Dragon Mahjong

930K4.410642
 

Páratlanul szép az egyik legjobb játék, ami valaha a palettánkon szerepelt. A mahjong játék tábláit te választod, és az online játék felülete olyan klasszikus mahjong játék táblákból fog állni, amit az ősi Kínában is játszhattak.

Képzeld, közel félmilliószor játszottak ezzel, az egyik legjobb játékunkkal, és ha belekezdesz az ingyenes online játékba, te is rá fogsz jönni miért.

Dragon Mahjong – kirakod a sárkányt?

Az online mahjong játékok nagyon népszerűek, és nem csak azért, mert használatukhoz nem szükséges valóban kipakolni az asztalra egy halom követ, majd pedig a játék végeztével elpakolni őket. Az egyik legjobban kedvelt ingyenes logikai játék a Dragon Mahjong, mely kinézetében is kiemelkedik hasonló társai közül.

 

Sárkány és mahjong

A Dragon Mahjong indításakor a címképernyőn a Play feliratra kattintva a lehetséges madzsong táblák közül választhatjuk ki, hogy milyen formációba pakolt kövekkel szeretnénk játszani, és ha ez megtörtént, máris indul az online játék. A Dragon Mahjong lényege ugyanaz, mint az összes madzsong játék esetében, tehát a szabadon álló kövek közül kell a párokat megkeresni, és leszedni az asztalról. Alaposan meg kell figyelni, hogy melyik kavicson milyen grafika, szám, vagy betű található, mert sok hasonló van közöttük, és könnyű tévútra kerülni.

A játék segítséget is nyújt azoknak, akik elakadnak, mert egyrészt jelzi, hány szabadon álló kő van még, illetve ha teljesen megrekednénk, a Hint feliratra kattintva meg is mutatja, hogy hol van két egyforma alakzat, szám, vagy betű. Aki úgy érzi, a böngésző már nem tartalmaz párosítható köveket, vagy nem lesz jó az eredménye, az kattintson a Restartra, és máris kezdődik egy új, online játék.

 

Mahjong, az egyik legismertebb keleti logikai játék

A 144 követ tartalmazó madzsong egyébként rendkívül ősi kínai játék, de 1912-ig csak az uralkodói udvarban játszották.

 

Dragon Mahjong

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Dragon Mahjong közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Pukkaszd ki az összes buborékot! Bubble Fun Shooter5.0126Pukkaszd ki az összes buborékot! Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Street Art Solitaire0.047Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Connect 10015.0517Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match0.0544Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo0.01KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Pukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Clarence Bubble5.02KPukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Készülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Time Cubes3.67KKészülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant5.02KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...Nézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Bubble Witch1.08KNézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.32KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben.
Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game5.02KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Juttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! River Game5.01KJuttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! Készülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Gems Shop Mahjong5.04KKészülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.31KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Wings of Hope2.35KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Rakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Australian Patience3.03KRakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. A hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik? Smurfs Classic Mahjong3.05KA hupikék törpikék visszatértek. A te segítségedre van most szükségük. Segítesz nekik?...Pusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Minion Match4.41KPusztítsd el a minionokat zuhataggal! Próbáld ki ezt a fura játékot online! Egy kis gyors tárgykeresés vár rád! Anteroom hidden Object2.06KEgy kis gyors tárgykeresés vár rád! Állítsd meg a buszt a kártyáiddal! Stop the Bus3.74KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal!
Mahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Taipei4.26KMahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Gyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Diamonds Match 33.84KGyűjtsd be a gyémántokat! Készülj a zuhatagra! Készülj az ünnepekre online! Preparing for Holiday3.84KKészülj az ünnepekre online! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban! Védd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Fort3.25KVédd meg magad a Kalózoktól! Használd zuhatagos tudásodat a védelemre.Egy újabb Mahjong connect! Tüntesd el az elemeket!Lian Lian Kan3.92KEgy újabb Mahjong connect! Tüntesd el az elemeket!Teszteld kiváló agyadat. Te felismered az összes országot?  Know your countries3.34KTeszteld kiváló agyadat. Te felismered az összes országot? Kutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Aunt Lisas House2.47KKutasd át nagynénéd házát. Érdekes dolgokra találhatsz. Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.52KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...Fedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben. Match Around the World4.08KFedezd fel a világ legérdekesebb helyeit egy kis zuhatagozás közben.
Cuki rózsaszín és szórakoztató! A Hello Kitty Mahjong mindenkit lenyűgöz. Hello Kitty Mahjong1.82KCuki rózsaszín és szórakoztató! A Hello Kitty Mahjong mindenkit lenyűgöz. Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Addictive Tri Peak3.96KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Áskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Sunset Memories1.03KÁskálódj a múltban és gyűjtsd be az érdekes tárgyakat. Készülj a mahjongra! Bontsd le a tornyot! Website Logo: X Mahjong3.02KKészülj a mahjongra! Bontsd le a tornyot! Fejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Zodiac Match3.02KFejtsd meg a horoszkópodat és közben zuhatagozz! Albert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Uncle Alberts House4.37KAlbert bácsikád csodás kis faháza vár rád. Kutasd át ezt a remek helyet. Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold3.94KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....Utazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Deep Voyage3.36KUtazz le a víz alá és tüntesd el a kis alakzatokat. Készülj a zuhatagra! Kösd össze a mahjongokat. Vigyázz sürget az idő! Mahjong Links3.64KKösd össze a mahjongokat. Vigyázz sürget az idő! Kutass egy elátkozott zongora után online! The Cursed Piano3.34KKutass egy elátkozott zongora után online!
Ismerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Ancient Wonders Solitaire2.54KIsmerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Segíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Elsa Crystal Match3.04KSegíts Elsa-nak és készülj a zuhatagozásra! Gyűjtsd be a játékokat és a mahjongokat! Bontsd le a tornyokat! Toyshop Mahjong3.32KGyűjtsd be a játékokat és a mahjongokat! Bontsd le a tornyokat! Találd meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne. Hotel of my Dreams2.85KTaláld meg álmaid hoteljét! Keresgél is benne. Segíts a csigán! Használd eszedet és győzd le az elemeket.Shell Lost4.23KSegíts a csigán! Használd eszedet és győzd le az elemeket.