LEGO Friends Állatetetés

13K3.654
 

Etesd meg a farm állatait a frissen betakarított zöldségekkel!

Állatos játék, ami egyben LEGO játék is? Nohát mi lehet ennél jobb mára? Az, ha kiderül, hogy egy nagyon cuki lovas játékról van szó!
Lényegében mindent le is írtunk a LEGO játékról, amiben pacikat kell majd etetned. És a lovas játékok mindenkinek nagy kedvencei, így ha időd van te is vágj bele az online játékba.

És ha lehet még egy kérésünk: oszd meg barátaiddal is ezt a remek online játékot, hadd élvezzék az állatos játékot ők is!

 

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Ismerd meg a LEGO Nexo lovagjainak kalandjait valamint a LEGO Nexo Knights készleteket!LEGO Nexo kalandok!2.8523...Induljon egy igazi remek LEGO játék, ami most történetesen egy repülős játék lesz! Navigálj ügyesen az online játék során!.LEGO City Reptéri kaland3.015KInduljon egy igazi remek LEGO játék, ami most történetesen egy repülős játék...Azonnal indul egy belevaló hajós játék, és neked üldöznöd kell a rendőrös játék során a bűnözöket. Ja, és a lényeg, amit nem mondtuk el: egy LEGO játék lesz az egész. Igazán látványos grafika vár rád az online játék során.LEGO City Mocsári rendőrség3.417KAzonnal indul egy belevaló hajós játék, és neked üldöznöd kell a rendőrös...Kell-e magyarázni, hogy milyen LEGO játék lesz ez? Szerintünk az online játék címe mindent elárul! Szóval ess neki az akció játék felületén az ellenségnek!LEGO Star Wars Microfighters3.513KKell-e magyarázni, hogy milyen LEGO játék lesz ez? Szerintünk az online játék...A legendás LEGO játék fog megelevenedni, és hidd el,ez az akció játék méltó a boltban kapott változathoz!LEGO Bionicle Maszk3.716KA legendás LEGO játék fog megelevenedni, és hidd el,ez az akció játék méltó...Lovagold meg a hullámokat, és mutass be menő trükköket a deszkán!LEGO Juniors Szörfös lány3.910KLovagold meg a hullámokat, és mutass be menő trükköket a deszkán!Kocsis játék, de nem az a megszokott forma, hanem egy egyedi sztori: az online játék során a boxutcában kell minél hamarabb megtankolnunk az autókat a LEGO játék alatt.LEGO Juniors Verseny3.117KKocsis játék, de nem az a megszokott forma, hanem egy egyedi sztori: az online...Légy te a legjobb NindzsaLEGO Ninjago Rush4.159KLégy te a legjobb NindzsaKészíts ízletes italokat a LEGO Friends barátoknak!LEGO Friends Dzsúsz Mixer3.715KKészíts ízletes italokat a LEGO Friends barátoknak!Indul a versenyzős játék, készülj fel, mert egy nagyon jó LEGO játék lesz az! Nyomulj ezerrel a motoros játék során, legyél te az első az online játék felületén!LEGO City Gyorsasági verseny3.415KIndul a versenyzős játék, készülj fel, mert egy nagyon jó LEGO játék lesz...
Igazi építős játék vár rád, és ha eláruljuk, hogy egy LEGO játék, akkor te is nekikezdesz egyből az online játéknak, amiben profi módon bontanod kell majd.LEGO City Bontási munkálatok3.618KIgazi építős játék vár rád, és ha eláruljuk, hogy egy LEGO játék, akkor...LEGO játék a tenger mélyén? Igen, gyere és te is legyél felfedező az online játék során!LEGO City Mélytengeri felfedezők3.511KLEGO játék a tenger mélyén? Igen, gyere és te is legyél felfedező az online...Készíts kedves üzenő kártyákat kedvenc karaktereiddel!LEGO Friends Alkoss velünk!4.215KKészíts kedves üzenő kártyákat kedvenc karaktereiddel!Mi lesz akkor, ha egy rendőrös játék és egy Lego játék összejön? Hát bizony egy fantasztikusan jó online játék, amiben még szaltózni is fog a főhős!Winter Stunt Police3.48KMi lesz akkor, ha egy rendőrös játék és egy Lego játék összejön? Hát bizony...