Juss tovább egyik pályáról a másikra kicsit másképp a megszokottól. Itt nagyon ötletesen lépsz át a másik pályára. Egyik legjobb logikai játék mostanság.

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Különös alakzat, tökéletes játékélmény!Pyramid Solitaire4.4156KKülönös alakzat, tökéletes játékélmény!Zuhanj a zuhatag játékba! Ne állj ellen, ez tényleg egy fantasztikus online játék lesz!Sea Treasure Match4.3117KZuhanj a zuhatag játékba! Ne állj ellen, ez tényleg egy fantasztikus online játék...Állatos mahjong, nemcsak profiknak!  Vigyázz, egyre nehezebb lesz!Animals Mahjong4.4126KÁllatos mahjong, nemcsak profiknak! Vigyázz, egyre nehezebb lesz!Keresd meg a világok kulcsát! Nyisd meg a többi világot!  The Wicked Garden2.8941Keresd meg a világok kulcsát! Nyisd meg a többi világot! Jázmin hercegnő visszatért és nem üres kézzel. Pasziánszt hozott. Nem is rosszat! Jasmine solitaire3.71KJázmin hercegnő visszatért és nem üres kézzel. Pasziánszt hozott. Nem is rosszat!...Juttasd haza szegény vízcseppet! Vigyázz ne hagyd, hogy elpárologjon. Adventures of Water Drop2.8463Juttasd haza szegény vízcseppet! Vigyázz ne hagyd, hogy elpárologjon. Elég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Pets Mahjong4.3623KElég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Zuhatagra fel!Jewel Mania4.098KZuhatagra fel!Nem mindennapi zuhatag játék, most nem a hagyományos szabályok döntenek az ingyenes online játék során.Crazy Diamond4.4147KNem mindennapi zuhatag játék, most nem a hagyományos szabályok döntenek az ingyenes...Két zuhatag játék egyben!Double Match 33.24KKét zuhatag játék egyben!
Egyesítsd a buborékokat online!  One Bubble2.51KEgyesítsd a buborékokat online! Remek hangulatú zuhatag játék veszi kezdetét! Az online játék hátterét az inka birodalom adja majd.  Aztec Stones4.1115KRemek hangulatú zuhatag játék veszi kezdetét! Az online játék hátterét az...Találd meg a különbségeket Virág világban! Flower world 5 Differences3.11KTaláld meg a különbségeket Virág világban! Rendezd sorba az egyforma gyümölcsöket!Fruit Match Puzzle4.4122KRendezd sorba az egyforma gyümölcsöket!Kijutós játék ahol ki kell szabadítanod az űrlényt a titkos bázisból. Aliens Quest4.03KKijutós játék ahol ki kell szabadítanod az űrlényt a titkos bázisból. Különös hangulatú zuhatagjáték, ahol most akár jóval több követ tudsz eltüntetni egyszerre.Ancient Jewels 3: Cleopatra Treasures3.9101KKülönös hangulatú zuhatagjáték, ahol most akár jóval több követ tudsz eltüntetni...Pasziánszra fel! Gyerünk, és most ne találj kifogásokat!3 Keys Solitaire4.3139KPasziánszra fel! Gyerünk, és most ne találj kifogásokat!Ezen a csodás szigeten kell pénzt keresned. Add el amid van és költsd el a megkeresett pénzt.  The Island Called Paradise3.83KEzen a csodás szigeten kell pénzt keresned. Add el amid van és költsd el a megkeresett...Védd meg a kis tehenet az űrlények támadásaitól!  Protect The Cow Level Pack3.01KVédd meg a kis tehenet az űrlények támadásaitól! Sofia hercegnő is szereti ezt a fantasztikus pasziánszt. Neked is tetszeni fog. Sofia the first solitaire4.01KSofia hercegnő is szereti ezt a fantasztikus pasziánszt. Neked is tetszeni fog....
Állatos kínai mahjong sok sok pályával.Chalk Period Mahjong2.51KÁllatos kínai mahjong sok sok pályával.Építsd fel álmaid farmját! Ehhez szükséged lesz zuhatag játékos múltadra is.  Farm of Dreams4.05KÉpítsd fel álmaid farmját! Ehhez szükséged lesz zuhatag játékos múltadra...Találd meg az eltéréseket csodásan megrajzolt képeken. Natural art 53.53KTaláld meg az eltéréseket csodásan megrajzolt képeken. Segíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket. Monkey Go Happy Talisman3.32KSegíts a kis majmocskának hazajutni a többi majomhoz! Old meg a kis fejtörőket....Nézz körül az ókori Rómában! Biztosan találsz majd valamit magadnak.Riddles of Rome3.33KNézz körül az ókori Rómában! Biztosan találsz majd valamit magadnak.Foglald el a területeket a vikingekkel! Ehhez pasziánszban kell legyőznöd az ellenfeleket.Viking Invasion Solitaire4.37KFoglald el a területeket a vikingekkel! Ehhez pasziánszban kell legyőznöd az...Looney Tunes-os mahjong mindekinek!Looney mahjong3.83KLooney Tunes-os mahjong mindekinek!Letisztult ingyenes zuhatag játék amely kellemes szórakoztatást nyújt mindenkinek. Woopatonic4.03KLetisztult ingyenes zuhatag játék amely kellemes szórakoztatást nyújt mindenkinek....Már most elindítottuk a karácsonyi játékok egyik legjobbikát, ami egyébként egy mahjong játék! Vesd bele magad te is ebbe az ingyenes online játékok egyik legjobbikába!Christmas Connect4.4111KMár most elindítottuk a karácsonyi játékok egyik legjobbikát, ami egyébként...Vezesd a stréber fejet haza. Használd az eszed!Nerd Physics0.01KVezesd a stréber fejet haza. Használd az eszed!
Gyere a tengerpartra és figyelj oda mik is a különbségek!Bay Spot the Difference3.71KGyere a tengerpartra és figyelj oda mik is a különbségek!Nyiss meg saját boltodat! Persze előtte meg is kell dolgoznod érte.The Daffodils Garden3.33KNyiss meg saját boltodat! Persze előtte meg is kell dolgoznod érte.Mutasd meg milyen jó a szemmértéket! Ugyanakkora területű részekre kell metszened az alakzatokat. Slice Geom3.36KMutasd meg milyen jó a szemmértéket! Ugyanakkora területű részekre kell metszened...Játszd a pasziánszt hercegnős stílusban!Duchess tripeaks3.04KJátszd a pasziánszt hercegnős stílusban!Mahjong-ozz gyönyörű Japán tájképeken! Most még többféle módon.Discover Japan2.34KMahjong-ozz gyönyörű Japán tájképeken! Most még többféle módon.Aranyos kis állatos zuhatagjáték. Biztosan tetszeni fog neked is.Pet Party3.73KAranyos kis állatos zuhatagjáték. Biztosan tetszeni fog neked is.Irányítsd űrhajódat és tervezd meg utadat!Mission Mars Fantasy3.3599Irányítsd űrhajódat és tervezd meg utadat!Bújj be egy valódi nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtvényeket!Caedus Mysterium2.32KBújj be egy valódi nyomozó bőrébe és fejtsd meg a rejtvényeket!Találd meg a csodálatos tengeralatti felvételeken a különbségeket.Sea Bubbles 5 Differences3.82KTaláld meg a csodálatos tengeralatti felvételeken a különbségeket.Segíts a beteg testvérednek. Keresd meg az arany elixírt!The Golden Elixir3.84KSegíts a beteg testvérednek. Keresd meg az arany elixírt!
Szerezd meg a csillagokat ebben a pasziánsz játékban. Ismét egy kicsit máshogyan.Solitaire Sandwich4.04K...Szerezd meg a kincset, de előbb mahjongozz kicsit!Jolly Roger Mahjong3.93KSzerezd meg a kincset, de előbb mahjongozz kicsit!Aranyos online zuhatag játék. Cserélgesd a színes méheket.Bee Honey3.32KAranyos online zuhatag játék. Cserélgesd a színes méheket.Az aranyos kis csikóhal eltévedt, juttasd haza!Sea Horse Bubble Escape4.21KAz aranyos kis csikóhal eltévedt, juttasd haza!Menekülj el a lebegő szigetről!Laputa Escape3.84KMenekülj el a lebegő szigetről!