The Magical Kingdom

30K3.266
 

Egy eltűnt varázspálca megtalálása lesz a cél a tárgykeresős játékok legújabb darabjában. Azonban amíg meg nem találod az online játékban, addig számtalan tárgynak a nyomára kell bukkannod - hiszen ez is célja a tárgykeresős játéknak.

Az online játékban lehetőséged lesz arra is, hogy segítséget kérj a Hint felirattal, ha esetleg valamit már végképp nem találsz.

 

The Magical Kingdom

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb The Magical Kingdom közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Tea Room0.071Keresgélj a Teázó szobában. Hátha találsz valami érdekeset! Kutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték. The Black Envelope3.62KKutass a fekete boríték után. Derítsd ki mit rejt ez a rejtélyes boríték....Ismerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne.  Ryans New Office3.98KIsmerd meg Ryan új irodáját. Keresgélj benne. Takarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád!  Cleaning the Old House3.33KTakarítsd ki ezt a régi házat. Sok sok érdekesség vár rád! Ismerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted. The Storyteller3.53KIsmerd meg a Történet mesélőt a tárgyai lapján. Elég pontosan megismerheted....Fedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Super Kitchen1.52KFedezd fel a Szuper konyha rejtelmeit! Segíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Safe With Me3.31KSegíts a Menyasszonyodnak! Mentsd meg őt! Tedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Monkey Go Happy Xmas Tree3.74KTedd feledhetetlenné ezt a karácsonyt a kis majom számára. Vidítsd fel! Elhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Missing Tickets3.83KElhagytad a mozi jegyed. Keresd meg még a kezdés előtt! Mi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki! Mystery Park4.13KMi történhetett ebben a misztikus parkban? Derítsd ki!
Töltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Family Weekend3.75KTöltsd a szeretteiddel a hétvégét. Iktass be egy kis keresgélést is. Értékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Coffee Break3.13KÉrtékesen is ellehet tölteni a kávészünetet. Győzd le a félelmeidet! Fear Of The Dark3.84KGyőzd le a félelmeidet! Segíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! The family gemstone3.33KSegíts a Benett családnak! Kutass az ellopott családi ereklye után! A környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket! Phantom of the Neighborhood3.33KA környéken fura dolgok történnek. Derítsd ki mi okozza ezeket az eseményeket!...Keresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. The Greatest Invention3.03KKeresd meg a legnagyobb találmányt ebben a kis házban. Elhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Lucky Card Deck3.39KElhagytad a szerencse paklidat. Keresd meg! Eljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Practical House Cleaning3.33KEljött az év végi nagytakarítás ideje. Takarítsd ki a házad! Ismerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent!  Legend of Two Hearts3.35KIsmerd meg a két szív legendáját! Kutass át mindent! Ismerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne. The Brave Queen3.06KIsmerd meg a bátor királynő történetét. Sok sok érdekesség van benne.
Kutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból!  Vintage Treasures3.67KKutasd át a házat és add el a régi tárgyakat. Csinálj pénzt a lomokból! ...Keresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! The Sacred Scrolls4.06KKeresd meg az ereklyéket és gazdagodj meg! Kutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak arrafelé! Where Time has Stopped3.111KKutasd fel azt a helyet ahol megállt az idő. Nézz körül milyen tárgyak vannak...Tanuld meg a legjobb receptet a játék közben.The Best Recipe3.67KTanuld meg a legjobb receptet a játék közben.Ismerd meg a nemesi család legendáját. Keresgélj és találj érdekes dolgokat! The Legend Of Mariova3.85KIsmerd meg a nemesi család legendáját. Keresgélj és találj érdekes dolgokat!...Kalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Western Railway2.63KKalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Örököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb tárgyakat!  The New Countess3.08KÖrököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb...Töltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Vacation in Paradise2.37KTöltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Egy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja csónakját. Segíts neki hazajutni!  The Long Walk4.05KEgy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja...Keresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Dark Goddess2.84KKeresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves.
Keresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó!  Ben 10 Car Keys3.71KKeresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó! Ismerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. The Secret Countess4.26KIsmerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. Barangolj világok között és ismerd meg ezt a varázslatos "templomot".Enchanted Temple4.39K...Ismerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. Alpine Paradise4.215KIsmerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. A farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki ezt a játékunkat. Uncle Dawes Farm4.07KA farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki...Ismerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! The Italian Bazaar4.15KIsmerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! Egy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben az online tárgykeresős játékunkban. Sweet Taste of Home2.53KEgy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben...Segíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére. Nagyon fontos lenne ez a segítség! Beautiful Beginning3.44KSegíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére....Válogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod el. The Joy Of Cooking3.54KVálogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod...Valami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan. Sneaky Mission Denver0.51KValami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan....
Ismerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos. The Enchanted Forest4.39KIsmerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos....Kalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Honeymoon in Italy3.04KKalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Juss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Dark Side of the Forest4.03KJuss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Keresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! The Homecoming3.36KKeresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.29KJuss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat.