Goodgame Empire: Birodalmak csatája

4870.00
 

Birodalmak csatája – díjak 75 milliárd rubin értékben

Állítsd össze a legerősebb csapatot és küzdjetek meg a dicsőséges győzelemért! Minden dicsőségponttal, amit más kastélyok urai ellen folytatott harcokban szereztek, egyre közelebb kerültök célotokhoz. Három jutalomszint van, és amikor az egyik játékos új szintre lép, mindenki díjazásban részesül.

Esélyed van továbbá megszerezni egy különleges díjat: egy a legjobb harcosok közül lehetőséget kap, hogy a játékot fejlesztő Goodgame Studios csapatával találkozhasson.

A Goodgame Empire játék történetének legnagyobb PvP eseménye során 5 millió csata zajlik le egy hét alatt, a győztes pedig egy utat nyer Hamburgba.

Az esemény világszintű, minden szerveren egyidejűleg zajlik március 24. és 31. között, így mindenkinek esélye van megnyerni a díjakat és bónuszokat 75 milliárd rubin értékben, illetve te lehetsz az az egy, aki minden játékost legyőzve különleges jutalomban részesül: eltölthet egy napot Hamburgban a Goodgame Studios csapatával.

A győzelem a Te kezedben van!

Harcba szállok!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Ugrálj felhőről felhőre és juss el az űrhajódig. Kerüld ki az aknákat.Cloud Monster0.023Ugrálj felhőről felhőre és juss el az űrhajódig. Kerüld ki az aknákat.Lődd be a korongot a hálóba, de olyan egyszerű ez a játék mint aminek hangzik. Accurate slapshot level pack 25.023Lődd be a korongot a hálóba, de olyan egyszerű ez a játék mint aminek hangzik....Egy kis mahjong , de most kicsit másképp.Mahjong collision4.31KEgy kis mahjong , de most kicsit másképp.Segíts a lovagnak és mentsd meg a hercegnőt.Kogent Knight2.61KSegíts a lovagnak és mentsd meg a hercegnőt.Próbáld ki ezt a legújabb ügyességi motoros játékot.Blockhead Jumper5.0444Próbáld ki ezt a legújabb ügyességi motoros játékot.Légy te a szakács Luna konyhájában.Luna Kitchen5.0986Légy te a szakács Luna konyhájában.Vezesd a fotonokat a kijelölt kristályba.Quantum Of Light4.41KVezesd a fotonokat a kijelölt kristályba.A bárányok visszatértek! Öld meg a zöld lényeket akik fogva tartják barátaidat. Sheep vs Aliens 2 Zero Gravity0.0732A bárányok visszatértek! Öld meg a zöld lényeket akik fogva tartják barátaidat....Bezárt a tanárod az iskolába.Szabadulj ki!Vintage School Escape3.31KBezárt a tanárod az iskolába.Szabadulj ki!Vágd el és ejtsd a nehéz tárgyakat emberek fejére.Human Chop 25.0538Vágd el és ejtsd a nehéz tárgyakat emberek fejére.
Szabadulj ki a gonosz várbörtönből. Nem lesz elég itt a futás, harcolnod kell!Dungeon Runner5.0474...Védd meg a bázisod szörnyektől,űrlényektől és csontiktól.Empire Defender 25.0469Védd meg a bázisod szörnyektől,űrlényektől és csontiktól.Ki vagy? Hol vagy? Miért vagy ott?PRIOR0.059Ki vagy? Hol vagy? Miért vagy ott?Csináld meg a saját törzsed és vezesd el őket a civilizációba! Majd védd meg városodat.Pre-Civilization0.069Csináld meg a saját törzsed és vezesd el őket a civilizációba! Majd védd...Védd meg a vonatot az ellenségtől!Train Riders5.01KVédd meg a vonatot az ellenségtől!Hagyd a többi hoki játékot, ez az igazi!Best Hockey Game5.0415Hagyd a többi hoki játékot, ez az igazi!Legyél te a farmok világklasszis focisa!Farm soccer3.31KLegyél te a farmok világklasszis focisa!Segíts a királynak és győzd le ellenfeleidet. Legyen az ember vagy szörny.King's Rush5.01KSegíts a királynak és győzd le ellenfeleidet. Legyen az ember vagy szörny.Használd a klónod a tovább jutáshoz ebben az érdekes kis játékban.Primary Max2.5595Használd a klónod a tovább jutáshoz ebben az érdekes kis játékban.Mentsd meg a karakteredet minden veszedelemtől!The Flood: Inception3.9991Mentsd meg a karakteredet minden veszedelemtől!
Te vagy a törvényen kívüli, menekülj és ölj.Pixel Outlaw2.6509Te vagy a törvényen kívüli, menekülj és ölj.Fejleszd csapatodat és öld meg az embereket.Monster War Zone 21.6131Fejleszd csapatodat és öld meg az embereket.Szerezd meg az információkat a titkos laborból és menekülj.StealthBound Level Pack2.41KSzerezd meg az információkat a titkos laborból és menekülj.Lopd el a fájlokat és cselezd ki az őröket.Green Saboteur3.01KLopd el a fájlokat és cselezd ki az őröket.A zombik elfoglalták a városodat! Pusztítsd el mindegyiket!State of Zombies 22.8877A zombik elfoglalták a városodat! Pusztítsd el mindegyiket!Száguldj végig a pályán, hogy tovább juthass.Biker Burnout Game3.61KSzáguldj végig a pályán, hogy tovább juthass.Segítsetek egymásnak ebben a kétszemélyes játékban.Dino Meat Hunt Extra3.32KSegítsetek egymásnak ebben a kétszemélyes játékban.Legyél a leggyorsabb pisztolyforgató a vadnyugaton!Top Shootout5.0904Legyél a leggyorsabb pisztolyforgató a vadnyugaton!Juss ki a bányából! Vigyázz nehogy rád essen valami.Cave Escape5.0434Juss ki a bányából! Vigyázz nehogy rád essen valami.Keresd meg az összes elrejtett ereklyét!Treasure Temple Slots2.23KKeresd meg az összes elrejtett ereklyét!
Segíts a pálcikaembernek hazajutni.Építs neki hogy tovább juthasson.Level Editor 45.0498Segíts a pálcikaembernek hazajutni.Építs neki hogy tovább juthasson.Légy te a pusztítógép!Madness Hydraulic5.01KLégy te a pusztítógép!Nyársald fel a zombikat!Impale 34.31KNyársald fel a zombikat!Segítsd ennek a pattogó pajtinak megtalálni a társait.Little Bouncing Guys3.62KSegítsd ennek a pattogó pajtinak megtalálni a társait.Szedj fel minden csillagot ebben a minecraft szerű ügyességi játékba.Minecaves3.62KSzedj fel minden csillagot ebben a minecraft szerű ügyességi játékba.Segíts Johnnak, hogy seriff lehessen.Sheriff Wannabe3.41KSegíts Johnnak, hogy seriff lehessen.Legyél te a legjobb ninja,ugorj át minden veszedelmen mássz falakon és érd el célodat.Ninja Super Adventure5.01KLegyél te a legjobb ninja,ugorj át minden veszedelmen mássz falakon és érd el...Állatos Mahjong játék gyerekeknek.Pet Mahjongg5.03KÁllatos Mahjong játék gyerekeknek.Rakd a köveket úgy, hogy egy sorba,oszlopba vagy átlóba három legyen.Mystery Paradise2.42KRakd a köveket úgy, hogy egy sorba,oszlopba vagy átlóba három legyen.Bizonyítsd be,hogy te is méltó vagy a bölcsek tornyához!Min Hero - Tower of Sages5.0656Bizonyítsd be,hogy te is méltó vagy a bölcsek tornyához!
Öld meg a zombikat!Zombo Buster3.0859Öld meg a zombikat!Öld meg a droidokat és szerezd vissza a város irányítását.Droid Hunter Payku4.61KÖld meg a droidokat és szerezd vissza a város irányítását.Nyomd neki az autópályán, hagyd le a többi autót.Highway Rampage3.2949Nyomd neki az autópályán, hagyd le a többi autót.Retro hangulatú ninjás játék. Kell ennél több?Retro Ninja Blaster4.5574Retro hangulatú ninjás játék. Kell ennél több?Kösd össze a csöveket, hogy a víz a megfelelő helyre jusson,de vigyázz kevés az idő!Plumber Pipes Game4.82KKösd össze a csöveket, hogy a víz a megfelelő helyre jusson,de vigyázz kevés...