Seafight ünnepi esemény

Rakd meg a hajódat félelmetes hógolyó lőszerrel, és barangold be a fagyos tengereket november 30. és január 2. között!

×

Yoda Jedi Christmas

1K0.00
 

Betöltés...


Igen, jól látod Yoda mesterrel hoztunk egy Star Wars játékot, ami igazán ünnepi hangulatú lesz, hiszen a karácsonyi játékban a fát kell a segítségével feldíszítened.

A Star Wars játék oldalán helyezkednek el a karácsonyi játék díszei, ezekből kell kiválogatni a legszebb dekorációkat az online játék felületén.

Ha minden a helyére került, és a fa is a legszebb lett, akkor a show gombra kattintva tudod megnézni az online játék végén.

 

Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok...

Segíts a Télapónak! Építs rámpát a kéményhez, de vigyázz, mert nem lehet sem hosszabb, sem rövidebb!Santa Chimney Overcome3.734KSegíts a Télapónak! Építs rámpát a kéményhez, de vigyázz, mert nem lehet...A zene kiváló, a mahjong pedig egész egyszerűen fantasztikus lesz!Mahjong Christmas Puzzles2.534KA zene kiváló, a mahjong pedig egész egyszerűen fantasztikus lesz!Mahjong a karácsony összes kellékével.Christmas Mahjong3.139KMahjong a karácsony összes kellékével.Vidám zene, és egy gyönyörűen kivitelezett párosító játék vár rád4Crafty Goblin 3.394KVidám zene, és egy gyönyörűen kivitelezett párosító játék vár rád4Kissé fura ügyességi játék, amelyben a télapót kell berobbantani a kéménybe...  Super Santa Bomber4.111KKissé fura ügyességi játék, amelyben a télapót kell berobbantani a kéménybe......Gyönyörű zuhatagjáték, olyan amit mindig is kedveltél!Bubble Shooter A New Challenge3.383KGyönyörű zuhatagjáték, olyan amit mindig is kedveltél!Ebben a különös ügyességi játékban karácsonyfadíszeket kell úgy terelned, hogy mind célba érjen.Bubble Quod Christmas Madness3.47KEbben a különös ügyességi játékban karácsonyfadíszeket kell úgy terelned,...Sűrű táblán, rengeteg kockával vár ez a játék!Christmas Matching4.358KSűrű táblán, rengeteg kockával vár ez a játék!Keresd a télapót! Vigyázz, időre megy!Find the Santa Claus4.228KKeresd a télapót! Vigyázz, időre megy!Karácsonyi a hangulat, de ennek ellenére megtalálod a különbségeket?Christmas Spot Difference2.415KKarácsonyi a hangulat, de ennek ellenére megtalálod a különbségeket?
Minden nap nézd meg az adventi naptárunkat!  Ajánlatok, és némelyik nap ajándékok is várnak!Adventi naptár - ajánlat minden napra!2.02KMinden nap nézd meg az adventi naptárunkat! Ajánlatok, és némelyik nap ajándékok...Száguldj a Mikulással!Crazy Santa Racer 4.111KSzáguldj a Mikulással!Itt az első zuhatagjátékunk a karácsony jegyében!Xmas Puzzle Mania3.720KItt az első zuhatagjátékunk a karácsony jegyében!Télapónak némi zűrje akadt, szükség lenne a segítségedre! Ugye ráérsz játszani :)?Christmas Gifts3.66KTélapónak némi zűrje akadt, szükség lenne a segítségedre! Ugye ráérsz játszani...A Télapó óriási zűrbe keveredett! Azonnal meg kell mentened, de vigyázz pontosan célozz!Gibbets: Santa in Trouble4.012KA Télapó óriási zűrbe keveredett! Azonnal meg kell mentened, de vigyázz pontosan...Lőd ki a Télapót, aztán ha találsz megint egy ágyút, akkor újra!Santa Can Fly4.013KLőd ki a Télapót, aztán ha találsz megint egy ágyút, akkor újra!Voltál már eszkimó egy mászkálós játékban? Segítettél már a télapónak egy ügyességi játékban? Most ha velünk tartasz, mindkettőre lesz esélyed egy vidám online játék felületén!Pixel Quest: The Lost Gifts4.115KVoltál már eszkimó egy mászkálós játékban? Segítettél már a télapónak...A Super Santa Kick 2-ben nemes feladatot végzünk el némileg nemtelen eszközökkel: a Mikulásnak el kell juttatnia az ajándékokat a gyerekeknek, mégpedig a kéményen közlekedve, ezért nekünk a két szorgos rénszarvas képében egy rúgással a...Super Santa Kicker 21.64KA Super Santa Kick 2-ben nemes feladatot végzünk el némileg nemtelen eszközökkel:...Told a karácsonyi ajándékokat a helyükre! Vigyázz, néha a szoba egyéb tárgyait is használnod kell!Gifts Pusher3.96KTold a karácsonyi ajándékokat a helyükre! Vigyázz, néha a szoba egyéb tárgyait...Lufik Karácsonykor is! A feladat igen egyszerű: lődd szét az összes lufit! Próbáld meg az extrákat adó lufikat eltalálni először, úgy könnyebb dolgod lesz!Bloons 2 Christmas Expansion3.910KLufik Karácsonykor is! A feladat igen egyszerű: lődd szét az összes lufit! Próbáld...
Karácsonyi memóriajáték sok-sok ajándékkal, hóemberrel, fenyőfával! Találj meg minden párt!Christmas Memory3.914KKarácsonyi memóriajáték sok-sok ajándékkal, hóemberrel, fenyőfával! Találj...Az ajándékok el akarnak szökni! Tereld őket egybe Mikulással! Használhatod a szarvast is!Xmas Corner3.69KAz ajándékok el akarnak szökni! Tereld őket egybe Mikulással! Használhatod...Száguldj át a pályám Mikulással és Rénszarvassal! Kerüld ki a fákat és a farkasokat, de az ajándékokat mindenképpen vedd fel. A pataknál a hídon kell átmenni!Santa Mobile3.88KSzáguldj át a pályám Mikulással és Rénszarvassal! Kerüld ki a fákat és...Vidd el az összes ajándékot Mikulással! A viharfelhőket kerüld ki! Pontosan dobj a kéménybe!Happy Santa3.57KVidd el az összes ajándékot Mikulással! A viharfelhőket kerüld ki! Pontosan...Rendezd össze Mikulás ajándékait! Vigyázz, egyre többféle lesz! Ne okozz csalódást a gyerekeknek!Santa's Quest4.133KRendezd össze Mikulás ajándékait! Vigyázz, egyre többféle lesz! Ne okozz csalódást...Segíts a Mikulásnak, hogy kilőhesse az ajándékokat! Célozz pontosan, hogy minden mackó és baba eljusson a célba!Santa's Cannon3.75KSegíts a Mikulásnak, hogy kilőhesse az ajándékokat! Célozz pontosan, hogy minden...Snowboard a Mikulással! Igyekezz végigmenni a pályán! Ugord át az akadályokat, és vedd fel az extra ajándékokat!Santa Snowboarding3.99KSnowboard a Mikulással! Igyekezz végigmenni a pályán! Ugord át az akadályokat,...Nyerd meg a hógolyócsatát a Mikulással! Vigyázz, a manók nagyon ügyesek, ne hagyd magad! Nyerd meg a menetet!Santa vs Elves3.75KNyerd meg a hógolyócsatát a Mikulással! Vigyázz, a manók nagyon ügyesek, ne...Logikádat használva juttasd el az áramot minden karácsonyfaégőhöz! A vezeték mindenhova érjen el, szakadás nélkül! Pont mint régen, a sorba kötött karácsonyfaizzóknál...Christmas tree puzzle4.118KLogikádat használva juttasd el az áramot minden karácsonyfaégőhöz! A vezeték...