büntetőket. Ebben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset! All-in-One Solitaire2.51KEbben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az...Menekülj el a temetőből! Használd a tököket! Graveyard Maniacs5.0374Menekülj el a temetőből! Használd a tököket!
Mahjongra fel! Bontsd le a tornyot! Flash tiles3.81KMahjongra fel! Bontsd le a tornyot! Ismerd meg a tengeralatti élővilágot és közben szórakozz is.Marine Predators3.31KIsmerd meg a tengeralatti élővilágot és közben szórakozz is.Fejleszd reakcióidődet ezzel az autós játékkal! Nem lesz sok időd dönteni! Car Yard 30.0155Fejleszd reakcióidődet ezzel az autós játékkal! Nem lesz sok időd dönteni!...Zuhatagra fel! Cuki figurák várnak rád! Swap Job3.31KZuhatagra fel! Cuki figurák várnak rád! Irtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Zombie Stalker5.0266Irtsd ki a zombikat! Mentsd meg az emberiséget! Kutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!  Vintage Treasures3.63KKutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból! ...Kövesd a sütős nyuszikat! Megtanítanak minden jóra!  Bunnies Cooking1.0312Kövesd a sütős nyuszikat! Megtanítanak minden jóra! Nevesd végig ezt a vicces játékunkat. Ismerd meg a szerelőket. Layin Pipe3.0507Nevesd végig ezt a vicces játékunkat. Ismerd meg a szerelőket. Egy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Classic Spider Solitaire3.81KEgy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Parkolj le a szuper autóiddal. Vigyázz a forgalomra is ügyelned kell! Parking That Car3.0470Parkolj le a szuper autóiddal. Vigyázz a forgalomra is ügyelned kell!
Itt egy őrült mahjong. Klasszikus mahjong sok sok pályával! Mahjong mania 2.92KItt egy őrült mahjong. Klasszikus mahjong sok sok pályával! Rendezd be ezt az üres szobát a kedved szerint. Használd a képzeleterődet!  Girly Room Decoration3.0273Rendezd be ezt az üres szobát a kedved szerint. Használd a képzeleterődet! ...A kis egér most nem a sajt után megy. Megmutatja milyen trükköket is tud! Stunt Moto Mouse 40.0278A kis egér most nem a sajt után megy. Megmutatja milyen trükköket is tud! A messzi Egyiptomban kell most megoldanod ezeket a problémákat, zuhatag játék formában! Egyptian Secrets3.24KA messzi Egyiptomban kell most megoldanod ezeket a problémákat, zuhatag játék...Nézd meg milyen is cowboy stílusban élni! Az biztos, hogy nem megszokott. Cowboy Way5.0500Nézd meg milyen is cowboy stílusban élni! Az biztos, hogy nem megszokott. Keresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! The Sacred Scrolls3.83KKeresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! Mutasd meg mit tudsz a vízen! Told le a többieket a jet skiddel! Jet Ski Wave Rush5.0308Mutasd meg mit tudsz a vízen! Told le a többieket a jet skiddel! Tuningold fel a farmerodat az idei szezonra! Diy Jeans Makeover4.6937Tuningold fel a farmerodat az idei szezonra! Pókemberes témájú pasziánsz! Spiderman solitaire 3.51KPókemberes témájú pasziánsz! Különbség keresésre fel! Keresd meg a fura képek közötti különbségeket. A képek igen furák! Bloody Day 5 Differences3.76KKülönbség keresésre fel! Keresd meg a fura képek közötti különbségeket....
Mahjong kombinálva egy kis memória játékkal! Mindenképp érdemes kipróbálni. Mahjongg Memory3.62KMahjong kombinálva egy kis memória játékkal! Mindenképp érdemes kipróbálni....Egy sivatagos vidéken kell megállnod a helyed! Sok sikert! Sons Of Guns0.0288Egy sivatagos vidéken kell megállnod a helyed! Sok sikert! Próbáld ki milyen egy vadászgépet vezetni! Vigyázz lesznek ellenfeleid is!  Flight Unlimited3.5590Próbáld ki milyen egy vadászgépet vezetni! Vigyázz lesznek ellenfeleid is! ...Egy hagyományos zuhatag játék, most csokival felturbózva! Choco Line Puzzle2.62KEgy hagyományos zuhatag játék, most csokival felturbózva! Ellopták a kincseidet szerezd vissza! Pirate The Treasures Return4.7677Ellopták a kincseidet szerezd vissza! Kutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak arrafelé! Where Time has Stopped3.110KKutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak...Versenyezz az egyik legnevesebb ligában. Száguldozz a motoroddal! Super Bike Gp5.01KVersenyezz az egyik legnevesebb ligában. Száguldozz a motoroddal! Győzd le az ellenfeledet egy az egyben. Mutasd meg ki az igazi legenda! Basketball Fury0.0201Győzd le az ellenfeledet egy az egyben. Mutasd meg ki az igazi legenda! A pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik! Pokemon solitaire 0.01KA pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik!...Jake egy tisztességes kalóz. Sajnos a kalózoknak is kell takarítani, segíts neki! Jake the Pirate Clean3.4903Jake egy tisztességes kalóz. Sajnos a kalózoknak is kell takarítani, segíts...
Járd be a világot és keress antik tárgyakat! Sok sok értékes és érdekes tárgyra találsz majd.  Antique tour mahjong 3.62KJárd be a világot és keress antik tárgyakat! Sok sok értékes és érdekes tárgyra...Az akció testvérek élete nem egyszerű. Nézd meg miket is csinálnak a mindennapjaikon. Action Bros2.0704Az akció testvérek élete nem egyszerű. Nézd meg miket is csinálnak a mindennapjaikon....Gyorsuld le a menő amerikai verdákat. Mutasd meg, hogy a drag versenyhez is kell ész.Intervention Squad Drag3.0283Gyorsuld le a menő amerikai verdákat. Mutasd meg, hogy a drag versenyhez is kell...A híres online MMORPG témájában fejlesztett mahjong. Próbáld ki! Wow connect mahjong3.94KA híres online MMORPG témájában fejlesztett mahjong. Próbáld ki! A kikötőben lévő hajókat koordinálni nem is egyszerű. Tedd próbára magad! Hotel Boat Parking5.0994A kikötőben lévő hajókat koordinálni nem is egyszerű. Tedd próbára magad!...