Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek!

8230.00
 

A Curse Of The Dragon Egg egy roppant jól összerakott különbségkereső játék, ami hangulatos háttérzenéjével és látványvilágával hipp-hopp elrepít a sárkányok világába.

A játék úgy néz ki, mint egy könyv, amiben a pályák teljesítésekor egyre tovább lapozunk. A szintek nehézsége folyamatosan nő, de a sejtelmes és egyszerre nyugtató zenének, illetve az egérmutatóval párhuzamosan mozgó segédkarikának köszönhetően gyorsan rálelhetünk a képek közti különbségekre.

Ha gondba kerülnénk, kérhetünk segítséget a „Hints” felirat alatti arany motívumokra kattintva. A bal alsó sarok környékén pedig négy pici ikonra lehetünk figyelmesek, amikkel szünetet kérhetünk, kikapcsolhatjuk a zenét, vagy visszaléphetünk a főmenübe.

Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Curse Of The Dragon Egg – Csak éles szeműeknek! közösségében!
Indulhat a különbségkeresés!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Uralkodj mindenek felett! Mainland Wars0.030Uralkodj mindenek felett! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets0.0250Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Keresgélj betűket ezeken az aranyos autós képeken. Blaze Monster Machine Letters0.076Keresgélj betűket ezeken az aranyos autós képeken. Küzdj meg a ringben! Szerezd meg a bajnoki övet. Hot Blood Boxing0.038Küzdj meg a ringben! Szerezd meg a bajnoki övet. Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire0.0708Tüntesd el a lapokat! Versenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek hatalmasak!   MINI MOTO0.0118Versenyezz ezzel az apró kis motorral. Figyelj hiszen a győzelmeid így is lehetnek...Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Mahjong ace1.6753Bontsd le a tornyot! Sok sok pálya vár rád! Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Zombie Invaders0.0138Tisztítsd meg a világot a zombiktól! Küzdj meg a szörnyekkel! Vezesd csapatodat győzelemre! Ships vs Monsters0.0119Küzdj meg a szörnyekkel! Vezesd csapatodat győzelemre! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.31KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki!
Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Pamp gun0.0137Kapcsold ki az agyad egy kicsit és öldökölj! Egy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki!  Qrossfire 3.31KEgy okosan átgondolt zuhatag játék. Próbáld ki! Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal. Sok sikert!  Uni squad2.0187Építsd ki a városod védelmét! Téged bíztak meg ezzel a hatalmas feladattal....Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős.  CRAZY FLASHER 40.0126Pusztíts ülj és legyél menő! Legyél egy igazi hős. Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.51KOpaa.. Pasziánsz! Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan!  Motorjoust5.0230Az újkori lovagok kicsit másképpen csinálják. Nézd meg hogyan! Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Cute pets mahjong 2.5712Mahjongra fel! Játssz a cuki állatokkal! Védd meg magad a mutánsoktól! Mad Or Dead4.1447Védd meg magad a mutánsoktól! Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Shifter Puzzle Game0.0456Ötletes kis puzzle játék. Használd az eszed! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend3.22KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is.
Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Metal slug run5.0285Éld túl ezt a brutális harcot. Vigyázz nem lesz könnyű ez a csata sem. Győzd le az oroszlánt és barangolj ebben a mesés világban. Knights rescue0.0158Győzd le az oroszlánt és barangolj ebben a mesés világban. Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Dino Assault1.9448Az ősembereknek is már ezt csinálták. Segíts nekik! Versenyezz most ebben a műfajban! Foofa Race 20.0124Versenyezz most ebben a műfajban! Segíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! The Pandas Mahjong Solitaire 1.32KSegíts a pandáknak. Tüntesd el a mahjongokat! Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break2.32KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Egy klasszikus újjászületése.  Classic Pacman5.01KEgy klasszikus újjászületése. Pókerezz és pasziánszozz egyszerre! Poker Square Solitaire1.01KPókerezz és pasziánszozz egyszerre! Mutasd meg ki az úr a konyhában! Egg Riot0.0251Mutasd meg ki az úr a konyhában! Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot. Toiletwar5.0478Ismerd meg a szemmel nem látható, mindennapos harcot.
Mario visszatért! Mario Super3.31KMario visszatért! Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.83KGyőzd le a félelmeidet! Ismerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Duotony0.62KIsmerd meg ezt az agytornáztató logikai játékot. Tedd próbára magad. Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.32KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! Szereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. Truck Hidden Letters4.42KSzereted a kamionokat és a kihívást is? Ez a te játékod. A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.32KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket!...Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Ten second war5.0355Gyors élvezetes és lövöldözős. Kell ennél több? Búj egy ninja bőrébe! Super Ninja Strike0.0323Búj egy ninja bőrébe! Fedezd fel LEGO® City titokzatos dzsungelét!LEGO® City Jungle2.0995Fedezd fel LEGO® City titokzatos dzsungelét!Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.42KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban.
Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Napoleon Waterloo 20.0535Nézd meg Napóleon mivel ütötte el az időt. Válaszd ki a kínai horoszkópodat és mahjongozz! Chinese zodiac mahjong 3.215KVálaszd ki a kínai horoszkópodat és mahjongozz! Legyél te a mikulás! Készülődj a napodra. Santa Ice Adventure4.01KLegyél te a mikulás! Készülődj a napodra. Csapd szét a kis lényeket és fejleszd reflexeid! Shredder0.0294Csapd szét a kis lényeket és fejleszd reflexeid! Ugrálj a háztetőkön és győzd le a zombikat! Zombie run in the big city5.0518Ugrálj a háztetőkön és győzd le a zombikat!