Cards and Diamonds

5K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt egy kis elő Halloween. Halloween Tripeaks2.51KTri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt...Hogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal. Itt a második verzió a nyerő! Yacht Solitaire4.03KHogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal....Újabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Master of 3 peak3.72KÚjabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Klasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Space Odyssey Solitaire2.81KKlasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Egy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Clock Solitaire3.13KEgy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Fedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Discover London2.93KFedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Kalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Pirate Solitaire3.83KKalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Egy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Cardmania Tripeaks Deluxe3.32KEgy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Rakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Undersea Adventure Solitaire2.05KRakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Cukiság és pasziánsz. Kell ennél több?My Little Pony solitaire3.11KCukiság és pasziánsz. Kell ennél több?
Egy újabb trükkös ingyenes pasziánsz. Siess hiszen csak öt perced van egy pályára! Balloon cards solitaire3.34KEgy újabb trükkös ingyenes pasziánsz. Siess hiszen csak öt perced van egy pályára!...Klasszikus online pasziánsz most tini nindzsa teknőcökkel. Ninja Turtles solitaire3.52KKlasszikus online pasziánsz most tini nindzsa teknőcökkel. A katicák elhozták a pasziánszt! Osmose solitaire3.47KA katicák elhozták a pasziánszt! Vedd körbe a szultánt királynőkkel! Sultan Solitaire4.120KVedd körbe a szultánt királynőkkel! Tüntesd el a római kori kártyákat. Sok sok pályán keresztül.Roman legion solitaire4.33KTüntesd el a római kori kártyákat. Sok sok pályán keresztül.Klasszikus pasziánsz most tetkós öltözetben. Tattoo solitaire1.71KKlasszikus pasziánsz most tetkós öltözetben. Küzd le az akadályokat és juss tovább űrhajóddal! Tüntesd el a kártyákat utadból! Astral Solitaire4.03KKüzd le az akadályokat és juss tovább űrhajóddal! Tüntesd el a kártyákat...Hófehérke most a pasziánsz játékok legfrissebb darabjában jelenik meg, ami csodaszép kivitelű hercegnős játék. Ha még nem próbáltál ilyen online játékok közül egyet sem, akkor ideje kipróbálnod ezt!Snow White Solitaire4.4155KHófehérke most a pasziánsz játékok legfrissebb darabjában jelenik meg, ami...Jázmin hercegnő visszatért és nem üres kézzel. Pasziánszt hozott. Nem is rosszat! Jasmine solitaire2.83KJázmin hercegnő visszatért és nem üres kézzel. Pasziánszt hozott. Nem is rosszat!...Sofia hercegnő is szereti ezt a fantasztikus pasziánszt. Neked is tetszeni fog. Sofia the first solitaire4.02KSofia hercegnő is szereti ezt a fantasztikus pasziánszt. Neked is tetszeni fog....
Foglald el a területeket a vikingekkel! Ehhez pasziánszban kell legyőznöd az ellenfeleket.Viking Invasion Solitaire4.39KFoglald el a területeket a vikingekkel! Ehhez pasziánszban kell legyőznöd az...Játszd a pasziánszt hercegnős stílusban!Duchess tripeaks3.05KJátszd a pasziánszt hercegnős stílusban!Szerezd meg a csillagokat ebben a pasziánsz játékban. Ismét egy kicsit máshogyan.Solitaire Sandwich4.24K...Pasziánsz ez, de nem az egyszerű fajtából! Ezt a játékot csak az igazi kihívásra vágyóknak ajánlom.  Secret double klondike2.119KPasziánsz ez, de nem az egyszerű fajtából! Ezt a játékot csak az igazi kihívásra...Játssz pasziánszt most Aladdinnal!Aladdin solitaire3.53KJátssz pasziánszt most Aladdinnal!Egy újabb szuper pasziánsz a játék kedvelőinek.Golf solitaire4.08KEgy újabb szuper pasziánsz a játék kedvelőinek.Szerezd meg a legmagasabb rangot ebben az új pasziánszban.Solitaire Galaxy2.56KSzerezd meg a legmagasabb rangot ebben az új pasziánszban.Pasziánsz Piramis méghozzá nem is akármilyen.Crystal Pyramid Solitaire4.39KPasziánsz Piramis méghozzá nem is akármilyen.Pasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Endless Barkhans Solitaire2.55KPasziánsz a sivatag közepéről. Ez a játék mindenhol jó.Pasziánsz a vonaton.Train Voyage Solitaire3.010KPasziánsz a vonaton.
Trükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Osmosis Solitaire1.75KTrükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Alpesi pasziánsz!Alpine Solitaire4.313KAlpesi pasziánsz!Pasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Addiction Solitaire4.212KPasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Egy újabb pasziánsz megint kicsit megcsavarva.Switchback Solitaire3.37KEgy újabb pasziánsz megint kicsit megcsavarva.Indiai hangulatú pasziánsz.Bombay Solitaire3.310KIndiai hangulatú pasziánsz.Pasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Ronin Solitaire2.19KPasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Tüntesd el az összes lapot az asztalról. Egy újabb kis pasziánsz játék.Secret Room Solitaire4.18KTüntesd el az összes lapot az asztalról. Egy újabb kis pasziánsz játék.Egyiptomi pasziánsz. Régen is tudták mi a jó.Scarab solitaire4.320KEgyiptomi pasziánsz. Régen is tudták mi a jó.Klasszikus pasziánsz. Az egyik legjobb logikai kártyajáték újabb verziója.Ace of Spades 24.220KKlasszikus pasziánsz. Az egyik legjobb logikai kártyajáték újabb verziója.Valami gyönyörűség ez a pasziánsz játék! Kevés ilyen kivitelűt találhatunk az online játékok között!  Solitaire Lands1.710KValami gyönyörűség ez a pasziánsz játék! Kevés ilyen kivitelűt találhatunk...
Már is itt a tél legjobb pasziánsza! Mert nem múlhat el hét enélkül a profi ingyenes online játék nélkül! Spider Solitaire 2 Suit Winter3.412KMár is itt a tél legjobb pasziánsza! Mert nem múlhat el hét enélkül a profi...Itt van 2017 első pasziánsz játéka! Évkezdésnek egy picit más lesz mint az eddigi ingyenes online játékok :) . The Ace of Sapdes - Summer Edition3.128KItt van 2017 első pasziánsz játéka! Évkezdésnek egy picit más lesz mint az...Semmi extra, semmi ami elvonná a figyelmed: ezért is annyira jó ez a pasziánsz játék! Már a leosztásból kiderül, hogy ez egy szuper online játék lesz. Aces Up Solitaire1.814KSemmi extra, semmi ami elvonná a figyelmed: ezért is annyira jó ez a pasziánsz...Karácsony pasziánsz nélkül? Akkor inkább bejgli nélkül!!! Ha te is így érzed, dobd be magad az online játékba!Christmas Solitaire2.417KKarácsony pasziánsz nélkül? Akkor inkább bejgli nélkül!!! Ha te is így érzed,...Ütős pasziánsz játék, tudod a leülős online játékok közül! Solitaire TriPeaks Tournament4.216KÜtős pasziánsz játék, tudod a leülős online játékok közül!