Építsd fel a birodalmad, szerezz szövetségeseket és ellenségeket! Vívd meg csatáidat és győzz ebben a valósidejű, online stratégiai játékban! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb stratéga!
Imperia Online - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Imperia Online közösségében!
Próbáld ki!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park0.042Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pamp gun0.028Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!  Qrossfire 0.0223Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki! Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal. Sok sikert!  Uni squad0.048Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal....Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.  CRAZY FLASHER 40.048Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős. Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 2.5816Opaa.. Pasziánsz! Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan!  Motorjoust5.0127Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan! Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.5481Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Védd meg magad a mutánsoktól! Mad Or Dead5.0289Védd meg magad a mutánsoktól! Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Shifter Puzzle Game0.0257Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed!
Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend2.31KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Metal slug run0.0200Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Győzd le az oroszlánt és barangolj ebben a mesés világban. Knights rescue0.0124Győzd le az oroszlánt és barangolj ebben a mesés világban. Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Dino Assault2.3292Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Versenyezz most ebben a műfajban! Foofa Race 20.085Versenyezz most ebben a műfajban! Segíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! The Pandas Mahjong Solitaire 1.32KSegíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break1.81KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Egy klasszikus újjászületése.  Classic Pacman5.0846Egy klasszikus újjászületése. Pókerezz és pasziánszozz egyszerre! Poker Square Solitaire1.01KPókerezz és pasziánszozz egyszerre! Mutasd meg ki az úr a konyhában! Egg Riot0.0197Mutasd meg ki az úr a konyhában!
Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Toiletwar5.0402Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Mario visszatért! Mario Super5.01KMario visszatért! Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.82KGyőzd le a félelmeidet! Ismerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Duotony0.61KIsmerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.32KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! Szereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. Truck Hidden Letters4.41KSzereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.32KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket!...Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Ten second war5.0320Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.0273Búj egy ninja bőrébe! Fedezd fel LEGO® City titokzatos dzsungelét!LEGO® City Jungle2.0831Fedezd fel LEGO® City titokzatos dzsungelét!
Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.42KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Napoleon Waterloo 20.0469Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Válaszd ki a kínai horoszkópodat és mahjongozz! Chinese zodiac mahjong 3.410KVálaszd ki a kínai horoszkópodat és mahjongozz! Legyél te a mikulás! Készülődj a napodra. Santa Ice Adventure4.01KLegyél te a mikulás! Készülődj a napodra. Csapd szét a kis lényeket és fejleszd reflexeid! Shredder0.0263Csapd szét a kis lényeket és fejleszd reflexeid! Ugrálj a háztetőkön és győzd le a zombikat! Zombie run in the big city5.0478Ugrálj a háztetőkön és győzd le a zombikat! Elhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Lucky Card Deck3.38KElhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Segíts a lufik felfújásában. Most itt kicsit máshogyan. Candy heart craze3.42KSegíts a lufik felfújásában. Most itt kicsit máshogyan. Öld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! The Last Stand3.6534Öld meg a feléd rohanó zombikat. Vigyázz nagyon sokan jönnek majd! Télen még nagyobb kihívás a motorozás. Tedd próbára magad! Winter Motorbike adventure4.5690Télen még nagyobb kihívás a motorozás. Tedd próbára magad!
Eljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Practical House Cleaning3.32KEljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Megérkezett a szuper Ninja! Teljesítsd a kitűzött küldetésed! Super house of dead ninjas5.0235Megérkezett a szuper Ninja! Teljesítsd a kitűzött küldetésed! Csodálatos zuhatag játék amely egy álomvilágban játszódik. Fairytale match 33.33KCsodálatos zuhatag játék amely egy álomvilágban játszódik. Engedd ki a dühöd! Pusztíts! Rage5.0476Engedd ki a dühöd! Pusztíts! Mahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék. Gorillaz tiles2.73KMahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék.