Jewel Spin

36K3.0133
 

Ilyen zuhatagjáték még tényleg nem volt! Itt három variációt is nézhetünk a színekhez.

Jewel Spin - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Jewel Spin közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt egy kis elő Halloween. Halloween Tripeaks2.5554Tri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt...Egyiptomi mahjong. Ismerd meg Luxor legendáját! Mahjong Legacy of Luxor3.81KEgyiptomi mahjong. Ismerd meg Luxor legendáját! A farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki ezt a játékunkat. Uncle Dawes Farm3.34KA farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki...Zuhatagra fel! Szuper zuhatag játék sok sok pályával. Ancient maya treasures2.52KZuhatagra fel! Szuper zuhatag játék sok sok pályával. Hogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal. Itt a második verzió a nyerő! Yacht Solitaire4.03KHogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal....Al Capone stílusában is lehet mahjongozni. Sőt így még jobb ez a játék. Igazi gengszter lehetsz!  Al Capone Mahjong3.83KAl Capone stílusában is lehet mahjongozni. Sőt így még jobb ez a játék. Igazi...Ismerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! The Italian Bazaar4.13KIsmerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! Zuhatag játék kissé másképp. Így még szórakoztatóbb! Ramayana3.49KZuhatag játék kissé másképp. Így még szórakoztatóbb! Újabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Master of 3 peak3.72KÚjabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Tüntesd el a mahjongokat és bontsd le a tornyot! GameTeam mahjong2.51KTüntesd el a mahjongokat és bontsd le a tornyot!
Egy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben az online tárgykeresős játékunkban. Sweet Taste of Home2.52KEgy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben...Cuki állatos ingyenes zuhatag játékunk. Mindenkinek ajánljuk. Szórakoztató és még cuki is. Funny Pets3.92KCuki állatos ingyenes zuhatag játékunk. Mindenkinek ajánljuk. Szórakoztató...Klasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Space Odyssey Solitaire2.81KKlasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Egy kicsit bonyolultabb mahjong. Fejtsd meg rejtélyét és tüntesd el őket!  Color Collision2.73KEgy kicsit bonyolultabb mahjong. Fejtsd meg rejtélyét és tüntesd el őket! ...Segíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére. Nagyon fontos lenne ez a segítség! Beautiful Beginning3.13KSegíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére....Tüntesd el a színes kagylókat! Zuhatagra fel! Shell Shock Match 33.83KTüntesd el a színes kagylókat! Zuhatagra fel! Mahjongra fel! Tüntesd el az összeset! Yin Yang Mahjong2.31KMahjongra fel! Tüntesd el az összeset! Egy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Clock Solitaire3.13KEgy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! A Pandák világában is vannak elrejtett, elfelejtett képek. Keresd meg ezeket! Kung Fu Panda 3 Hidden Spots1.51KA Pandák világában is vannak elrejtett, elfelejtett képek. Keresd meg ezeket!...Válogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod el. The Joy Of Cooking3.53KVálogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod...
Akadályozd meg az éhes kukacok étkezését. Ne engedd hogy a te terményeidet egyék!Hungry Worms 22.73KAkadályozd meg az éhes kukacok étkezését. Ne engedd hogy a te terményeidet...Valami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan. Sneaky Mission Denver0.51KValami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan....Fedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Discover London2.93KFedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Klasszikus ingyenes mahjong játék. Bontsd le a tornyot.  Mahjong Kingdoms4.25KKlasszikus ingyenes mahjong játék. Bontsd le a tornyot. Tedd próbára magad. Te rájössz hogyan kell megoldani ezeket a logikai problémákat? Wise Turn3.15KTedd próbára magad. Te rájössz hogyan kell megoldani ezeket a logikai problémákat?...Zuhatagra fel! Itt egy újabb szuper zuhatag játék. Bedazzled3.810KZuhatagra fel! Itt egy újabb szuper zuhatag játék. Ismerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos. The Enchanted Forest3.43KIsmerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos....Kalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Pirate Solitaire3.83KKalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Barangolj Indiába és tüntesd el azokat a fránya mahjongokat! India Secrets4.05KBarangolj Indiába és tüntesd el azokat a fránya mahjongokat! Menekülj el egy vitorlás hajóról. Vigyázz hiszen minden mozdulatodat figyelik! Sailing Ship Escape3.32KMenekülj el egy vitorlás hajóról. Vigyázz hiszen minden mozdulatodat figyelik!...
Kalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Honeymoon in Italy3.03KKalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Barangolj a mesék világába és keresd meg a csodálatosan megrajzolt képek közötti különbségeket. Happy Time 5 Differences3.03KBarangolj a mesék világába és keresd meg a csodálatosan megrajzolt képek közötti...Nem működik a TV és pont a kedvenc műsorodat kezdenék. Javítsd meg a TV-t de gyorsan! Freak Out Kid Freaking Out0.0579Nem működik a TV és pont a kedvenc műsorodat kezdenék. Javítsd meg a TV-t de...Édes zuhatag játék. Szerezd meg a csillagokat! Candy Jewels Story2.53KÉdes zuhatag játék. Szerezd meg a csillagokat! Közlekedés témájával foglalkozó klasszikus mahjong. Tüntesd el a mahjongokat! Car jongg3.611KKözlekedés témájával foglalkozó klasszikus mahjong. Tüntesd el a mahjongokat!...Egy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Cardmania Tripeaks Deluxe3.32KEgy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Juss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Dark Side of the Forest4.02KJuss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Misztikus és csodálatos. Kell ennél több?Tears of a Unicorn3.51KMisztikus és csodálatos. Kell ennél több?Kösd össze az egyforma elemeket online! Természetesen itt is egy zuhatag játékról van szó. Monster Chains3.03KKösd össze az egyforma elemeket online! Természetesen itt is egy zuhatag játékról...Rakj rendet a telepeden. Vezesd a helyükre az állatokat. Ranch connect 33.06KRakj rendet a telepeden. Vezesd a helyükre az állatokat.
Keresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! The Homecoming3.35KKeresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! Rakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Undersea Adventure Solitaire2.05KRakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Kicsit továbbgondolt zuhatag játék. Így ez még bonyolultabb! Faerie Alchemy2.52KKicsit továbbgondolt zuhatag játék. Így ez még bonyolultabb! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.27KJuss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Tüntesd el a mahjongokat még időben! Vigyázz nincs sok időd! Fandango mahjongg2.910KTüntesd el a mahjongokat még időben! Vigyázz nincs sok időd!