Mini Burgers

48K3.8295
 

Most hoztunk egy olyan kiszolgálós játékot, amelynek során a vendégek arra várnak, hogy a főzős játék felületén elkészíts nekik a legjobb hamburgert az online játék végére.

Itt és most a kiszolgálós játék során valóban neked kell a legrészletesebben a hozzávalókat feldolgoznod a főzős játékban, és csak a tökéletes finomságot fogják megenni az online játék végén.

Mini Burgers - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Mini Burgers közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Süss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban.  Cooking Crazy Master4.81KSüss és főzz időre. Szolgáld ki a vendégeket őrült tempóban. Futtasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan és precízen!  Portrait Corner3.01KFuttasd fel bizniszed és gazdagodj meg online. Szolgáld ki az ügyfeleket gyorsan...Fejleszd és tedd nagyobbá farmod!Rabbit Farmer5.0718Fejleszd és tedd nagyobbá farmod!Szolgáld ki az embereket hamburgerrel és hotdoggal. Vigyázz nagyon sokan lesznek!  Hotdog Shop1.51KSzolgáld ki az embereket hamburgerrel és hotdoggal. Vigyázz nagyon sokan lesznek!...Szolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Bed and Breakfast 35.03KSzolgáld ki hoteled vendégeit! Igen hálásak lesznek érte. Készítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni! How To Cook Everything4.43KKészítsd el a megrendelt ételeket. Csak azt fogadd el amit meg is tudsz csinálni!...Szolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Pizza Bar3.02KSzolgáld ki a vendégeket szuper pizzákkal.Vidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Newspaper Boy Saga5.01KVidd ki az újságot az embereknek és vicceld meg őket.Szereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Cupcake Frenzy4.06KSzereted a süteményeket készíteni? Itt megteheted és el is adhatod.Szolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.Frenzy Cruise3.76KSzolgáld ki vendégeidet egy luxus tengerjárón.
Megunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett meg, ezúttal egy pizzéria az online játék helyszíne.    Papa's Pizzeria3.77KMegunhatatlan Papa's sorozat kiszolgálós játék legújabb darabja érkezett...Frissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának számító online játék legújabb darabjában. Papa's Donuteria3.66KFrissen sült fánkok és a vendégek a főszereplők a kiszolgálós játékok legjobbikának...A Papas sorozat megállíthatatlan, itt  a kiszolgálós játék legújabb darabja, mely egy pékségbe vezet minket az online játék során. Papa's Bakeria3.73KA Papas sorozat megállíthatatlan, itt a kiszolgálós játék legújabb darabja,...Palacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint a kiváló Papa's online játékok legújabb darabja. Papa's Pancakeria3.52KPalacsinta lesz a főszereplő a kiszolgálós játék idejére, mely nem más mint...A népszerű Papas éttermes kiszolgálós játék újabb része lesz ez az online játék.Papas Cupcakeria4.02KA népszerű Papas éttermes kiszolgálós játék újabb része lesz ez az online...Az egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan gyorsétterem vendégeit kell kiszolgálnod az online játék során.Papas Pastaria5.02KAz egyik legjobb kiszolgálós játék sorozat a Papas legújabb része: egy olyan...Tőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek, így jó lesz, ha minél hamarabb nekiesel a főzős játék során, hogy a legszuperebbet elkészítsd az ingyenes online játék során.    Big Tasty Burger3.927KTőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és...Hupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te is , hogy minden rendben menjen az online játék során.Smurfs Dinner3.610KHupikék törpikék egy aranyos kiszolgálós játék eme darabjában, segíts te...