The Hidden Cave

28K3.735
 

Ez az online játék egy angol kis faluban játszódik, ahol először a megadott tárgyakat kell megkeresned, és bizony ezekből lesz bőven.

Azt hiszed ez egy sima tárgykeresős játék? Ugyan, itt és most nagyobb a tét, hiszen egy ritka és nagyon drága ásványi anyagot rejtő barlangot kell megtalálnod a tárgykeresős játék során.

Ehhez rengeteg tárgyat kell majd felismerned az ingyenes online játék felületén, ami nem lesz annyira könnyű, mint azt elsőre hinnéd.

The Hidden Cave

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb The Hidden Cave közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.1895Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend2.82KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break1.82KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.83KGyőzd le a félelmeidet! Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.32KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.32KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket!...Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.42KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. Elhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Lucky Card Deck3.38KElhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Eljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Practical House Cleaning3.33KEljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Ismerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent!  Legend of Two Hearts3.35KIsmerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent!
Ismerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. The Brave Queen3.06KIsmerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. Kutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!  Vintage Treasures3.66KKutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból! ...Keresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! The Sacred Scrolls4.05KKeresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! Kutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak arrafelé! Where Time has Stopped3.111KKutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak...Tanuld meg a legjobb receptet a játék közben.The Best Recipe3.66KTanuld meg a legjobb receptet a játék közben.Ismerd meg a nemesi család legendáját. Keresgélj és találj érdekes dolgokat! The Legend Of Mariova3.85KIsmerd meg a nemesi család legendáját. Keresgélj és találj érdekes dolgokat!...Kalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Western Railway2.63KKalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Örököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb tárgyakat!  The New Countess3.08KÖrököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb...Töltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Vacation in Paradise2.36KTöltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Egy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja csónakját. Segíts neki hazajutni!  The Long Walk4.04KEgy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja...
Keresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Dark Goddess2.84KKeresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Keresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó!  Ben 10 Car Keys3.71KKeresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó! Ismerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. The Secret Countess4.26KIsmerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. Barangolj világok között és ismerd meg ezt a varázslatos "templomot".Enchanted Temple4.38K...Ismerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. Alpine Paradise4.214KIsmerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. A farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki ezt a játékunkat. Uncle Dawes Farm4.06KA farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki...Ismerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! The Italian Bazaar4.15KIsmerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! Egy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben az online tárgykeresős játékunkban. Sweet Taste of Home2.53KEgy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben...Segíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére. Nagyon fontos lenne ez a segítség! Beautiful Beginning3.44KSegíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére....Válogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod el. The Joy Of Cooking3.54KVálogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod...
Valami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan. Sneaky Mission Denver0.51KValami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan....Ismerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos. The Enchanted Forest4.38KIsmerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos....Kalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Honeymoon in Italy3.04KKalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Juss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Dark Side of the Forest4.03KJuss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Keresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! The Homecoming3.35KKeresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.28KJuss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Juss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Magic Forest Escape1.72KJuss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Barangolj a csibék földjén. Keresd meg a kiutat és vidítsd fel a majmodat!  Monkey Go Happy Eggs3.22KBarangolj a csibék földjén. Keresd meg a kiutat és vidítsd fel a majmodat! ...Klasszikus online tárgykeresős játék amelyben felfedezheted a világ legcsodásabb építményeit.      Fact or Fake3.99KKlasszikus online tárgykeresős játék amelyben felfedezheted a világ legcsodásabb...Keresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Village Rocket Escape2.84KKeresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!
Egy faluban örök sötétség honol. Derítsd ki miért! Endless Dusk3.811KEgy faluban örök sötétség honol. Derítsd ki miért! Aurélia édesapja cirkusz tulajdonos és feledékeny. Keresd meg az elveszett tárgyakat! Circus Romance3.03KAurélia édesapja cirkusz tulajdonos és feledékeny. Keresd meg az elveszett tárgyakat!...Segíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Viking Quest3.02KSegíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Találd meg az ellopott Texas-i kincset a seriff segítségével! Texas Treasure2.96KTaláld meg az ellopott Texas-i kincset a seriff segítségével! Juss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Abandoned Mysteries Mad Manor2.35KJuss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű!