Merchant of Persia – Keress és találj!

1K0.00
 

Jó megfigyelő vagy? Gyorsan sikerül kiszúrnod a tömegben a keresett tárgyat? Akkor a Merchant of Persia nem tartogat számodra teljesíthetetlen kihívást, legalábbis az első néhány szintet biztos könnyen sikerül megugranod.

Egy egyszerű rejtett tárgy keresős játékról van szó, ami gyönyörű grafikájával szinte magához bilincsel, persze az ügyesen elrejtett tárgyak megtalálása is hosszú időre a székhez szegezheti a kitartó játékosokat. Tizenkét szinten tehetjük próbára szemfülességünket, és hogy izgalmasabb legyen a játék, minden pálya teljesítése után 1-3 csillagos értékelést, illetve meglepetés pénzjutalmat kapunk. Értelemszerűen a szintek emelkedésével a játék nehézsége is nő, de egy dolog változatlan marad: mindig gyönyörűen kidolgozott, színes és hangulatos kép kerül elénk, amin öröm legeltetni a szemünket.

Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Szedd össze a cukorkákat!Candy Basket0.0ØSzedd össze a cukorkákat!Mahjong a kertek alatt most 3D ben.Mahjongg garden1.41KMahjong a kertek alatt most 3D ben.Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Moto Tomb Racer 20.0146Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Bomb of Love0.0111Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Hajítsd el a pandáidat!Panda Toy Shoot0.0192Hajítsd el a pandáidat!Tisztítsd meg a várost a szeméttől!Clean Green City0.0282Tisztítsd meg a várost a szeméttől!Pasziánsz a vonaton.Train Voyage Solitaire2.03KPasziánsz a vonaton.Keresd meg a különbségeket a festői tájakon!China Differences3.84KKeresd meg a különbségeket a festői tájakon!Legyél te a nap hőse!One Screen Hero3.0310Legyél te a nap hőse!Állítsd pályára a műholdakat!Space Madness0.0471Állítsd pályára a műholdakat!
Javítsd meg az elromlott liftet!Broken Elevator3.21KJavítsd meg az elromlott liftet!Repessz végig az aranyos kis kocsiddal a pályákon.VeeSix0.0414Repessz végig az aranyos kis kocsiddal a pályákon.Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Sonic Jumping Stars0.0480Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Gyűjtsd össze az drágaköveket!Gemollection Level Pack2.52KGyűjtsd össze az drágaköveket!Legyél te a legügyesebb ninja panda!Panda Ninja0.0315Legyél te a legügyesebb ninja panda!Repessz motoroddal a dzsungelben!Jungle Ride0.0482Repessz motoroddal a dzsungelben!Trükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Osmosis Solitaire1.73KTrükkös pasziánsz. Fejtsd meg rejtélyét!Tüntesd el a lapokat.Twelve2.46KTüntesd el a lapokat.Repülj a minionnal az űrig.Minions Jumping5.0538Repülj a minionnal az űrig.A világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.The Worlds Hardest Game Fan Made5.01KA világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.
Egy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!War Story0.0544Egy újabb várvédős stratégiai játék. Mutasd meg hogyan kell védekezni!Hatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. War Mahjong4.27KHatalmas Mahjong játék. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb benne. Húsvéti zuhatagjáték.Easter Egg Blitz2.07KHúsvéti zuhatagjáték.Memória játék húsvéti hangulatban. Nyuszikkal meg hímes tojásokkal. Easter Bunny Hunt3.0375Memória játék húsvéti hangulatban. Nyuszikkal meg hímes tojásokkal. Pusztítsd el a pálcikaemberekből álló ellenséges csapatokat.Gunz1.0543Pusztítsd el a pálcikaemberekből álló ellenséges csapatokat.Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Biker Exploit1.6771Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Alpesi pasziánsz!Alpine Solitaire4.16KAlpesi pasziánsz!Irányítsd a pandák marioját!Super Panda Land0.0515Irányítsd a pandák marioját!Etesd meg a pajtilényt!Fantastico0.0362Etesd meg a pajtilényt!Indíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske   a helyére jusson.Bristlies Level Pack3.65KIndíts láncreakciókat úgy hogy a lényecske a helyére jusson.
Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Pirates Time 2 Fans Pack1.7574Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Egyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Nile Tiles3.710KEgyiptomi mahjong játék. Hihetetlen nehéz.Lődd le a zombikat és fejleszd a bázisod.Dark Dayz5.01KLődd le a zombikat és fejleszd a bázisod.Üsd szét a Pinata-t és szerezd meg a cukrokat.Pinata Hunter 35.0572Üsd szét a Pinata-t és szerezd meg a cukrokat.Szállíts hatalmas gépeket kamionoddal!Extreme Cargo Transporter2.81KSzállíts hatalmas gépeket kamionoddal!Segíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Perfect Pou Couple2.81KSegíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Pasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Addiction Solitaire4.27KPasziánsz most időre! Ha kihívásra vágysz próbáld ki.Kétszemélyes ügyességi játék az űrben.Interplanetary 30.0535Kétszemélyes ügyességi játék az űrben.A híres One Piece anime egyik legjobb játéka. Kaszabolj szét mindenkit.One Piece Pirate Adventure5.0553A híres One Piece anime egyik legjobb játéka. Kaszabolj szét mindenkit.Aranyos kis autós játék gyerekeknek.Wheely 4 Time Travel2.42KAranyos kis autós játék gyerekeknek.
Parkolj le kamionoddal lehetőleg balesetmentesen.Just Park It 84.0885Parkolj le kamionoddal lehetőleg balesetmentesen.Kellemes mahjongg a kertek alatt.Mahjong Gardens4.08KKellemes mahjongg a kertek alatt.Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Newspaper Boy Saga5.0533Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Padlózd le a Monster Truck-odat és "repülj" vele!Nitro Truck Jumper4.01KPadlózd le a Monster Truck-odat és "repülj" vele!Keress különbséget érdekes képeken!Ancient Spell3.43KKeress különbséget érdekes képeken!