Uptasia

Merülj el Uptasia fantasztikus, illetve uptasztikus világában: Oldj meg képrejtvényeket, hogy különféle jutalmakra tégy szert ezáltal!

×

Frozen Hidden Stars

15K4.432
 

Különleges Jégvarázs játékok egyike érkezett meg, és most elő az éles szemekkel, mert a tárgykeresős játék felületén megannyi csillagot kell majd megtalálnod a hercegnős játék során.

A lényeg tényleg most a jó szem lesz, és a türelem a Jégvarázs játékban, mert csillagokért megy az egész a tárgykeresős játéknál, és csak akkor érdemes leülnöd a hercegnős játék elé, ha senki nem zavar majd.

Ha rajongója vagy te is a népszerű rajzfilmnek, akkor ez az ingyenes online játék kihagyhatatlan lesz számodra!

Frozen Hidden Stars - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Frozen Hidden Stars közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Keresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! The Homecoming3.72KKeresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.8862Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Juss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Magic Forest Escape1.7931Juss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Barangolj a csibék földjén. Keresd meg a kiutat és vidítsd fel a majmodat!  Monkey Go Happy Eggs3.11KBarangolj a csibék földjén. Keresd meg a kiutat és vidítsd fel a majmodat! ...Klasszikus online tárgykeresős játék amelyben felfedezheted a világ legcsodásabb építményeit.      Fact or Fake4.45KKlasszikus online tárgykeresős játék amelyben felfedezheted a világ legcsodásabb...Keresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Village Rocket Escape2.82KKeresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Egy faluban örök sötétség honol. Derítsd ki miért! Endless Dusk3.810KEgy faluban örök sötétség honol. Derítsd ki miért! Aurélia édesapja cirkusz tulajdonos és feledékeny. Keresd meg az elveszett tárgyakat! Circus Romance3.02KAurélia édesapja cirkusz tulajdonos és feledékeny. Keresd meg az elveszett tárgyakat!...Segíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Viking Quest3.01KSegíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Találd meg az ellopott Texas-i kincset a seriff segítségével! Texas Treasure2.96KTaláld meg az ellopott Texas-i kincset a seriff segítségével!
Juss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Abandoned Mysteries Mad Manor2.54KJuss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Egy elhagyatott házhoz értél, fedezd fel a benne rejlő kincseket! House of Mist3.84KEgy elhagyatott házhoz értél, fedezd fel a benne rejlő kincseket! Keresd meg a különböző tárgyakat érdekes helyszíneken! Child of the Forest3.19KKeresd meg a különböző tárgyakat érdekes helyszíneken! Keresd meg a világok kulcsát! Nyisd meg a többi világot! The Wicked Garden3.33KKeresd meg a világok kulcsát! Nyisd meg a többi világot! Ezen a csodás szigeten kell pénzt keresned. Add el amid van és költsd el a megkeresett pénzt. The Island Called Paradise3.84KEzen a csodás szigeten kell pénzt keresned. Add el amid van és költsd el a megkeresett...Segíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Monkey Go Happy Talisman3.03KSegíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket....Nézz körül az ókori Rómában! Biztosan találsz majd valamit magadnak.Riddles of Rome3.34KNézz körül az ókori Rómában! Biztosan találsz majd valamit magadnak.Nyiss meg saját boltodat! Persze előtte meg is kell dolgoznod érte.The Daffodils Garden3.33KNyiss meg saját boltodat! Persze előtte meg is kell dolgoznod érte.Segíts a beteg testvérednek. Keresd meg az arany elixírt!The Golden Elixir3.85KSegíts a beteg testvérednek. Keresd meg az arany elixírt!Kapd el a New York-i maffia vezért! Keress bizonyítékot!The Hero of New York2.710KKapd el a New York-i maffia vezért! Keress bizonyítékot!
Keresd meg a tárgyakt és hallgasd meg Paul Bunyan a legerősebb favágó storyját.The Story of Paul Bunyan4.05K...A vadnyugat keményen elbánt ezzel a kis majommal. Vidítsd fel!Monkey Go Happy Western 23.67KA vadnyugat keményen elbánt ezzel a kis majommal. Vidítsd fel!Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape3.38KMenekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Vidítsd fel a majmokat most még jobban!Monkey Go Happy 63.414KVidítsd fel a majmokat most még jobban!Tedd boldoggá a majmokat.Monkey Go Happy Western3.13KTedd boldoggá a majmokat.Fedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Through Mirror4.09KFedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Találd meg az összes tárgyat amelyeket alul látsz. Lehetőleg minél gyorsabban.Daughter Moon3.25K...Bizonyítsd meg az ártatlanok ártatlanságát.Crimes of the Past4.710KBizonyítsd meg az ártatlanok ártatlanságát.Itt az év első tárgykereső játéka, megérkezett az online játékok közé! Fantasy Beauty2.19KItt az év első tárgykereső játéka, megérkezett az online játékok közé!...A népszerű rajzfilmhős ezúttal egy tárgykeresős játék pályáin tűnik fel, ahol rengeteg dolgot kell megtalálnod, mire végzel minddel.  Spongebob Hidden Objects3.95KA népszerű rajzfilmhős ezúttal egy tárgykeresős játék pályáin tűnik fel,...
Rengeteg helyen kutakodnod a tárgykeresős játék során: a reptéren, az autóban, sőt még az irodában is. Szerencsére eleinte még lesz egy kis segítséged az online játék felületén, azonban már akkor is látszani fog, hogy jól eldugtak min...Hidden In Rome3.99KRengeteg helyen kutakodnod a tárgykeresős játék során: a reptéren, az autóban,...Elvarázsolt helyen kell számtalan dolgot megtalálnod a tárgykereső játékban a lehető leggyorsabban az online játék felületén. Halloween Hidden Objects4.511KElvarázsolt helyen kell számtalan dolgot megtalálnod a tárgykereső játékban...Tárgykeresős játék Tin-Tinnel! Találj meg te is minden számot az ingyenes online játék felületén!  Adventures of Tintin3.16KTárgykeresős játék Tin-Tinnel! Találj meg te is minden számot az ingyenes online...Tárgykeresős játék, amiben igazán apró csillagokat kell majd megtalálnod az ingyenes online játékok legújabb darabjában. Dark Land Fantasy2.15KTárgykeresős játék, amiben igazán apró csillagokat kell majd megtalálnod az...A világ egyik legszebb fáján kell számokat keresned a tárgykeresős játék során, és bizony nem lesz könnyű ez az ingyenes online játék.táregytárgyBanyan Tree Hidden Numbers3.912KA világ egyik legszebb fáján kell számokat keresned a tárgykeresős játék...Bűnügyek helyszínén játszódik a tárgykeresős játék, amelyben a felsorolt eszközöket neked kell megtalálnod! True Crime3.57KBűnügyek helyszínén játszódik a tárgykeresős játék, amelyben a felsorolt...Pokoli nagy rumli vár rád, és a tárgykeresős játék bizony nem lesz könnyebb az átlagnál... Na, persze ez jó hír az online játékok kedvelőinek!Total Amnesia3.65KPokoli nagy rumli vár rád, és a tárgykeresős játék bizony nem lesz könnyebb...Ezúttal Kínában játszódik a tárgykeresős játék, ahol egy misztikus helyen kell összeszedned a az online játék során a különböző eszközöket.Emperors Shadow 3.815KEzúttal Kínában játszódik a tárgykeresős játék, ahol egy misztikus helyen...Minden elveszett kincs csak téged vár a tárgykeresős játék során! Lesz aminek sokszor neki kell futnod az online játék felületén, és mégis alig fogod megtalálni!The Dwarf King4.015KMinden elveszett kincs csak téged vár a tárgykeresős játék során! Lesz aminek...A világ legszebb ősi városa vár rád, és ezernyi kincs a tárgykeresős játék során. Szedd össze mindet, légy te az online játék legjobbja.The Wonder of Babylon3.719KA világ legszebb ősi városa vár rád, és ezernyi kincs a tárgykeresős játék...
A híres sakkozó meghalt, és neked kell nyomoznod a tárgykeresős játék során a különböző dolgok felkutatásával az ingyenes online játékok legújabb darabjában.Checkmate3.97KA híres sakkozó meghalt, és neked kell nyomoznod a tárgykeresős játék során...A legújabb tárgykeresős játék a felhőkarcolók közé vezet, ahol is számokat kell majd megtalálnod a lehető legrövidebb idő alatt az online játék felületén.Cool City Hidden Numbers4.29KA legújabb tárgykeresős játék a felhőkarcolók közé vezet, ahol is számokat...Ritka szép tárgykeresős játék akadt horogra, melynek középpontjában egy ősi játék fog állni az online játék során.egy ősi templomThe Spirits Of Stone Temple 3.433KRitka szép tárgykeresős játék akadt horogra, melynek középpontjában egy ősi...Tárgykeresős játék, és egy állatkert vár rád! Bizony lesz feladatod bőven az online játék alatt.Redwood Park Zoo2.17KTárgykeresős játék, és egy állatkert vár rád! Bizony lesz feladatod bőven...Egy rég elhagyatott templom kincseit kell felkutatnod a tárgykeresős játékok eme darabjában. Mindet meg kell szerezned, és az idő majd nagyon rohanni fog az ingyenes online játék során.TreasureTemple3.018KEgy rég elhagyatott templom kincseit kell felkutatnod a tárgykeresős játékok...