Farmerama - Az ajtók szentélye

3490.00
 

Kandúriana Jonesnak segítségre van szüksége, hogy az ajtókat kinyitva megtalálja a szentély összes kincsét. Készen állsz egy igazi kalandra? Naná, hogy készen állsz!

Termessz annyi ezüstváza- és rákollóvirágot, amennyit csak tudsz. Gyűjts kőtáblákat, és állítsd elő velük a megfelelő kulcsokat a malomban, hogy kinyithasd a szentély összes ajtaját!

Vegyél részt te is a FARMERAMA izgalmas kalandjában és segíts Kandúriana Jonesnak Az ajtók szentélye eseményen április 11-től 17-ig.

Játssz most ingyen!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 35.0739Legyél a legnagyobb poker sztár!Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Chronicles of Nerdia4.3368Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Indiai hangulatú pasziánsz.Bombay Solitaire0.0145Indiai hangulatú pasziánsz.Segíts a disznóknak egymásra találni.Bad Pig Perfect Couple0.0160Segíts a disznóknak egymásra találni.Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape0.0469Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Segíts a szegény embernek! Építs utat neki az elixírhez.Cheat Death2.5278Segíts a szegény embernek! Építs utat neki az elixírhez.Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Charon is Waiting2.5334Szabadítsd ki a fura pálcikaembert.Találd meg a különbségeket a dzsungel világában.Jungle Dream1.8903Találd meg a különbségeket a dzsungel világában.Szállítsd a rakományt szuper vonatoddal.Cargo Bullet Express0.0132Szállítsd a rakományt szuper vonatoddal.Energiamenedzsment, robotok és logika kell ennél több?RoboStory3.3649Energiamenedzsment, robotok és logika kell ennél több?
Legyél te a dekázás mestere!Ronaldos Ballon dors5.0197Legyél te a dekázás mestere!Védd meg Tomit a többi fejecskétől.Protect Tommy0.0342Védd meg Tomit a többi fejecskétől.Parkold be az űrhajódat, de vigyázz nehogy más űrhajójának neki menj!Spaceship Parking Frenzy5.0149Parkold be az űrhajódat, de vigyázz nehogy más űrhajójának neki menj!Pasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Ronin Solitaire2.04KPasziánsz játék, most japánban. Tanulj a sensei-től.Retro hangulatú ugrálós játék. Szerezd meg a csillagokat!Prophet5.0359Retro hangulatú ugrálós játék. Szerezd meg a csillagokat!Legyél törzsi harcos vagy akár majom és győzd le az ellenfeleidet!Ooni Battle 20.0250Legyél törzsi harcos vagy akár majom és győzd le az ellenfeleidet!Építsd ki saját birodalmadat.Monster Imperium5.0246Építsd ki saját birodalmadat.Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Piggy in the Puddle 23.5693Etesd meg a malacokat. Most itt egy kicsit másképp.Vezesd Monster Truck-odat át a hegyeken!Monster Best Ride3.5466Vezesd Monster Truck-odat át a hegyeken!Rövid ügyességi játékok a játékban! Kell ennél több?Pulpo Paaarty2.1398Rövid ügyességi játékok a játékban! Kell ennél több?
Ugrálj a kockalénnyel osztódj és szerezd meg az összes csillagot.Qubed New Adventures5.0439Ugrálj a kockalénnyel osztódj és szerezd meg az összes csillagot.Keresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Wrecks3.53KKeresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Vidítsd fel a majmokat most még jobban!Monkey Go Happy 62.810KVidítsd fel a majmokat most még jobban!Tedd boldoggá a majmokat.Monkey Go Happy Western2.52KTedd boldoggá a majmokat.Pusztítsd el a kis fura lényeket a robottal!Missing Circuits5.0595Pusztítsd el a kis fura lényeket a robottal!Dobd az emberkét a kukába! Belevaló srác!Marvelites FTW5.0682Dobd az emberkét a kukába! Belevaló srác!Elég összetett logikai játék. Nem könnyű!Linkage Draw1.53KElég összetett logikai játék. Nem könnyű!Védd meg az állatokat a természettől!Jungle Menace3.53KVédd meg az állatokat a természettől!A végtelenbe és tovább! Repülj minél magasabbra a jatpack-el!Jetpacked5.0352A végtelenbe és tovább! Repülj minél magasabbra a jatpack-el!Újabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Hungry Worms1.99KÚjabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!
Legyél te a Hudson hőse! Tedd le a gépet!Hero on the Hudson5.0832Legyél te a Hudson hőse! Tedd le a gépet!Célozz és pusztítsd el az ellenséges járműveket!Heavy Legion 23.01KCélozz és pusztítsd el az ellenséges járműveket!Használd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Cute Owl 22.82KHasználd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Hare Launch4.8661Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Keresd meg a különbségeket, most a Central parkban és más helyeken is.Central Park 5 Differences3.13KKeresd meg a különbségeket, most a Central parkban és más helyeken is.Juttasd győzelemre kézilabda csapatodat. Védj és lőj be büntetőket.Handball World Cup 20150.0892Juttasd győzelemre kézilabda csapatodat. Védj és lőj be büntetőket.Juss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Hackers Escape0.02KJuss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Egy igazi gyorsaság és ügyesség tesztelő játék! Ide kell a gyorsaság az tuti. The Gems Special Edition5.01KEgy igazi gyorsaság és ügyesség tesztelő játék! Ide kell a gyorsaság az tuti....Hozd mozgásba a fogaskerekeket!Gearzzle 24.02KHozd mozgásba a fogaskerekeket!Fedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Through Mirror3.94KFedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.
Próbáld meg minden kockát eltüntetni.The Square3.911KPróbáld meg minden kockát eltüntetni.Fejleszd járgányodat és juss le a hegyről!Mountain hill back home2.31KFejleszd járgányodat és juss le a hegyről!Kapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.The End of The Sheep3.31KKapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.Most Indiában kell helytállnod a parkolásban. Parking frenzy india3.9819Most Indiában kell helytállnod a parkolásban. Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.Vikings vs Pandas5.0878Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.