Blackjack

2K0.00
 
The age old classic, Blackjack is now available to play for free online from your smartphone, mobile phone or computer. Play from anywhere no matter where you are - including during your office meetings that you love so much. Just don’t let your boss catch you with your phone out! Your co-workers are probably playing the same game with their own smartphones! This is the same old Blackjack you know the game, right? The idea is to beat the house by netting as close to twenty-one as possible. If you’ve never played before it seems a lot easier than it actually is, so don’t get too cocky. The dealer will continue to hand out cards until you bust by getting a total well over twenty-one, or until you tell them to stop. To win, you must be closer to twenty-one than the house, otherwise known as the dealer. Place a bet before every hand, and if you win you’ll increase your earnings. Don’t raise your bet too high though or you will lose all of your cash if the house beats you! The beauty of this online card game is that you don’t have to visit a casino to play, and you don’t have to lose real money. Heck, you don’t even have to leave your house to get in on the action! Just pull up a chair, plop yourself down and start tossing money onto the table. Keep a close eye on your cards though, you don’t want to bust and lose what you’ve put down. Well, what are you waiting for? Get in there and place some bets! Challenge your friends and family and compete to see who can make the most money in Blackjack. How much will you make? Will you become a Blackjack millionaire? There’s only one way to find out.

Blackjack

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Blackjack közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Dolgozz egy érdekes konyhában. Itt éppen mahjongoznod kell! KitchenMahjong0.0533Dolgozz egy érdekes konyhában. Itt éppen mahjongoznod kell! Csodás napos pasziánsz. Élvezd ki ezt az ingyenes játékot! Sunny Day Patience0.077Csodás napos pasziánsz. Élvezd ki ezt az ingyenes játékot! Segíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz!  Cleaning with Lynda5.01KSegíts Lindának a takarításban. Egész jó móka lesz! Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Gemstone Match0.0587Teszteld zuhatagos tudásod. Ne engedd, hogy a játék legyőzzön!Pasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.  Planet Solitaire5.04KPasziánszozz egy messzi messzi galaxisban. Tüntesd el a buborékokat! Fairy Town3.87KTüntesd el a buborékokat! Ismerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. The Mysterious Lighthouse Man3.04KIsmerd meg a misztikus emberkét. Keresgélj utána. Szuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Super Candy Match 23.55KSzuper cukorkás zuhatag játék. Kell ennél több? Mahjongra fel! Segíts a mérges madaraknak! Angry Birds Mahjong2.51KMahjongra fel! Segíts a mérges madaraknak! Tüntesd el a lapokat! PG Solitaire2.86KTüntesd el a lapokat!
Kalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! The Pharaohs Treasure Chamber3.35KKalandra vágysz? Itt kiélheted kalandozási vágyaidat! Sok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra! Music Instruments Match3.62KSok pálya és rengeteg szórakozás vár rád. Készülj a zuhatagra! Tüntesd el a mahjongokat ebben a fura világban. J'aime Mahjong1.73KTüntesd el a mahjongokat ebben a fura világban. Pasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Carousel Solitaire4.02KPasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Ismerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Room with a past3.04KIsmerd meg a szobát amely sok sok érdekes tárggyal vár rád! Teremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Match 3 Harmony3.83KTeremtsd meg a harmóniát online! Készülj fel a zuhatagozásra! Állatos mahjong amely szép grafikával rendelkezik. Ráadásul még az zenéje is nyugtató. Animal Mahjong3.63KÁllatos mahjong amely szép grafikával rendelkezik. Ráadásul még az zenéje is nyugtató....Építsd fel álmaid szigetét, de csak okosan! Grow Island4.02KÉpítsd fel álmaid szigetét, de csak okosan! Pasziánsz oroszosan! Soviet Solitaire2.31KPasziánsz oroszosan! Fedezd fel a titkos barlangot.Heligans Secret Cave4.36KFedezd fel a titkos barlangot.
Zúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Beyblade Burst Jewel Match3.03KZúzd le a gyöngyöket online! Készülj a zuhatagra!Segíts a majmoknak a túlélésben! Monkey Mahjong Connect2.51KSegíts a majmoknak a túlélésben! Tüntesd el a lapokat! Westcliff Solitaire3.82KTüntesd el a lapokat! Kutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Portal of Dreams4.35KKutass az álmok portálja után és közben szórakozz jól. Frissítsd fel memóriád és keresgélj az óceán mélyén!  Ocean Catch Match4.32KFrissítsd fel memóriád és keresgélj az óceán mélyén! Mahjongozz csodálatos Holland környezetben. Dutch Mahjong3.91KMahjongozz csodálatos Holland környezetben. Fedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Discover Europe3.62KFedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Barangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik.  Goblin Garden1.85KBarangolj a Goblinok kertjében. Nézz körül és hozd el ami tetszik. Már az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Caveman Match2.914KMár az ősember is ezt játszotta. Nem véletlenül maradt meg ez a játék máig. Bontsd le a tornyot! Mahjongra fel!Pyramid Mahjong3.817KBontsd le a tornyot! Mahjongra fel!
Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Solitaire Oldschool3.13KTüntesd el a lapokat oldschool módon! Menekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Modern Tunnel Room Escape1.92KMenekülj el ebből a fura házból! Vigyázz nem lesz egyszerű! Tölts el egy csodás napot a múzeumban. A Day at the Museum3.35KTölts el egy csodás napot a múzeumban. Tüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Marble Match Up3.47KTüntesd el a márvány golyókat. Zuhatagra fel! Tüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Cupid Tripeaks4.08KTüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Vezesd az Antarktika felé irányuló expedíciót. Tüntesd el az utadba kerülő hibákat. Antarctic Expedition Mahjong3.32KVezesd az Antarktika felé irányuló expedíciót. Tüntesd el az utadba kerülő hibákat....Ismerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Words of Wisdom2.55KIsmerd meg a bölcsesség szavait és közben érezd jól magad. Segíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Iron Man Energy Match3.46KSegíts Vasembernek az energiagyűjtésben! Barangolj a vadnyugaton és tüntesd el a mahjongokat! Wigwam Mahjong3.37KBarangolj a vadnyugaton és tüntesd el a mahjongokat! Állítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Akatsuki Solitaire2.02KÁllítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal!
Egy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Thief on a Train2.59KEgy tolvaj van a vonaton. Találd meg ki is az!Pihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tropical Spider Solitaire3.03KPihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Klasszikus zuhatag játék. Egyszerű mégis nagyszerű. Simple Match 32.52KKlasszikus zuhatag játék. Egyszerű mégis nagyszerű. Bontsd le a mahjong tornyot! Yin Yand Mahjong2.13KBontsd le a mahjong tornyot! A könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk! Library Investigation3.66KA könyvtárba is vannak érdekes tárgyak. Kutass utánuk!