Merchant of Persia – Keress és találj!

1K0.00
 

Jó megfigyelő vagy? Gyorsan sikerül kiszúrnod a tömegben a keresett tárgyat? Akkor a Merchant of Persia nem tartogat számodra teljesíthetetlen kihívást, legalábbis az első néhány szintet biztos könnyen sikerül megugranod.

Egy egyszerű rejtett tárgy keresős játékról van szó, ami gyönyörű grafikájával szinte magához bilincsel, persze az ügyesen elrejtett tárgyak megtalálása is hosszú időre a székhez szegezheti a kitartó játékosokat. Tizenkét szinten tehetjük próbára szemfülességünket, és hogy izgalmasabb legyen a játék, minden pálya teljesítése után 1-3 csillagos értékelést, illetve meglepetés pénzjutalmat kapunk. Értelemszerűen a szintek emelkedésével a játék nehézsége is nő, de egy dolog változatlan marad: mindig gyönyörűen kidolgozott, színes és hangulatos kép kerül elénk, amin öröm legeltetni a szemünket.

Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Legyél a legnagyobb poker sztár!Governor of Poker 30.0350Legyél a legnagyobb poker sztár!Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Chronicles of Nerdia4.3275Tervezd meg a saját szuperhős karaktered!Keresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Wrecks0.0209Keresd meg a különbségeket a tenger alatt készült képeken.Vidítsd fel a majmokat most még jobban!Monkey Go Happy 62.51KVidítsd fel a majmokat most még jobban!Tedd boldoggá a majmokat.Monkey Go Happy Western2.5688Tedd boldoggá a majmokat.Pusztítsd el a kis fura lényeket a robottal!Missing Circuits5.0321Pusztítsd el a kis fura lényeket a robottal!Dobd az emberkét a kukába! Belevaló srác!Marvelites FTW5.0245Dobd az emberkét a kukába! Belevaló srác!Elég összetett logikai játék. Nem könnyű!Linkage Draw1.53KElég összetett logikai játék. Nem könnyű!Védd meg az állatokat a természettől!Jungle Menace3.53KVédd meg az állatokat a természettől!A végtelenbe és tovább! Repülj minél magasabbra a jatpack-el!Jetpacked5.0202A végtelenbe és tovább! Repülj minél magasabbra a jatpack-el!
Újabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Hungry Worms1.86KÚjabb zuhatagjáték! Gyere és játssz!Legyél te a Hudson hőse! Tedd le a gépet!Hero on the Hudson5.0448Legyél te a Hudson hőse! Tedd le a gépet!Célozz és pusztítsd el az ellenséges járműveket!Heavy Legion 23.0829Célozz és pusztítsd el az ellenséges járműveket!Használd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Cute Owl 22.82KHasználd logikádat és juttasd el a baglyot ahova kell!Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Hare Launch4.8420Repülj minél messzebb a nyuszival! Ne kíméld!Keresd meg a különbségeket, most a Central parkban és más helyeken is.Central Park 5 Differences3.12KKeresd meg a különbségeket, most a Central parkban és más helyeken is.Juttasd győzelemre kézilabda csapatodat. Védj és lőj be büntetőket.Handball World Cup 20150.0653Juttasd győzelemre kézilabda csapatodat. Védj és lőj be büntetőket.Juss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Hackers Escape0.02KJuss ki egy hacker szobájából! Figyeld a kódokat!Egy igazi gyorsaság és ügyesség tesztelő játék! Ide kell a gyorsaság az tuti. The Gems Special Edition5.0945Egy igazi gyorsaság és ügyesség tesztelő játék! Ide kell a gyorsaság az tuti....Hozd mozgásba a fogaskerekeket!Gearzzle 23.02KHozd mozgásba a fogaskerekeket!
Fedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Through Mirror3.94KFedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Próbáld meg minden kockát eltüntetni.The Square3.810KPróbáld meg minden kockát eltüntetni.Fejleszd járgányodat és juss le a hegyről!Mountain hill back home1.81KFejleszd járgányodat és juss le a hegyről!Kapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.The End of The Sheep2.51KKapd el a bárányokat ebben a logikai játékban.Most Indiában kell helytállnod a parkolásban. Parking frenzy india3.7576Most Indiában kell helytállnod a parkolásban. Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.Vikings vs Pandas5.0746Segíts a vikingeknek és lődd ki a pandákat.Kapd el a bűnözőket a vadnyugaton!Young Sheriff3.82KKapd el a bűnözőket a vadnyugaton!Szedd fel a csillagokat! Figyelj és mozgasd a pályát!Hairless Adventurer0.0809Szedd fel a csillagokat! Figyelj és mozgasd a pályát!Tüntesd el az összes lapot az asztalról. Egy újabb kis pasziánsz játék.Secret Room Solitaire3.65KTüntesd el az összes lapot az asztalról. Egy újabb kis pasziánsz játék.Sonic most autóval száguld végig a pályákon. Segíts neki minél több karikát felszedni.Sonic Stunt Stars2.5703Sonic most autóval száguld végig a pályákon. Segíts neki minél több karikát...
Zombik leszedik egymás fejét és megcserélik egymással! Dobd a fejed a fejnélkülinek. Zombie Head Switch5.01KZombik leszedik egymás fejét és megcserélik egymással! Dobd a fejed a fejnélkülinek....Mentsd meg a világot a zombiktól! Ölj meg mindenkit Jackkel.Jack the Scary of Zombie5.01KMentsd meg a világot a zombiktól! Ölj meg mindenkit Jackkel.Driftelj Simpsonékkal. Csapasd és legyél te a legjobb!Simpson drift4.6914Driftelj Simpsonékkal. Csapasd és legyél te a legjobb!Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Frenzy Cruise2.9928Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Szedd le a szabadon álló páros elemeket. Újabb szuper mahjong.Jaime mahjong saga3.05KSzedd le a szabadon álló páros elemeket. Újabb szuper mahjong.Fejleszd mágusod a maximumra! Öld meg a lényeket!Fantasy Clicker0.0114Fejleszd mágusod a maximumra! Öld meg a lényeket!Csapasd snowboarddal szakadékok felett!Fancy snowboarding5.0347Csapasd snowboarddal szakadékok felett!Vezesd a nyuszit és segíts neki kijutni a veszedelemből.Easy Joe 33.12KVezesd a nyuszit és segíts neki kijutni a veszedelemből.Kapd el az előtted futó lényt.Dreamland4.8974Kapd el az előtted futó lényt.Pusztítsd el a robot űrlényeket, de nagyon!Die Robo Alien Die2.5848Pusztítsd el a robot űrlényeket, de nagyon!
Találd meg az összes tárgyat amelyeket alul látsz. Lehetőleg minél gyorsabban.Daughter Moon3.21K...Bizonyítsd meg az ártatlanok ártatlanságát.Crimes of the Past4.72KBizonyítsd meg az ártatlanok ártatlanságát.Egyiptomi pasziánsz. Régen is tudták mi a jó.Scarab solitaire4.313KEgyiptomi pasziánsz. Régen is tudták mi a jó.Ugrálj felhőről felhőre és juss el az űrhajódig. Kerüld ki az aknákat.Cloud Monster1.51KUgrálj felhőről felhőre és juss el az űrhajódig. Kerüld ki az aknákat.Öld meg a pálcikaembereket! Most az űrben.Causality Stickman Isolation3.82KÖld meg a pálcikaembereket! Most az űrben.