Ezzel az ingyenes böngészős játékkal vidám, színes akváriummá varázsolhatod képernyődet. Több mint 40 féle hal és rengeteg akváriumdísz vár rád! Gondoskodj a halakról, és a környezetükről, nevelgesd őket, hogy tiéd legyen a legszebb akvárium.

Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6515KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3568KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.676KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Kiváló online játék, egyenesen az űrből!DarkOrbit4.567KKiváló online játék, egyenesen az űrből!Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.317KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1139KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.939KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.036KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Fedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!My Little Farmies3.9106KFedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.1117KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!
Építsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Legends of Honor3.720KÉpítsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Mutasd meg póker tudásod!World Poker Club5.0999Mutasd meg póker tudásod!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends2.53KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Most saját kisállatboltot nyithatsz!Wauies5.06KMost saját kisállatboltot nyithatsz!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom0.03KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.55KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.422KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.694KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.013KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!El tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?Rising Cities4.4177KEl tudsz vezetni polgármesterként egy online várost?
Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital3.87KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.358KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.479KVálogass több ezer divatos ruha közül!Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.83KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.029KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster3.32KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.454KHozd létre a saját online vidámparkodat!Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.550KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia4.28KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Akadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Koyotl4.545KAkadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!
Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.217KNyerd meg az I. Világháborút!Vesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Battlestar Galactica Online4.418KVesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.130KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.714KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.910KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.813KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.119KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.613KÉpítsd fel varázslatos városodat!Csapj össze az árnyékvilág aljas erőivel!Shadow Kings - Dark Ages4.015KCsapj össze az árnyékvilág aljas erőivel!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat1.54KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!
Cowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!DinoStorm3.820KCowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!