Szerettél volna mindig is nindzsa lenni? Akkor ez a te mászkálós játékod. Azonban most bányásznod kell, hogy az ügyességi játékban minél több kincset össze tudj szedni.

Nyugi, jópofa lesz ez az ingyenes online játék, és nem fogsz unatkozni, de erre időd sem lenne a mászkálós játék alatt.

Faltól falig be kell járnod minden teremet ahhoz, hogy minél eredményesebb legyél az ügyességi játékban.

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Teszteld a reflexeidet. Mutasd meg mennyire vagy gyors!Red Red Green0.048Teszteld a reflexeidet. Mutasd meg mennyire vagy gyors!Szívd ki az emberek vérét! Lődd ki magad és repülj rá a célpontjaidra.Vampire Cannon Level Pack0.0107Szívd ki az emberek vérét! Lődd ki magad és repülj rá a célpontjaidra.Mentsd meg a zöld lényecskét a világűr veszélyeitől.Transmorpher 30.0152Mentsd meg a zöld lényecskét a világűr veszélyeitől.Pusztítsd el a bujkáló űrlényeket. Célozz és találj!Space Monsters0.0288Pusztítsd el a bujkáló űrlényeket. Célozz és találj!Legyél te a legnagyobb sztár! Szedd fel az összes csillagot űrhajóddal.Treasures of Atlantida5.0673Legyél te a legnagyobb sztár! Szedd fel az összes csillagot űrhajóddal.Tommy nem szereti a madarakat, de a pénzt igen! Te hogy vagy ezzel? Tommy vs Birds2.51KTommy nem szereti a madarakat, de a pénzt igen! Te hogy vagy ezzel? Fákat pakolni? Könnyű. Na itt ez nem annyira.Wooden Pieces5.0542Fákat pakolni? Könnyű. Na itt ez nem annyira.Ugrálj a zöld lénnyel és juss végig a pályákon ebben a mario szerű játékban. GreenGo5.0686Ugrálj a zöld lénnyel és juss végig a pályákon ebben a mario szerű játékban....Ördögi vadászokra van szükség most!Hell Archery 22.8606Ördögi vadászokra van szükség most!Csatlakozz te is a fogaskerekek háborújába!Gears of Revolution0.0638Csatlakozz te is a fogaskerekek háborújába!
Szereted a gyorséttermi kajákat fald fel az összeset!Fast Food Frendzy0.0485Szereted a gyorséttermi kajákat fald fel az összeset!Tisztítsd meg az utat, hogy a tűzoltó autó gondtalanul menthessen életeket.Helicrane3.1752Tisztítsd meg az utat, hogy a tűzoltó autó gondtalanul menthessen életeket.Etesd meg a cuki állatkát!Feed It5.02KEtesd meg a cuki állatkát!Etesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Fodder 22.51KEtesd meg a majmot ágyúd felhasználásával.Szerezd meg a gyémántokat ágyúd használásával!Gem Cannon 25.0260Szerezd meg a gyémántokat ágyúd használásával!Építs és győzz!Drop n Run3.51KÉpíts és győzz!Használd a fantáziád és rajzolj utat magadnak!Draw Your Way1.5816Használd a fantáziád és rajzolj utat magadnak!Gyógyítsd meg a focistákat sajátos módszereiddel!Soccer Doctor2.51KGyógyítsd meg a focistákat sajátos módszereiddel!Kapcsolódj be Mario építkezésébe. Szüksége lesz rád.Mario Stacker0.0549Kapcsolódj be Mario építkezésébe. Szüksége lesz rád.Egy újabb kihívás! Egy újabb ügyességi játék.Finish Right2.3545Egy újabb kihívás! Egy újabb ügyességi játék.
Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Freedom0.0367Vezesd a félénk hörcsögöt és vigyázz rá!Az éhes malac mindenre képes a makkért. Akár ugrálni is.Piggy Wiggy 3 Nuts0.0524Az éhes malac mindenre képes a makkért. Akár ugrálni is.Csapd szét az ellenfelet!Mad Fist2.8529Csapd szét az ellenfelet!Szabadítsd ki a cicákat!Magic Cannon5.01KSzabadítsd ki a cicákat!Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Gravity Switch4.3651Változtasd meg a gravitációt egy gombnyomással!Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Facebookeria Level Pack5.0858Dobáld a Facebook atyját és rombolj vele!Szerezz otthont a cicusnak!Spiky Cat0.01KSzerezz otthont a cicusnak!Rajzolj utat a keréknek!Rollin Paint0.01KRajzolj utat a keréknek!Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Catch the Cheese4.3716Edd meg a sajtokat a szörnyikéddel!Szedd össze a cukorkákat!Candy Basket5.0417Szedd össze a cukorkákat!
Repessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Moto Tomb Racer 24.31KRepessz végig motoroddal a piramisok csapdákkal teli folyosóin.Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Bomb of Love5.0388Szerelmes zombikról szóló játék. Hozd össze őket!Hajítsd el a pandáidat!Panda Toy Shoot2.5768Hajítsd el a pandáidat!Legyél te a nap hőse!One Screen Hero3.0502Legyél te a nap hőse!Állítsd pályára a műholdakat!Space Madness5.0926Állítsd pályára a műholdakat!Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Sonic Jumping Stars3.3887Kapd el a rosszfiúkat Sonic-kal!Legyél te a legügyesebb ninja panda!Panda Ninja0.0529Legyél te a legügyesebb ninja panda!Repessz motoroddal a dzsungelben!Jungle Ride2.91KRepessz motoroddal a dzsungelben!Repülj a minionnal az űrig.Minions Jumping5.0999Repülj a minionnal az űrig.A világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.The Worlds Hardest Game Fan Made5.02KA világ legnehezebb játéka. Tedd próbára magad és idegeidet.
Csapasd végig a pályán szuper motoroddal.Biker Exploit2.21KCsapasd végig a pályán szuper motoroddal.Irányítsd a pandák marioját!Super Panda Land0.0694Irányítsd a pandák marioját!Etesd meg a pajtilényt!Fantastico0.0466Etesd meg a pajtilényt!Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Pirates Time 2 Fans Pack1.7691Legyél te a legnagyobb kalóz és öld meg az ellenséges kalózokat.Segíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.Perfect Pou Couple2.81KSegíts a fiú és a lány pou-nak egymásra találni.