Dragon Mahjong

1269K4.512523
 

Páratlanul szép az egyik legjobb játék, ami valaha a palettánkon szerepelt. A mahjong játék tábláit te választod, és az online játék felülete olyan klasszikus mahjong játék táblákból fog állni, amit az ősi Kínában is játszhattak.

Képzeld, közel félmilliószor játszottak ezzel, az egyik legjobb játékunkkal, és ha belekezdesz az ingyenes online játékba, te is rá fogsz jönni miért.

Dragon Mahjong – kirakod a sárkányt?

Az online mahjong játékok nagyon népszerűek, és nem csak azért, mert használatukhoz nem szükséges valóban kipakolni az asztalra egy halom követ, majd pedig a játék végeztével elpakolni őket. Az egyik legjobban kedvelt ingyenes logikai játék a Dragon Mahjong, mely kinézetében is kiemelkedik hasonló társai közül.

 

Sárkány és mahjong

A Dragon Mahjong indításakor a címképernyőn a Play feliratra kattintva a lehetséges madzsong táblák közül választhatjuk ki, hogy milyen formációba pakolt kövekkel szeretnénk játszani, és ha ez megtörtént, máris indul az online játék. A Dragon Mahjong lényege ugyanaz, mint az összes madzsong játék esetében, tehát a szabadon álló kövek közül kell a párokat megkeresni, és leszedni az asztalról. Alaposan meg kell figyelni, hogy melyik kavicson milyen grafika, szám, vagy betű található, mert sok hasonló van közöttük, és könnyű tévútra kerülni.

A játék segítséget is nyújt azoknak, akik elakadnak, mert egyrészt jelzi, hány szabadon álló kő van még, illetve ha teljesen megrekednénk, a Hint feliratra kattintva meg is mutatja, hogy hol van két egyforma alakzat, szám, vagy betű. Aki úgy érzi, a böngésző már nem tartalmaz párosítható köveket, vagy nem lesz jó az eredménye, az kattintson a Restartra, és máris kezdődik egy új, online játék.

 

Mahjong, az egyik legismertebb keleti logikai játék

A 144 követ tartalmazó madzsong egyébként rendkívül ősi kínai játék, de 1912-ig csak az uralkodói udvarban játszották.

 

Dragon Mahjong

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Dragon Mahjong

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Thanksgiving Treasure4.0171A hálaadás ismét eljött. Kutasd fel milyen rejtett kincsek tartoznak hozzá! Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Snake vs Blocks0.045Vegyél részt a kígyók és a kockák harcában! Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Frogtastic0.084Etesd meg a békát és zumázz egyet nálunk! Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Agnes Solitaire0.060Tedd próbára magad Ágnes pasziánszában! Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Mysterious Thief0.078Kapd el ezt az ügyes tolvajt. Vigyázz nem lesz egyszerű! Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Mystery Disease0.0864Keresd meg egy fura betegség ellenszerét! Fontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!Precious Moments3.02KFontos megünnepelni minden pillanatot a szerelemben. Tedd most te is ezt!Így neveld a sárkányodat! Dragon Island1.0255Így neveld a sárkányodat! Zuhatagozz lufikkal!Balloons Path Swipe1.0389Zuhatagozz lufikkal!Egy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak! Sleepless House3.04KEgy igazán fura házban keresgélhetsz most. Itt élnek a tárgyak!
Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Funny Animals Memory0.0411Vicces állatos memória kártyákkal készültünk. Tarts velünk! Guríts egyet nálunk! Roll the Ball0.8294Guríts egyet nálunk! Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Under the Sea0.0377Mutasd meg mit tudsz a víz alatt!Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Sweet Candy Match5.0763Finom cukorkák és egy szuper zuhatagozás vár. Ne hagyd ki!Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Jigsaw Puzzle Big Cities0.0384Csodálatos városok és egy csodálatos kirakós.Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Underwater Dream3.0924Ismerd meg az igazi vízalatti álmot! Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár! Hexa Blocks0.0222Hatszögek és egy fantasztikus logikai játék vár! Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Tracing a Murder3.0889Vegyél részt egy gyilkossági nyomozáson!Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Cute Snails Jigsaw0.5271Cuki csigás kirakó vár rád. Ne hagyd ki!Utazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra! Mahjong Pyramids5.01KUtazz el egyiptomba egy kis mahjongozásra!
Tedd próbára logikádat nálunk! Pipe Challenge2.0213Tedd próbára logikádat nálunk! Kosarazz logikusan! Gravity Linez0.0158Kosarazz logikusan! Takaríts ki a party után! Cleaning After Party3.65KTakaríts ki a party után! Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!The President of the USA0.0218Te mennyire ismered az USA elnökét? Teszteld!Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Cartoon Motorbike Jigsaw0.0170Egy újabb rajzfilmes kirakós vár. Ne hagyd ki! Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Forbidden Journey4.0759Vegyél részt egy tiltott utazáson. Hatalmas kaland lesz! Kutass egy elveszett személy után! Without Trace4.01KKutass egy elveszett személy után! Virágos mahjongozással várunk! Mahjong Flowers4.01KVirágos mahjongozással várunk! Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Plumber Pipes2.8326Szükségünk van egy vízvezeték szerelőre! Fedezd fel a mágusok kastélyát! The Wizards Castle1.01KFedezd fel a mágusok kastélyát!
Győzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Jewel Duels5.01KGyőzd le a szörnyeket zuhatag tudásoddal! Egy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Strange Silence3.02KEgy csendes bűnügyhöz hívtak. Elvállalod a detektív munkát? Mentsd meg meseországot! Saving Wonderland3.62KMentsd meg meseországot! Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Physics Drop1.0170Teszteld fizika tudásod fejtörőkön!Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Fancy Cars Memory Match5.0927Szuper autók és memória kártyák várnak. Ne hagyd ki! Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Chain Reaction5.0747Egy új logikai játékkal várunk. Tedd próbára magad! Partizz és zuhatagozz egyszerre! Party Pop Match5.04KPartizz és zuhatagozz egyszerre! Tarts velünk a kincskeresésben! Treasure from the Past0.01KTarts velünk a kincskeresésben! Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Stealing history3.3891Keresd meg a bizonyítékokat és kadp el a bűnözőket! Juss ki a kajakos csapdából! Lumberjack River Exit0.0337Juss ki a kajakos csapdából!
Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Pu zle a Puzzle Game2.8323Komoly fejtörők várnak. Te megtudod fejteni őket?Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén! Strong Lions Jigsaw0.0256Vegyél részt az oroszlánok híres kirakós versenyén! Félelmetes nyomozás és keresés vár. Te készen állsz?Living Nightmare0.5698Félelmetes nyomozás és keresés vár. Te készen állsz?Zuhatagozz és győzz! Fury Dash0.0387Zuhatagozz és győzz! Fantasztikus könyvek és keresgélés vár. Ne hagyd ki! Occult Books2.51KFantasztikus könyvek és keresgélés vár. Ne hagyd ki!