The Magical Kingdom

29K3.266
 

Egy eltűnt varázspálca megtalálása lesz a cél a tárgykeresős játékok legújabb darabjában. Azonban amíg meg nem találod az online játékban, addig számtalan tárgynak a nyomára kell bukkannod - hiszen ez is célja a tárgykeresős játéknak.

Az online játékban lehetőséged lesz arra is, hogy segítséget kérj a Hint felirattal, ha esetleg valamit már végképp nem találsz.

 

The Magical Kingdom - gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb The Magical Kingdom közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Western Railway0.0470Kalandozz a vadnyugaton. Ismerj meg érdekes embereket és segíts nekik! Örököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb tárgyakat!  The New Countess2.92KÖrököltél egy hatalmas vagyont. Nézd meg mi is az és keresd meg a legértékesebb...Töltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Vacation in Paradise2.14KTöltsd el a vakációdat ezen a csodálatos helyen. Keresgélj közben! Egy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja csónakját. Segíts neki hazajutni!  The Long Walk4.03KEgy jó kis pecázós túra után hősünk megpihen ám másnapra már nem találja...Keresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Dark Goddess2.83KKeresd meg a tárgyakat és ismerd meg a sötét úrnőt! Nem annyira kedves. Keresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó!  Ben 10 Car Keys3.31KKeresd meg a kulcsokat az izomautókhoz. Ha megvan a kulcs tiéd az autó! Ismerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. The Secret Countess4.24KIsmerd meg a grófnő életét a tárgyakból. Izgalmas történet lesz. Barangolj világok között és ismerd meg ezt a varázslatos "templomot".Enchanted Temple4.45K...Ismerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. Alpine Paradise4.213KIsmerd meg az alpok csodás tájait és keresd meg a kis tárgyakat. A farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki ezt a játékunkat. Uncle Dawes Farm4.05KA farmon is találni érdekes dolgokat. De mégis miket? Ha érdekel próbáld ki...
Ismerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! The Italian Bazaar4.14KIsmerd meg Olaszország csodálatos kultúráját. Vegyél pár szuvenírt is! Egy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben az online tárgykeresős játékunkban. Sweet Taste of Home2.53KEgy csodálatos vacsorához sok finom alapanyag is kell. Keresd meg ezeket ebben...Segíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére. Nagyon fontos lenne ez a segítség! Beautiful Beginning3.43KSegíts Amandának és keress meg minden egyes fontos tárgyat az esküvőjére....Válogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod el. The Joy Of Cooking3.54KVálogass a piacon különleges ételedhez. Csak a legjobb hozzávalókat fogadhatod...Valami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan. Sneaky Mission Denver0.51KValami nagyon furcsa dolog történt Denver-ben. Derítsd ki mi is történt pontosan....Ismerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos. The Enchanted Forest4.35KIsmerd meg ezt a kis falut és a mellette lévő erdőt. Egyszerűen varázslatos....Kalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Honeymoon in Italy3.04KKalandozz a csodás Olaszországban. Városokban és vidéken is.Juss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Dark Side of the Forest4.03KJuss ki a sötét erdőből. Keresd meg a kiutat ebben a logikai játékban. Keresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! The Homecoming3.35KKeresd meg a misztikus kulcsokat és nyisd meg a világokat! Juss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat. Empty Room Escape3.28KJuss ki az üres szobából! Keresd meg a kiutat.
Juss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Magic Forest Escape1.71KJuss ki a misztikus erdőből. Figyelj nehogy magával rántson! Barangolj a csibék földjén. Keresd meg a kiutat és vidítsd fel a majmodat!  Monkey Go Happy Eggs3.11KBarangolj a csibék földjén. Keresd meg a kiutat és vidítsd fel a majmodat! ...Klasszikus online tárgykeresős játék amelyben felfedezheted a világ legcsodásabb építményeit.      Fact or Fake3.99KKlasszikus online tárgykeresős játék amelyben felfedezheted a világ legcsodásabb...Keresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Village Rocket Escape2.83KKeresd meg a rakétádat és indítsd be! Persze ez nem ilyen egyszerű!Egy faluban örök sötétség honol. Derítsd ki miért! Endless Dusk3.810KEgy faluban örök sötétség honol. Derítsd ki miért! Aurélia édesapja cirkusz tulajdonos és feledékeny. Keresd meg az elveszett tárgyakat! Circus Romance3.03KAurélia édesapja cirkusz tulajdonos és feledékeny. Keresd meg az elveszett tárgyakat!...Segíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Viking Quest3.02KSegíts a viking kislánynak kijutni a faluból! Találd meg az ellopott Texas-i kincset a seriff segítségével! Texas Treasure2.96KTaláld meg az ellopott Texas-i kincset a seriff segítségével! Juss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Abandoned Mysteries Mad Manor2.34KJuss ki a rémisztő elhagyatott házból. Vigyázz nem lesz könnyű! Egy elhagyatott házhoz értél, fedezd fel a benne rejlő kincseket! House of Mist3.84KEgy elhagyatott házhoz értél, fedezd fel a benne rejlő kincseket!
Keresd meg a különböző tárgyakat érdekes helyszíneken! Child of the Forest3.19KKeresd meg a különböző tárgyakat érdekes helyszíneken! Keresd meg a világok kulcsát! Nyisd meg a többi világot! The Wicked Garden3.33KKeresd meg a világok kulcsát! Nyisd meg a többi világot! Ezen a csodás szigeten kell pénzt keresned. Add el amid van és költsd el a megkeresett pénzt. The Island Called Paradise4.04KEzen a csodás szigeten kell pénzt keresned. Add el amid van és költsd el a megkeresett...Segíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Monkey Go Happy Talisman3.84KSegíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket....Nézz körül az ókori Rómában! Biztosan találsz majd valamit magadnak.Riddles of Rome3.35KNézz körül az ókori Rómában! Biztosan találsz majd valamit magadnak.Nyiss meg saját boltodat! Persze előtte meg is kell dolgoznod érte.The Daffodils Garden3.33KNyiss meg saját boltodat! Persze előtte meg is kell dolgoznod érte.Segíts a beteg testvérednek. Keresd meg az arany elixírt!The Golden Elixir3.95KSegíts a beteg testvérednek. Keresd meg az arany elixírt!Kapd el a New York-i maffia vezért! Keress bizonyítékot!The Hero of New York2.711KKapd el a New York-i maffia vezért! Keress bizonyítékot!Keresd meg a tárgyakt és hallgasd meg Paul Bunyan a legerősebb favágó storyját.The Story of Paul Bunyan4.05K...A vadnyugat keményen elbánt ezzel a kis majommal. Vidítsd fel!Monkey Go Happy Western 23.68KA vadnyugat keményen elbánt ezzel a kis majommal. Vidítsd fel!
Menekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Abandoned Farm Escape3.38KMenekülj el a horrorisztikus elhagyatott környezetből!Vidítsd fel a majmokat most még jobban!Monkey Go Happy 63.515KVidítsd fel a majmokat most még jobban!Tedd boldoggá a majmokat.Monkey Go Happy Western3.14KTedd boldoggá a majmokat.Fedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Through Mirror4.09KFedezd fel nagyid faluját és keresgélj a régi holmik között.Találd meg az összes tárgyat amelyeket alul látsz. Lehetőleg minél gyorsabban.Daughter Moon3.25K...