Blackjack

3K0.00
 
The age old classic, Blackjack is now available to play for free online from your smartphone, mobile phone or computer. Play from anywhere no matter where you are - including during your office meetings that you love so much. Just don’t let your boss catch you with your phone out! Your co-workers are probably playing the same game with their own smartphones! This is the same old Blackjack you know the game, right? The idea is to beat the house by netting as close to twenty-one as possible. If you’ve never played before it seems a lot easier than it actually is, so don’t get too cocky. The dealer will continue to hand out cards until you bust by getting a total well over twenty-one, or until you tell them to stop. To win, you must be closer to twenty-one than the house, otherwise known as the dealer. Place a bet before every hand, and if you win you’ll increase your earnings. Don’t raise your bet too high though or you will lose all of your cash if the house beats you! The beauty of this online card game is that you don’t have to visit a casino to play, and you don’t have to lose real money. Heck, you don’t even have to leave your house to get in on the action! Just pull up a chair, plop yourself down and start tossing money onto the table. Keep a close eye on your cards though, you don’t want to bust and lose what you’ve put down. Well, what are you waiting for? Get in there and place some bets! Challenge your friends and family and compete to see who can make the most money in Blackjack. How much will you make? Will you become a Blackjack millionaire? There’s only one way to find out.

Blackjack

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Blackjack közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Moon Elf Mahjong5.0131Kicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Pukkaszd ki az összes buborékot! Bubble Fun Shooter4.3827Pukkaszd ki az összes buborékot! Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Street Art Solitaire0.0272Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Connect 10015.0717Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match0.0717Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo0.03KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Pukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Clarence Bubble4.32KPukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Készülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Time Cubes3.68KKészülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant5.03KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...Nézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Bubble Witch1.08KNézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság!
Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.32KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game5.02KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Juttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! River Game5.01KJuttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! Készülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Gems Shop Mahjong5.04KKészülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.31KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Wings of Hope2.35KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Rakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Australian Patience3.03KRakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. A hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik? Smurfs Classic Mahjong3.05KA hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik?...Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.42KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Egy kis gyors tárgykeresés vár rád! Anteroom hidden Object2.06KEgy kis gyors tárgykeresés vár rád!
Állítsd meg a buszt a kártyáiddal! Stop the Bus3.74KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal! Mahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Taipei4.26KMahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.84KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Készülj az ünnepekre online! Preparing for Holiday3.84KKészülj az ünnepekre online! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban! Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.25KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Egy újabb Mahjong connect! Tüntesd el az elemeket!Lian Lian Kan3.92KEgy újabb Mahjong connect! Tüntesd el az elemeket!Teszteld kiváló agyadat. Te felismered az összes országot?  Know your countries3.34KTeszteld kiváló agyadat. Te felismered az összes országot? Kutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Aunt Lisas House2.47KKutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.52KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...
Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.08KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Cuki rózsaszín és szórakoztató! A Hello Kitty Mahjong mindenkit lenyűgöz. Hello Kitty Mahjong1.82KCuki rózsaszín és szórakoztató! A Hello Kitty Mahjong mindenkit lenyűgöz. Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Addictive Tri Peak3.96KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Áskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Sunset Memories1.03KÁskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Készülj a mahjongra! Bontsd le a tornyot! Website Logo: X Mahjong3.02KKészülj a mahjongra! Bontsd le a tornyot! Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Albert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Uncle Alberts House4.07KAlbert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold3.94KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage3.37KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Kösd össze a mahjongokat. Vigyázz sürget az idő! Mahjong Links3.64KKösd össze a mahjongokat. Vigyázz sürget az idő!
Kutass egy elátkozott zongora után online! The Cursed Piano3.34KKutass egy elátkozott zongora után online! Ismerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Ancient Wonders Solitaire2.54KIsmerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Segíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Elsa Crystal Match3.04KSegíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Gyűjtsd be a játékokat és a mahjongokat! Bontsd le a tornyokat! Toyshop Mahjong3.32KGyűjtsd be a játékokat és a mahjongokat! Bontsd le a tornyokat! Találd meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne. Hotel of my Dreams2.85KTaláld meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne.