Jorja's jump off

8K3.851
 

Jorja hűséges pacijával benevezett a díjugratásra. Most a lovas játékban felülről fogjuk irányítani őket, hogy minél több pontot érjenek el, hiszen az online játékok erről is szólnak.

 

A lovas játékok egyik legnépszerűbb darabjában a pacit a nyilakkal vezeted, ugratni pedig a szóközzel kell majd az online játék felületén.


Kilenc egyre nehezülő pályán vajon mennyi pont lesz a csúcsod?

Jorja's jump off - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Jorja's jump off közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Egy gyönyörű paripa lesz a lovas játék főszereplője! Tegyél meg mindent, hogy még szebb legyen az online játék végére! Princess Horse Caring3.510KEgy gyönyörű paripa lesz a lovas játék főszereplője! Tegyél meg mindent,...Barbie játék, ami természetesen öltöztetős is! De ha jobban megnézzük akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy ez lovas játék is egyben. Ha megnézed az online játékot, te is rá fogsz jönni, hogy igazunk van!  Barbie Goes Horse Riding 3.715KBarbie játék, ami természetesen öltöztetős is! De ha jobban megnézzük akkor...Ilyen lovas játék még soha nem volt! Most te adhatod meg az online játék felületén, hogy miként nézzen ki a paripád! Robe Au Choix3.817KIlyen lovas játék még soha nem volt! Most te adhatod meg az online játék felületén,...Lovas játék egy gyönyörű paripával, akit neked kell gondoznod az online játék során! Pegasus Care2.93KLovas játék egy gyönyörű paripával, akit neked kell gondoznod az online játék...Készítsd fel a paripádat, hogy a lovas játék végére ő nézzen ki a legjobban! Ehhez minden eszköz adva lesz az ingyenes online játék felületén, neked viszont a maximumot kell nyújtanod.Get Ready For The Horse Show4.417KKészítsd fel a paripádat, hogy a lovas játék végére ő nézzen ki a legjobban!...Csengő-bongó zenére indul a zuhatag játék, és az online játék a felcserélős fajta egyik remeke lesz.Massive Match 34.212KCsengő-bongó zenére indul a zuhatag játék, és az online játék a felcserélős...Takarítós játék és lovas játék egyben - mit is mondhatnánk? Lesz munka bőven az ingyenes játék alatt!Clean Up Horse Farm 23.718KTakarítós játék és lovas játék egyben - mit is mondhatnánk? Lesz munka bőven...Lovas játék, ami egyszerre öltöztetős játék is? Ennyire nem lehet szerencsénk az online játékok legújabb darabjával!  Elsa Equitation Contest4.131KLovas játék, ami egyszerre öltöztetős játék is? Ennyire nem lehet szerencsénk...Jégvarázs játék, amelyben Anna a lovas játék során fogja bebizonyítani az online játék felületén, hogy mennyire szorgalmas lány.Anna At Horse Farm Report4.023KJégvarázs játék, amelyben Anna a lovas játék során fogja bebizonyítani az...Lovas játék, amelyben az online játék felületen fel kell öltöztetned a pónikat. Bratz Baby Ponyz Styling3.512KLovas játék, amelyben az online játék felületen fel kell öltöztetned a pónikat....
Segíts a pacinak almát szedni. Lovas játék, ahol az ügyességé lesz a főszerep. Ingyenes online játékot inkább kisebbeknek ajánljuk, mivel a farmos játék igazán nekik jön be.  Horse Ranch 23.47KSegíts a pacinak almát szedni. Lovas játék, ahol az ügyességé lesz a főszerep....Díjugratós lovas játék neked is nagy kedvenced, ugye? Mert most egy nagyon profi online játék lesz terítéken. Show jumping4.222KDíjugratós lovas játék neked is nagy kedvenced, ugye? Mert most egy nagyon profi...A népszerű lovas játék különkiadása! A karácsonyra való tekintettel még több akció az ingyenes online játékok egyik legjobbikában. Robot Unicorn Attack Christmas3.84KA népszerű lovas játék különkiadása! A karácsonyra való tekintettel még...A legendás lovas játék folytatása megérkezett! Az ingyenes online játékok között újra egy sikeres darab vár rád! Robot Unicorn Attack Heavy Metal4.011KA legendás lovas játék folytatása megérkezett! Az ingyenes online játékok...Lovas játék egy csodaszép unikornis pacival, aki hatalmas hegyoldalon vágtat az online játék felületén. Robot Unicorn Attack3.814KLovas játék egy csodaszép unikornis pacival, aki hatalmas hegyoldalon vágtat...Az első, és eredeti legendás lovas játék, amiben a díjugratást kell gyakorolnod. Az online játék nem is lesz más dolgod. Jumporama3.717KAz első, és eredeti legendás lovas játék, amiben a díjugratást kell gyakorolnod....Lovas játék lehet jobb mint a díjugratás? Ugye tudod, hogy csak a legklasszabb online játék jöhet szó. Jumporama 23.720KLovas játék lehet jobb mint a díjugratás? Ugye tudod, hogy csak a legklasszabb...Vágtass gyönyörű lovad hátán, de ne feledkezz meg a lovas játékok alapszabályáról, hogy az online játék felületén az akadályokra is ügyelned kell.Penni's courageous ride4.116KVágtass gyönyörű lovad hátán, de ne feledkezz meg a lovas játékok alapszabályáról,...