Fekete pöttyöket kell elkapnod - na, azért ez elég furcsa egy ügyességi játékban, nem? Aztán amikor először csapsz az asztalra az ingyenes online játék miatt, akkor jössz rá, hogy lehet, hogy valami mást kellett volna választani, mert ez az ügyességi játék kifogott rajtad.

Szóval csak olyanoknak ajánljuk, akik hajlandóak türelmesek lenni az online játékban a győzelem érdekében.

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Csúzlival egeret kilőni és szíveket gyűjteni? Érdekes nem? Próbáld ki.Jump Mouse Jump0.074Csúzlival egeret kilőni és szíveket gyűjteni? Érdekes nem? Próbáld ki.Teszteld a reflexeidet. Mutasd meg mennyire vagy gyors!Red Red Green5.0265Teszteld a reflexeidet. Mutasd meg mennyire vagy gyors!Szívd ki az emberek vérét! Lődd ki magad és repülj rá a célpontjaidra.Vampire Cannon Level Pack0.0220Szívd ki az emberek vérét! Lődd ki magad és repülj rá a célpontjaidra.Mentsd meg a zöld lényecskét a világűr veszélyeitől.Transmorpher 30.0195Mentsd meg a zöld lényecskét a világűr veszélyeitől.Pusztítsd el a bujkáló űrlényeket. Célozz és találj!Space Monsters0.0313Pusztítsd el a bujkáló űrlényeket. Célozz és találj!Legyél te a legnagyobb sztár! Szedd fel az összes csillagot űrhajóddal.Treasures of Atlantida5.0728Legyél te a legnagyobb sztár! Szedd fel az összes csillagot űrhajóddal.Tommy nem szereti a madarakat, de a pénzt igen! Te hogy vagy ezzel? Tommy vs Birds2.51KTommy nem szereti a madarakat, de a pénzt igen! Te hogy vagy ezzel? Fákat pakolni? Könnyű. Na itt ez nem annyira.Wooden Pieces5.0605Fákat pakolni? Könnyű. Na itt ez nem annyira.Ugrálj a zöld lénnyel és juss végig a pályákon ebben a mario szerű játékban. GreenGo5.0742Ugrálj a zöld lénnyel és juss végig a pályákon ebben a mario szerű játékban....Ördögi vadászokra van szükség most!Hell Archery 22.8654Ördögi vadászokra van szükség most!
Csatlakozz te is a fogaskerekek háborújába!Gears of Revolution0.0656Csatlakozz te is a fogaskerekek háborújába!Szereted a gyorséttermi kajákat fald fel az összeset!Fast Food Frendzy0.0496Szereted a gyorséttermi kajákat fald fel az összeset!Tisztítsd meg az utat, hogy a tűzoltó autó gondtalanul menthessen életeket.Helicrane3.1770Tisztítsd meg az utat, hogy a tűzoltó autó gondtalanul menthessen életeket.Etesd meg a cuki állatkát!Feed It5.02KEtesd meg a cuki állatkát!Etesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Fodder 22.51KEtesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Szerezd meg a gyémántokat ágyúd használásával!Gem Cannon 25.0268Szerezd meg a gyémántokat ágyúd használásával!Építs és győzz!Drop n Run3.51KÉpíts és győzz!Használd a fantáziád és rajzolj utat magadnak!Draw Your Way1.5830Használd a fantáziád és rajzolj utat magadnak!Gyógyítsd meg a focistákat sajátos módszereiddel!Soccer Doctor2.51KGyógyítsd meg a focistákat sajátos módszereiddel!Kapcsolódj be Mario építkezésébe. Szüksége lesz rád.Mario Stacker0.0554Kapcsolódj be Mario építkezésébe. Szüksége lesz rád.
Egy újabb kihívás! Egy újabb ügyességi játék.Finish Right2.3553Egy újabb kihívás! Egy újabb ügyességi játék.Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Freedom0.0376Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Az éhes malac mindenre képes a makkért. Akár ugrálni is.Piggy Wiggy 3 Nuts0.0533Az éhes malac mindenre képes a makkért. Akár ugrálni is.Csapd szét az ellenfelet!Mad Fist2.8540Csapd szét az ellenfelet!Szabadítsd ki a cicákat!Magic Cannon5.01KSzabadítsd ki a cicákat!Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Gravity Switch4.3656Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Facebookeria Level Pack5.0867Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Szerezz otthont a cicusnak!Spiky Cat0.01KSzerezz otthont a cicusnak!Rajzolj utat a keréknek!Rollin Paint0.01KRajzolj utat a keréknek!Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Catch the Cheese4.3724Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!
Szedd össze a cukorkákat!Candy Basket5.0426Szedd össze a cukorkákat!Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Moto Tomb Racer 24.31KRepessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Bomb of Love5.0397Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Hajítsd el a pandáidat!Panda Toy Shoot2.5774Hajítsd el a pandáidat!Legyél te a nap hőse!One Screen Hero3.0508Legyél te a nap hőse!Állítsd pályára a műholdakat!Space Madness5.0939Állítsd pályára a műholdakat!Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Sonic Jumping Stars3.3893Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Legyél te a legügyesebb ninja panda!Panda Ninja0.0532Legyél te a legügyesebb ninja panda!Repessz motoroddal a dzsungelben!Jungle Ride2.91KRepessz motoroddal a dzsungelben!Repülj a minionnal az űrig.Minions Jumping5.01KRepülj a minionnal az űrig.
A világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.The Worlds Hardest Game Fan Made5.02KA világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Biker Exploit2.21KCsapasd végig a pályán szuper motoroddal.Irányítsd a pandák marioját!Super Panda Land0.0699Irányítsd a pandák marioját!Etesd meg a pajtilényt!Fantastico0.0470Etesd meg a pajtilényt!Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Pirates Time 2 Fans Pack1.7699Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.