Hozd létre a saját világodat a Rising Cities városod polgármestereként! Ahhoz, hogy a városod nemzetközi hírnévre tehessen szert, jó stratégiai és taktikai érzékkel kell irányítanod a gazdaságot, és gondoskodnod kell a jólétről.

Fektesd be a lakosoktól beszedett adókat az ipar és az infrastruktúra fejlesztésébe, gyártsd a legkülönbözőbb termékeket és alapanyagokat – és kereskedj velük a tőzsdén! Minél jobban meg a gazdaság, annál több lakót tud ellátni a városod, így egyre többen költöznek be – ami persze újabb plusz bevételt jelent. A RISING CITIES világában egy kis, álmos falucskából építhetsz ki – fontos döntésekkel – egy hatalmas, sikeres világvárost!

  • Kezdd egész kicsiben, majd építsd a városodat egyre nagyobbra és növeld az épületek kiépítettségi szintjét is.
  • Gyárt és termelj javakat, majd kereskedj velük a tőzsdén: add el a saját cikkeidet jó pénzért és szerezd meg a többi polgármester áruit olcsón.
  • Gondoskodj arról, hogy a polgárok elégedettek legyenek: találd meg a helyes egyensúlyt a kereskedelem és a szórakozás között.
  • Díszítsd a várost a legkülönbözőbb dekorációs elemekkel, hogy növeld a lakosok elégedettségét.
  • Határozd meg Te, hogy milyen típusú lakók költözzenek a lakóházakba: törekedj az egyensúlyra.

Teljesítsd a heti kihívásokat és az event küldetéseket a különleges jutalmakért.

RISING CITIES – Vár a városod!

Ne habozz, kezdj hozzá!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

ÚJDONSÁG! Most saját kisállatboltot nyithatsz!ÚJ! - Wauies5.02KÚJDONSÁG! Most saját kisállatboltot nyithatsz!Mutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer!    Farmerama4.6495KMutasd meg a városi bugrisoknak, hogy mi fán terem egy igazi farmer! Bonts vitorlát a kalózok tengerén!Seafight4.673KBonts vitorlát a kalózok tengerén!Állítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Goodgame Empire4.3554KÁllítsd össze a legerősebb hadsereget és háborúzz!Építsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Legends of Honor3.312KÉpítsd fel a legerősebb birodalmat a virtuális térképen! Építsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!BigFarm4.012KÉpítsd fel álmaid farmját a legjobb gazdaságot a környéken!Kiváló online játék, egyenesen az űrből!DarkOrbit Reloaded4.563KKiváló online játék, egyenesen az űrből!Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Drakensang Online4.034KAz árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Aranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!My Free Zoo4.1133KAranyos állatok, gyönyörű környezet vár Rád!Fedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!My Little Farmies3.9100KFedezd fel a tanyasi gazdaság minden szépségét!
Életed kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Klondike4.195KÉleted kalandja kezdődik! Rejtélyek, feladványok, izgalmak várnak Rád!Menedzsel saját labdarúgó csapatot!11Legends2.52KMenedzsel saját labdarúgó csapatot!Legyen Tiéd a legszebb online édenkert!Kertbirodalom0.02KLegyen Tiéd a legszebb online édenkert!Lépj be az elvarázsolt erdőbe!Charm Farm3.54KLépj be az elvarázsolt erdőbe!Nyiss roncstelepet!Garbage Garage3.422KNyiss roncstelepet!Alapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!ZooMumba4.691KAlapítsd meg és irányítsd a saját vad állatkerted!Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!My Sunny Resort4.011KHozd létre a saját üdülőparadicsomodat!Vezesd a saját kórházadat!Kapi Hospital3.87KVezesd a saját kórházadat!Készen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet!  Skyrama4.357KKészen állsz a felszállásra? Tervezd meg a saját online repülőteredet! Válogass több ezer divatos ruha közül!Lady Popular4.476KVálogass több ezer divatos ruha közül!
Töltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Pirate Storm3.937KTöltsd meg az ágyúkat! Itt folyamatosan tombol a harc! Itt minden a saját kis tanyád körül forog!MyFreeFarm3.82KItt minden a saját kis tanyád körül forog!Keresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Secret Relict4.028KKeresd-kutasd régen volt kultúrák dicső hagyatékát!Állítsd össze saját akváriumodat és gondozd a halakat!Free Aqua Zoo4.262KÁllítsd össze saját akváriumodat és gondozd a halakat!Csöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Undermaster3.32KCsöppenj bele egy föld alatti szerepjátékvilágba!Hozd létre a saját online vidámparkodat!My Fantastic Park4.453KHozd létre a saját online vidámparkodat!Az óceán mélyén veszély ólálkodik!Deepolis4.548KAz óceán mélyén veszély ólálkodik!Építs fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Uptasia4.26KÉpíts fel fokozatosan egy virágzó gazdaságot!Akadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Koyotl4.543KAkadályozd meg, hogy Koyotl a főgonosz megszerezhesse az öt elem hatalmát!Nyerd meg az I. Világháborút!Supremacy 19143.216KNyerd meg az I. Világháborút!
Vesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Battlestar Galactica Online4.417KVesd bele magad izgalmas űrcsatákba!Alkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Khan Wars: Trónok harca4.129KAlkosd meg a birodalmad és harcolj, stratégiázz!Építsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Nemexia3.713KÉpítsd meg az űrbirodalmad és hódítsd meg a világot!Mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Imperia Online3.910KMutasd meg, hogy Te vagy a legjobb stratéga!Használd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Grepolis2.812KHasználd Zeusz, Poszeidón, Héra erejét!Fejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Forge of Empires4.118KFejleszd a városodat egy gigantikus újkori metropolisszá!Építsd fel varázslatos városodat!Elvenar4.610KÉpítsd fel varázslatos városodat!Csapj össze az árnyékvilág aljas erőivel!Shadow Kings - Dark Ages4.015KCsapj össze az árnyékvilág aljas erőivel!Időtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Indy Cat1.53KIdőtöltő kirakós játék több mint ezer pályával!Cowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!DinoStorm3.819KCowboyok, dinoszauruszok és lézerfegyverek!