Drakensang Online - kövesd a hívást, mentsd meg Dracaniát és írd Te a történelmet!

Indulj kalandos utazásra veszélyekkel teli területeken, tele alattomos szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel!

Az egykor békés Dracania ma már csak önmaga árnyéka, az ellenséges sötétség a romlás hosszú árnyékát veti a birodalomra. Üdvözlünk a Drakensang Online világában, ebben az online akció-RPG játékban, amelyben az élet rettegésbe és árnyékba borult és a szenvedés az úr. Még soha nem volt ekkora szükség a hősökre, mint most! Ki akarsz állni az árnyékvilág kimondhatatlan gonoszságával szemben? Elég elszánt vagy ahhoz, hogy a Bigpoint közkedvelt fantasy böngészős játékában ismeretlen területeket járj be? Harcolj kalandvadászként, sárkányharcosként, körmágusként vagy törpemesterként, kelj át jeges hegyormokon, kietlen pusztaságokon, életveszélyes kazamatákon és bűzös mocsarakon. Vajon van benned elég elszántság és erő, hogy túléld életed legnagyobb kalandját? Követed a hívó szót és megmented Dracania rabszolgasorba taszított népét?

Játszom!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6502KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.674KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3559KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Legends of Honor3.715KÉpítsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.314KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Kiváló online játék, egyenesen az űrből!DarkOrbit Reloaded4.564KKiváló online játék, egyenesen az űrből!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1135KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Fedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!My Little Farmies3.9102KFedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.1103KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends2.52KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!
Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies5.04KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom0.03KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.55KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.422KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.692KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.012KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.3175KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital3.87KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.357KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.477KVálogass több ezer divatos ruha közül!
Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.938KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.82KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.028KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Állítsd össze saját akváriumodat és gondozd a halakat!Free Aqua Zoo4.263KÁllítsd össze saját akváriumodat és gondozd a halakat!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster3.32KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.454KHozd létre a saját online vidámparkodat!Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.549KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia4.27KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Akadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Koyotl4.544KAkadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.216KNyerd meg az I. Világháborút!
Vesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Battlestar Galactica Online4.417KVesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.129KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.713KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.910KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.813KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.118KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.611KÉpítsd fel varázslatos városodat!Csapj össze az árnyékvilág aljas erőivel!Shadow Kings - Dark Ages4.015KCsapj össze az árnyékvilág aljas erőivel!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat1.53KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Cowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!DinoStorm3.820KCowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!