Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni!   Sheriff Solitaire0.0532Tüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni! Pasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Cardmania Golf Solitaire2.51KPasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Ebben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset!  All-in-One Solitaire2.52KEbben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az...Egy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Classic Spider Solitaire3.82KEgy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Pókemberes témájú pasziánsz! Spiderman solitaire 3.51KPókemberes témájú pasziánsz! A pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik! Pokemon solitaire 0.01KA pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik!...Kicsit megcsavart pasziánsz. Próbáld ki te is! Duet solitaire 3.63KKicsit megcsavart pasziánsz. Próbáld ki te is! Igazi eredeti pasziánsz. Rakd sorba a lapokat! Solitaire3.03KIgazi eredeti pasziánsz. Rakd sorba a lapokat! Trükkös pasziánsz ez az egyszer biztos! Próbáld ki te is. Solitaire Hop1.01KTrükkös pasziánsz ez az egyszer biztos! Próbáld ki te is. Senki se szeret várni. Ebben a játékban ez a személy elütötte az időt egy kis pasziánsszal. Airport Solitaire4.35KSenki se szeret várni. Ebben a játékban ez a személy elütötte az időt egy...
A szerelmesek is szeretnek kártyázni. Itt egy elég jó példa erre. Golf solitaire first love3.02KA szerelmesek is szeretnek kártyázni. Itt egy elég jó példa erre. Játssz pasziánsz Spongyabobbal! Nem fogod megbánni! Solitaire SpongeBob2.52KJátssz pasziánsz Spongyabobbal! Nem fogod megbánni! Érdekes kombinációs pasziánsz! Te rájössz a módjára? Muplaysity solitaire2.53KÉrdekes kombinációs pasziánsz! Te rájössz a módjára? Ez a játék eléggé bonyolult neked sikerül végigvinni?  Capstone3.72KEz a játék eléggé bonyolult neked sikerül végigvinni? Tüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz.  Qbris2.412KTüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz....Tüntesd el a lapokat és kerüld el a pókokat!  Allstate Spider Solitaire3.73KTüntesd el a lapokat és kerüld el a pókokat! Tri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt egy kis elő Halloween.  Halloween Tripeaks3.36KTri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt...Hogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal. Itt a második verzió a nyerő! Yacht Solitaire3.97KHogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal....Újabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Master of 3 peak3.73KÚjabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Klasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Space Odyssey Solitaire2.82KKlasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat!
Egy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Clock Solitaire3.13KEgy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Fedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Discover London3.14KFedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Kalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt!  Pirate Solitaire3.94KKalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Egy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes.  Cardmania Tripeaks Deluxe3.33KEgy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Rakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Undersea Adventure Solitaire2.05KRakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Cukiság és pasziánsz. Kell ennél több?My Little Pony solitaire3.41KCukiság és pasziánsz. Kell ennél több?Egy újabb trükkös ingyenes pasziánsz. Siess hiszen csak öt perced van egy pályára! Balloon cards solitaire3.34KEgy újabb trükkös ingyenes pasziánsz. Siess hiszen csak öt perced van egy pályára!...Klasszikus online pasziánsz most tini nindzsa teknőcökkel. Ninja Turtles solitaire3.52KKlasszikus online pasziánsz most tini nindzsa teknőcökkel. A katicák elhozták a pasziánszt! Osmose solitaire3.48KA katicák elhozták a pasziánszt! Vedd körbe a szultánt királynőkkel! Sultan Solitaire4.125KVedd körbe a szultánt királynőkkel!
Tüntesd el a római kori kártyákat. Sok sok pályán keresztül.Roman legion solitaire4.34KTüntesd el a római kori kártyákat. Sok sok pályán keresztül.Klasszikus pasziánsz most tetkós öltözetben. Tattoo solitaire1.71KKlasszikus pasziánsz most tetkós öltözetben. Küzd le az akadályokat és juss tovább űrhajóddal! Tüntesd el a kártyákat utadból! Astral Solitaire4.03KKüzd le az akadályokat és juss tovább űrhajóddal! Tüntesd el a kártyákat...Hófehérke most a pasziánsz játékok legfrissebb darabjában jelenik meg, ami csodaszép kivitelű hercegnős játék. Ha még nem próbáltál ilyen online játékok közül egyet sem, akkor ideje kipróbálnod ezt!Snow White Solitaire4.4158KHófehérke most a pasziánsz játékok legfrissebb darabjában jelenik meg, ami...Jázmin hercegnő visszatért és nem üres kézzel. Pasziánszt hozott. Nem is rosszat! Jasmine solitaire2.83KJázmin hercegnő visszatért és nem üres kézzel. Pasziánszt hozott. Nem is rosszat!...Sofia hercegnő is szereti ezt a fantasztikus pasziánszt. Neked is tetszeni fog. Sofia the first solitaire4.02KSofia hercegnő is szereti ezt a fantasztikus pasziánszt. Neked is tetszeni fog....Foglald el a területeket a vikingekkel! Ehhez pasziánszban kell legyőznöd az ellenfeleket.Viking Invasion Solitaire4.39KFoglald el a területeket a vikingekkel! Ehhez pasziánszban kell legyőznöd az...Játszd a pasziánszt hercegnős stílusban!Duchess tripeaks3.05KJátszd a pasziánszt hercegnős stílusban!Szerezd meg a csillagokat ebben a pasziánsz játékban. Ismét egy kicsit máshogyan.Solitaire Sandwich4.25K...Pasziánsz ez, de nem az egyszerű fajtából! Ezt a játékot csak az igazi kihívásra vágyóknak ajánlom.    Secret double klondike2.124KPasziánsz ez, de nem az egyszerű fajtából! Ezt a játékot csak az igazi kihívásra...
Játssz pasziánszt most Aladdinnal!Aladdin solitaire3.53KJátssz pasziánszt most Aladdinnal!Egy újabb szuper pasziánsz a játék kedvelőinek.Golf solitaire4.09KEgy újabb szuper pasziánsz a játék kedvelőinek.Szerezd meg a legmagasabb rangot ebben az új pasziánszban.Solitaire Galaxy2.57KSzerezd meg a legmagasabb rangot ebben az új pasziánszban.Pasziánsz Piramis méghozzá nem is akármilyen.Crystal Pyramid Solitaire4.311KPasziánsz Piramis méghozzá nem is akármilyen.Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Endless Barkhans Solitaire2.55KPasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.