Seafight

Bonts vitorlát a kalózok tengerén, légy a világ tengereinek legveszélyesebb kalóza!

×

Legyél te is Tell Vilmos! Az akció játékban neked kell most lelőnöd egy ember fejéről az almát. Legyél nagyon óvatos az ingyenes online játék felületén, inkább először gyengébb lövésekkel próbálkozz az akciójáték során. Aztán ha már érzed, hogy hogyan kell célra tartani, akkor ejtsd meg az első igazi lövésed az ingyenes online játék felületén.

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Szívd ki az emberek vérét! Lődd ki magad és repülj rá a célpontjaidra.Vampire Cannon Level Pack0.019Szívd ki az emberek vérét! Lődd ki magad és repülj rá a célpontjaidra.Mentsd meg a zöld lényecskét a világűr veszélyeitől.Transmorpher 30.0122Mentsd meg a zöld lényecskét a világűr veszélyeitől.Pusztítsd el a bujkáló űrlényeket. Célozz és találj!Space Monsters0.0236Pusztítsd el a bujkáló űrlényeket. Célozz és találj!Legyél te a legnagyobb sztár! Szedd fel az összes csillagot űrhajóddal.Treasures of Atlantida5.0585Legyél te a legnagyobb sztár! Szedd fel az összes csillagot űrhajóddal.Tommy nem szereti a madarakat, de a pénzt igen! Te hogy vagy ezzel? Tommy vs Birds2.61KTommy nem szereti a madarakat, de a pénzt igen! Te hogy vagy ezzel? Fákat pakolni? Könnyű. Na itt ez nem annyira.Wooden Pieces5.0502Fákat pakolni? Könnyű. Na itt ez nem annyira.Ugrálj a zöld lénnyel és juss végig a pályákon ebben a mario szerű játékban. GreenGo5.0655Ugrálj a zöld lénnyel és juss végig a pályákon ebben a mario szerű játékban....Ördögi vadászokra van szükség most!Hell Archery 22.8585Ördögi vadászokra van szükség most!Csatlakozz te is a fogaskerekek háborújába!Gears of Revolution0.0625Csatlakozz te is a fogaskerekek háborújába!Szereted a gyorséttermi kajákat fald fel az összeset!Fast Food Frendzy0.0468Szereted a gyorséttermi kajákat fald fel az összeset!
Tisztítsd meg az utat, hogy a tűzoltó autó gondtalanul menthessen életeket.Helicrane3.1742Tisztítsd meg az utat, hogy a tűzoltó autó gondtalanul menthessen életeket.Etesd meg a cuki állatkát!Feed It5.02KEtesd meg a cuki állatkát!Etesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Fodder 22.51KEtesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Szerezd meg a gyémántokat ágyúd használásával!Gem Cannon 25.0256Szerezd meg a gyémántokat ágyúd használásával!Építs és győzz!Drop n Run3.51KÉpíts és győzz!Használd a fantáziád és rajzolj utat magadnak!Draw Your Way1.5811Használd a fantáziád és rajzolj utat magadnak!Gyógyítsd meg a focistákat sajátos módszereiddel!Soccer Doctor2.51KGyógyítsd meg a focistákat sajátos módszereiddel!Kapcsolódj be Mario építkezésébe. Szüksége lesz rád.Mario Stacker0.0545Kapcsolódj be Mario építkezésébe. Szüksége lesz rád.Egy újabb kihívás! Egy újabb ügyességi játék.Finish Right2.3539Egy újabb kihívás! Egy újabb ügyességi játék.Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Freedom0.0361Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!
Az éhes malac mindenre képes a makkért. Akár ugrálni is.Piggy Wiggy 3 Nuts0.0517Az éhes malac mindenre képes a makkért. Akár ugrálni is.Csapd szét az ellenfelet!Mad Fist2.8525Csapd szét az ellenfelet!Szabadítsd ki a cicákat!Magic Cannon5.01KSzabadítsd ki a cicákat!Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Gravity Switch4.3643Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Facebookeria Level Pack5.0852Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Szerezz otthont a cicusnak!Spiky Cat0.01KSzerezz otthont a cicusnak!Rajzolj utat a keréknek!Rollin Paint0.01KRajzolj utat a keréknek!Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Catch the Cheese4.3714Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Szedd össze a cukorkákat!Candy Basket5.0404Szedd össze a cukorkákat!Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Moto Tomb Racer 24.31KRepessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.
Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Bomb of Love5.0380Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Hajítsd el a pandáidat!Panda Toy Shoot2.5756Hajítsd el a pandáidat!Legyél te a nap hőse!One Screen Hero3.0496Legyél te a nap hőse!Állítsd pályára a műholdakat!Space Madness5.0921Állítsd pályára a műholdakat!Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Sonic Jumping Stars3.3882Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Legyél te a legügyesebb ninja panda!Panda Ninja0.0523Legyél te a legügyesebb ninja panda!Repessz motoroddal a dzsungelben!Jungle Ride2.91KRepessz motoroddal a dzsungelben!Repülj a minionnal az űrig.Minions Jumping5.0975Repülj a minionnal az űrig.A világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.The Worlds Hardest Game Fan Made5.02KA világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Biker Exploit2.21KCsapasd végig a pályán szuper motoroddal.
Irányítsd a pandák marioját!Super Panda Land0.0689Irányítsd a pandák marioját!Etesd meg a pajtilényt!Fantastico0.0463Etesd meg a pajtilényt!Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Pirates Time 2 Fans Pack1.7683Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Segíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Perfect Pou Couple2.81KSegíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Kétszemélyes ügyességi játék az űrben.Interplanetary 30.0684Kétszemélyes ügyességi játék az űrben.