GoodGame Empire

1K5.01
 

Építs a kastélyodból hatalmas erődöt, és légy te a legnagyobb birodalom uralkodója!

Építsd ki saját birodalmadat, terjeszkedj és védd meg a többi játékos ellen! 

Csatlakozz a több, mint 12 millió játékoshoz! 

A fenti piros keretben található tartalmat külső partner szolgálja ki. A játékban való regisztrációval a játék üzemeltetőjével kerülsz kapcsolatba.

 
 
Uralkodó vagy?
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Gravity Switch4.079Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Facebookeria Level Pack0.061Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Pizza Bar0.082Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Mászkálós játék angolul jól tudóknak.The Broadenlands0.077Mászkálós játék angolul jól tudóknak.Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Endless Barkhans Solitaire2.5998Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Szerezz otthont a cicusnak!Spiky Cat0.0773Szerezz otthont a cicusnak!Rajzolj utat a keréknek!Rollin Paint0.0721Rajzolj utat a keréknek!Keresd meg a különbségeket misztikus képeken!Ancient Mysteries3.03KKeresd meg a különbségeket misztikus képeken!Bontsd le a csoki hegyet!Chocolate Tower3.71KBontsd le a csoki hegyet!Vezesd farmodat és gazdaságodat!Cattle Tycoon1.01KVezesd farmodat és gazdaságodat!
Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Catch the Cheese3.5517Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Szedd össze a cukorkákat!Candy Basket5.0190Szedd össze a cukorkákat!Mahjong a kertek alatt most 3D ben.Mahjongg garden1.96KMahjong a kertek alatt most 3D ben.Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Moto Tomb Racer 25.0403Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Bomb of Love0.0243Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Hajítsd el a pandáidat!Panda Toy Shoot5.0508Hajítsd el a pandáidat!Tisztítsd meg a várost a szeméttől!Clean Green City0.0662Tisztítsd meg a várost a szeméttől!Pasziánsz a vonaton.Train Voyage Solitaire2.75KPasziánsz a vonaton.Keresd meg a különbségeket a festői tájakon!China Differences4.05KKeresd meg a különbségeket a festői tájakon!Legyél te a nap hőse!One Screen Hero3.0398Legyél te a nap hőse!
Állítsd pályára a műholdakat!Space Madness5.0744Állítsd pályára a műholdakat!Javítsd meg az elromlott liftet!Broken Elevator3.21KJavítsd meg az elromlott liftet!Repessz végig az aranyos kis kocsiddal a pályákon.VeeSix5.01KRepessz végig az aranyos kis kocsiddal a pályákon.Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Sonic Jumping Stars5.0684Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Gyűjtsd össze az drágaköveket!Gemollection Level Pack3.83KGyűjtsd össze az drágaköveket!Legyél te a legügyesebb ninja panda!Panda Ninja0.0445Legyél te a legügyesebb ninja panda!Repessz motoroddal a dzsungelben!Jungle Ride0.0663Repessz motoroddal a dzsungelben!Trükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Osmosis Solitaire1.74KTrükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Tüntesd el a lapokat.Twelve2.47KTüntesd el a lapokat.Repülj a minionnal az űrig.Minions Jumping5.0640Repülj a minionnal az űrig.
A világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.The Worlds Hardest Game Fan Made5.01KA világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.Egy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!War Story1.01KEgy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!Hatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. War Mahjong4.39KHatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. Húsvéti zuhatagjáték.Easter Egg Blitz2.07KHúsvéti zuhatagjáték.Memória játék húsvéti hangulatban. Nyuszikkal meg hímes tojásokkal. Easter Bunny Hunt3.0455Memória játék húsvéti hangulatban. Nyuszikkal meg hímes tojásokkal. Pusztítsd el a pálcikaemberekből álló ellenséges csapatokat.Gunz1.01KPusztítsd el a pálcikaemberekből álló ellenséges csapatokat.Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Biker Exploit1.6872Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Alpesi pasziánsz!Alpine Solitaire4.17KAlpesi pasziánsz!Irányítsd a pandák marioját!Super Panda Land0.0542Irányítsd a pandák marioját!Etesd meg a pajtilényt!Fantastico0.0378Etesd meg a pajtilényt!
Indíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske   a helyére jusson.Bristlies Level Pack3.65KIndíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske a helyére jusson.Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Pirates Time 2 Fans Pack1.7598Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Egyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Nile Tiles3.912KEgyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Lődd le a zombikat és fejleszd a bázisod.Dark Dayz5.01KLődd le a zombikat és fejleszd a bázisod.Üsd szét a Pinata-t és szerezd meg a cukrokat.Pinata Hunter 35.0693Üsd szét a Pinata-t és szerezd meg a cukrokat.