Drakensang Online

20K4.0173
Értékeld Te is!
 

Közeledik a Tél ünnepe!

Kingshillben gyönyörű ünnepi fákat díszítenek. Antonia királynő a birodalom apraja-nagyját meghívta a palotába és illatos mézes kekszet süttetett a vendégeknek. De ajándékokat is szán nekik – csakhogy az őrök egyik reggel elképedve tapasztalják, hogy egy szörny tört be a palota területére! A raktárak kifosztva, az ajándékoknak nyoma veszett, a mézes kekszeket ellopták vagy felfalták. Mancs mester alaposan helybenhagyta a készletet! Csak egy dolog ad reményt: a tolvaj medve remélhetőleg már folytatja téli álmát. Indulj útnak a hófödte ormok felé és szerezd vissza az ajándékokat a medve barlangjából! És ha már arra jársz, segíts a Jullov törpecsalád egyik tagjának, aki a közelben lakik és állandóan kisebb-nagyobb problémákkal küzd… 

A Drakensang saga online folytatódik
A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!
A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit!
A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.
A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.
Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on