DarkOrbit – Hidegfront

5810.00
 

Friss esemény! December 1-31.

Egy távoli univerzumból visszatérnek a titokzatos űrlények, akik alattomos terveket forralnak, hogy bosszút álljanak az emberiségen a réges-rég elszenvedett megalázó vereségért. De egy magadfajta kiváló pilóta ereiben ennek hallatán sem fagy meg a vér. Izzítsd az ágyúkat, és űzd vissza őket oda, ahonnan jöttek!

A kockázatos küldetés során sokat segít, ha alaposan felszerelkezel csúcstechnológiás fegyverekkel és lőszerrel. Teljesíts küldetéseket a megbízód érdekében, gyarapítsd a becsületedet, és nyerd el a bátorságod jutalmát!

A decemberi UBA-szezon is különleges meglepetéseket tartogat: csodaszép fagyos hajódesignokat szerezhetsz. Nem is beszélve az új, téliesített dróndesignról!

Vár az ez év decemberi Hidegfront event: szabadítsd meg a naprendszert a zsarnoki betolakodóktól!

Kezdődjön a hidegfront!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 35.0719Legyél a legnagyobb poker sztár!Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Chronicles of Nerdia4.3358Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape0.0245Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Segíts a szegény embernek! Építs utat neki az elixírhez.Cheat Death2.5225Segíts a szegény embernek! Építs utat neki az elixírhez.Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Charon is Waiting2.5264Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Találd meg a különbségeket a dzsungel világában.Jungle Dream1.8726Találd meg a különbségeket a dzsungel világában.Szállítsd a rakományt szuper vonatoddal.Cargo Bullet Express0.0119Szállítsd a rakományt szuper vonatoddal.Energiamenedzsment, robotok és logika kell ennél több?RoboStory3.3503Energiamenedzsment, robotok és logika kell ennél több?Legyél te a dekázás mestere!Ronaldos Ballon dors5.0156Legyél te a dekázás mestere!Védd meg Tomit a többi fejecskétől.Protect Tommy0.0313Védd meg Tomit a többi fejecskétől.
Parkold be az űrhajódat, de vigyázz nehogy más űrhajójának neki menj!Spaceship Parking Frenzy5.0132Parkold be az űrhajódat, de vigyázz nehogy más űrhajójának neki menj!Pasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Ronin Solitaire2.23KPasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Retro hangulatú ugrálós játék. Szerezd meg a csillagokat!Prophet5.0284Retro hangulatú ugrálós játék. Szerezd meg a csillagokat!Legyél törzsi harcos vagy akár majom és győzd le az ellenfeleidet!Ooni Battle 20.0211Legyél törzsi harcos vagy akár majom és győzd le az ellenfeleidet!Építsd ki saját birodalmadat.Monster Imperium5.0222Építsd ki saját birodalmadat.Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Piggy in the Puddle 23.5679Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Vezesd Monster Truck-odat át a hegyeken!Monster Best Ride3.5431Vezesd Monster Truck-odat át a hegyeken!Rövid ügyességi játékok a játékban! Kell ennél több?Pulpo Paaarty2.1394Rövid ügyességi játékok a játékban! Kell ennél több?Ugrálj a kockalénnyel osztódj és szerezd meg az összes csillagot.Qubed New Adventures5.0414Ugrálj a kockalénnyel osztódj és szerezd meg az összes csillagot.Keresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Wrecks3.53KKeresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.
Vidítsd fel a majmokat most még jobban!Monkey Go Happy 62.810KVidítsd fel a majmokat most még jobban!Tedd boldoggá a majmokat.Monkey Go Happy Western2.52KTedd boldoggá a majmokat.Pusztítsd el a kis fura lényeket a robottal!Missing Circuits5.0578Pusztítsd el a kis fura lényeket a robottal!Dobd az emberkét a kukába! Belevaló srác!Marvelites FTW5.0668Dobd az emberkét a kukába! Belevaló srác!Elég összetett logikai játék. Nem könnyű!Linkage Draw1.53KElég összetett logikai játék. Nem könnyű!Védd meg az állatokat a természettől!Jungle Menace3.53KVédd meg az állatokat a természettől!A végtelenbe és tovább! Repülj minél magasabbra a jatpack-el!Jetpacked5.0345A végtelenbe és tovább! Repülj minél magasabbra a jatpack-el!Újabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Hungry Worms1.98KÚjabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Legyél te a Hudson hőse! Tedd le a gépet!Hero on the Hudson5.0809Legyél te a Hudson hőse! Tedd le a gépet!Célozz és pusztítsd el az ellenséges járműveket!Heavy Legion 23.01KCélozz és pusztítsd el az ellenséges járműveket!
Használd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Cute Owl 22.82KHasználd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Hare Launch4.8656Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Keresd meg a különbségeket, most a Central parkban és más helyeken is.Central Park 5 Differences3.13KKeresd meg a különbségeket, most a Central parkban és más helyeken is.Juttasd győzelemre kézilabda csapatodat. Védj és lőj be büntetőket.Handball World Cup 20150.0878Juttasd győzelemre kézilabda csapatodat. Védj és lőj be büntetőket.Juss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Hackers Escape0.02KJuss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Egy igazi gyorsaság és ügyesség tesztelő játék! Ide kell a gyorsaság az tuti. The Gems Special Edition5.01KEgy igazi gyorsaság és ügyesség tesztelő játék! Ide kell a gyorsaság az tuti....Hozd mozgásba a fogaskerekeket!Gearzzle 24.02KHozd mozgásba a fogaskerekeket!Fedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Through Mirror3.94KFedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Próbáld meg minden kockát eltüntetni.The Square3.911KPróbáld meg minden kockát eltüntetni.Fejleszd járgányodat és juss le a hegyről!Mountain hill back home2.31KFejleszd járgányodat és juss le a hegyről!
Kapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.The End of The Sheep3.31KKapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.Most Indiában kell helytállnod a parkolásban. Parking frenzy india3.9798Most Indiában kell helytállnod a parkolásban. Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.Vikings vs Pandas5.0869Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.Kapd el a bűnözőket a vadnyugaton!Young Sheriff3.82KKapd el a bűnözőket a vadnyugaton!Szedd fel a csillagokat! Figyelj és mozgasd a pályát!Hairless Adventurer0.0844Szedd fel a csillagokat! Figyelj és mozgasd a pályát!