Funny Cupcakes – Mókás sütögetés

9310.00
 

Ebben az inkább csajoknak szánt játékban hangulatos zenei kíséret mellett megtanulhatjuk Jennifertől, hogyan készíthetünk epres-szilvás süteményt. Igazából csak utasításokat kapunk, amiket végre kell hajtanunk a virtuális eszközökkel, így lépésről lépésre megismerjük, hogy készül a finomság. A cél, hogy minden lépést háromcsillagosra teljesítsünk.

Nagy előnyt jelent a játékosoknak egy kis angoltudás, mert a sütés különböző fázisait ezen a nyelven látjuk, ugyanakkor pont ennek köszönhetően elsajátíthatnak néhány alapvető szót, kifejezést azok, akik hadi lábon állnak az angollal.

Funny Cupcakes – Mókás sütögetés

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Funny Cupcakes – Mókás sütögetés közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Green Solitaire0.0117Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Keresd meg a két kép közötti különbséget! Figyelj oda hiszen elég kis különbségek is vannak. Volvo Differences0.085Keresd meg a két kép közötti különbséget! Figyelj oda hiszen elég kis különbségek...Válj igazi rambóvá. Pusztíts el mindenkit! City Rambo0.041Válj igazi rambóvá. Pusztíts el mindenkit! Állítsd meg a rablást! Öld meg a támadókat! Highway Outlaws5.0295Állítsd meg a rablást! Öld meg a támadókat! Tüntesd el a cuki állatokat! Persze csak mahjongok formájában! Dream Pets Connect 24.2961Tüntesd el a cuki állatokat! Persze csak mahjongok formájában! Zuhatagra fel! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Gem Match Fun 32.0934Zuhatagra fel! Gyűjtsd be a gyöngyöket! Bányászás az uncsi nem? Hát ebben az ingyenes játékban nem. Mining Truck 2 Trolley Transport4.5214Bányászás az uncsi nem? Hát ebben az ingyenes játékban nem. Teszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Line Game - Lime Edition5.0160Teszteld ügyességed. Pontos mozgásra lesz szükséged. Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room3.32KKeresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tüntesd el a lapokat a világűrben is! 3 Moon Solitaire3.81KTüntesd el a lapokat a világűrben is!
Legyél te a hegy királya. Vigyázz nem vagy egyedül ezzel a céllal! Hill of the King0.0167Legyél te a hegy királya. Vigyázz nem vagy egyedül ezzel a céllal! Keresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!  Flea 2.52.6162Keresd meg a kijáratot. Vigyázz sok sok csapda áll majd közted és az ajtó között!...Ismerd meg a traktorok valódi erejét! Tractors Power5.0389Ismerd meg a traktorok valódi erejét! Fejtsétek meg a Startlap naponta frissülő keresztrejtvényeit! Itt megbeszélhetitek az eredményeket!Keresztrejtvények3.699KFejtsétek meg a Startlap naponta frissülő keresztrejtvényeit! Itt megbeszélhetitek...Virágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat.  Flower Match 22.010KVirágoztasd fel a zuhatag játékot. Gyűjtsd be a virágokat. Építsd meg a Róma felé vezető utakat! Nagy feladat áll előtted! Roads of Rome4.8986Építsd meg a Róma felé vezető utakat! Nagy feladat áll előtted! Bontsd le a mahjongokat! Marine Life: Bullseye Mahjong3.02KBontsd le a mahjongokat! Versenyezz a városban. Száguldozz, de vigyázz sok autó közlekedik még melletted. The Fast and The Furious: Street Racer1.0865Versenyezz a városban. Száguldozz, de vigyázz sok autó közlekedik még melletted....Menj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Runaway Minetrain0.0426Menj le a bányába, de vigyázz nincs minden rendben arrafelé! Párosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű lapod! Tropical Solitaire3.34KPárosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen...
Visszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást!  Strike Force Heroes 35.0675Visszatért a Strike Force Heroes! Egy teljesen új rész vár rád. Jó gyilkolást!...Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.93KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték....Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Basket Ball 32.0708Célozz és szerezz pontokat. Kosarazás kicsit másképp. Ismerd meg az ügyfeleidet és készíts számukra megfelelő tetkót! Tattoo Art Design4.3928Ismerd meg az ügyfeleidet és készíts számukra megfelelő tetkót! A legkedveltebb pasziánsz játék új verziója!Heartwild0.0363A legkedveltebb pasziánsz játék új verziója!Hívd segítségül a hősöket és öld meg a zombikat! Vigyázz nagyon sokan vannak.Emma: Zombie Defense!0.0459...Rendezd a lapokat most kicsit másképp!Gaps Solitaire2.52KRendezd a lapokat most kicsit másképp!Szerezd meg a napi gyümölcsöd ezzel a játékkal! Bontsd le a gyümölcs tornyot! Fruit Mahjong: Square Mahjong2.25KSzerezd meg a napi gyümölcsöd ezzel a játékkal! Bontsd le a gyümölcs tornyot!...Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Icycle1.3292Biciklizz a jeges tájakon, kissé lengén öltözve. Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj! Comic Stars Fighting 3.20.0264Irányítsd kedvenc hősödet és harcolj!
Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.98KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne. Építs tornyot ezekből az érdekes elemekből. Nagyon mozgékony a szerkezet. Jelly tower sandbox edition5.01KÉpíts tornyot ezekből az érdekes elemekből. Nagyon mozgékony a szerkezet. Tisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz. Monster Match Game3.76KTisztítsd meg a világot a szörnyektől! Minden képességedre szükséged lesz....Csinosítsd ki a pónidat is! Sweet Pony5.0924Csinosítsd ki a pónidat is! Győzd le az ellenfeledet léghokiban! Hatalmas szurkoló tömeg vár győzelmedre. Ikoncity: Air Hockey0.0243Győzd le az ellenfeledet léghokiban! Hatalmas szurkoló tömeg vár győzelmedre....Ismerd meg a nemzetek zászlóit és közben szórakozz jól! Flag Mahjong4.04KIsmerd meg a nemzetek zászlóit és közben szórakozz jól! Szükséged lesz a logikádra és az ügyességedre is. Tedd próbára magad! Selectorium0.01KSzükséged lesz a logikádra és az ügyességedre is. Tedd próbára magad! Mit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta.  Garfield Solitaire1.92KMit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta....Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. Minicraft Flash0.071Egy kicsi Minecraft mindenkinek jár. A tökéletes gyilkológép a Nindzsa cápa. Ha nem hiszed tedd próbára! Ninja Shark0.0205A tökéletes gyilkológép a Nindzsa cápa. Ha nem hiszed tedd próbára!
Zuhatagra fel!  Monster Cubes Crush4.02KZuhatagra fel! Fuss az életedért!  Run For Your Death2.8506Fuss az életedért! Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.33KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Brutalitás magas szinten. Tárazz be és pusztíts! Load Up And Kill4.81KBrutalitás magas szinten. Tárazz be és pusztíts! Leckéztesd meg az exszed! Rontsd el a randiját! Ellie Date Crasher3.1867Leckéztesd meg az exszed! Rontsd el a randiját!