Dragon Mahjong

1253K4.512385
 

Páratlanul szép az egyik legjobb játék, ami valaha a palettánkon szerepelt. A mahjong játék tábláit te választod, és az online játék felülete olyan klasszikus mahjong játék táblákból fog állni, amit az ősi Kínában is játszhattak.

Képzeld, közel félmilliószor játszottak ezzel, az egyik legjobb játékunkkal, és ha belekezdesz az ingyenes online játékba, te is rá fogsz jönni miért.

Dragon Mahjong – kirakod a sárkányt?

Az online mahjong játékok nagyon népszerűek, és nem csak azért, mert használatukhoz nem szükséges valóban kipakolni az asztalra egy halom követ, majd pedig a játék végeztével elpakolni őket. Az egyik legjobban kedvelt ingyenes logikai játék a Dragon Mahjong, mely kinézetében is kiemelkedik hasonló társai közül.

 

Sárkány és mahjong

A Dragon Mahjong indításakor a címképernyőn a Play feliratra kattintva a lehetséges madzsong táblák közül választhatjuk ki, hogy milyen formációba pakolt kövekkel szeretnénk játszani, és ha ez megtörtént, máris indul az online játék. A Dragon Mahjong lényege ugyanaz, mint az összes madzsong játék esetében, tehát a szabadon álló kövek közül kell a párokat megkeresni, és leszedni az asztalról. Alaposan meg kell figyelni, hogy melyik kavicson milyen grafika, szám, vagy betű található, mert sok hasonló van közöttük, és könnyű tévútra kerülni.

A játék segítséget is nyújt azoknak, akik elakadnak, mert egyrészt jelzi, hány szabadon álló kő van még, illetve ha teljesen megrekednénk, a Hint feliratra kattintva meg is mutatja, hogy hol van két egyforma alakzat, szám, vagy betű. Aki úgy érzi, a böngésző már nem tartalmaz párosítható köveket, vagy nem lesz jó az eredménye, az kattintson a Restartra, és máris kezdődik egy új, online játék.

 

Mahjong, az egyik legismertebb keleti logikai játék

A 144 követ tartalmazó madzsong egyébként rendkívül ősi kínai játék, de 1912-ig csak az uralkodói udvarban játszották.

 

Dragon Mahjong

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Dragon Mahjong

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Bubble Burst0.013Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Magic Remedy0.028Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Becoming a Detective0.014Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Hotel Renovation0.0281Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Mysterious Institution0.0247Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.93KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Pixel Soilder Memory0.0354Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Cursed Property4.5255Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.0254Rakd ki a művészi képeket! Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 105.0370Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!
Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Draw Climber5.0118Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Készítsd el most te a popcornt!Popcorn Box0.0234Készítsd el most te a popcornt!Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Sugar Heroes5.0845Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.04KVegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0945Félelmetesen nagyszerű! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 34.0451Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0343Kösd össze és győzz! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.0253Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.0646Legyen ön is milliomos! Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.0153Rakd ki a saját új porschédat!
Törd fel a zárakat! Pick A Lock0.8343Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0251Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.01KKapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8616Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.3819Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.0109Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0147Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0275Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2473Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0130Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal!
Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience3.34KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.084Dámázz most mérgesen! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.31KEgy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5224Golfozz most egy ásóval! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0539Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0172Válj te is aranyásóvá! Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0653Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...
Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Jelly Madness5.0599Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Keresd meg az elrejtett finomságokat! Find the Candy Kids2.1356Keresd meg az elrejtett finomságokat! Mahjongozz ismét a farmon! Farm Connect5.0729Mahjongozz ismét a farmon! Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Skydom5.0520Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Ismét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Mahjong FireFly3.01KIsmét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad!