Jewel Quest 2

 

Az ingyenes Jewel Quest 2 nem sokban különbözik az első résztől, ám az biztos, hogy a grafika fejlődött, és a játéktér ezúttal 49 kockára oszlik. Aki nem ismerné a böngészőben játszható első részt, annak annyit érdemes tudni a szabályokról, hogy a mezőkre osztott táblán különböző színű és kinézetű alakzatok láthatóak, melyeket úgy kell rendezni, hogy legalább három egyforma kerüljön egymás mellé. Nem lehet azonban össze-vissza pakolni őket, hiszen csak a szomszédos alakzatok mozdíthatóak.

 

Jewel Quest újratöltve

 

Az online játszható Jewel Quest 2 célja, hogy az alakzatok párosításával az alattuk látható mezők mindegyike aranyszínűre változzon, mert így léphetünk a következő pályára. Érdekessége a játéknak, hogy a teljes verzió is letölthető, ha valaki nem szeretne online játszani.

 

Az összes mező aranyszínűvé tétele egyébként nem feltétlen egyszerű feladat, mivel az idő is véges, amit a böngésző alján látható oroszlán nyelvének rövidülése jelez, bár a játék sikeres teljesítését segíti, hogy ha túl sokáig tétlenkedünk, magától mutat meg egy lehetséges párosítást.  Aki pedig szeretné letölteni, az játék közben is kattinthat a „Menu” gombra, és a „Download game”-re nyomva már töltheti is.

 

A maja birodalom szépsége

 

A játék világát meghatározó maja világ már i. e. 750-ben is létezett, bár erről a korról nagyon kevés információ maradt fent, főleg azért is, mert a leleteket a későbbi korok építkezései borították el. A maja birodalom többször nagy változáson ment át.

 

 

 

 

Jewel Quest 2

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Jewel Quest 2

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Zumára fel! Totemia Cursed Marbles3.37KZumára fel! Egy újabb forgatós kirakós vár rád. Most állatokkal! Puzzle Rotate Animals1.47KEgy újabb forgatós kirakós vár rád. Most állatokkal! Segíts Jake-nek a kígyónak a csillagok begyűjtésében! Jake the Snake1.01KSegíts Jake-nek a kígyónak a csillagok begyűjtésében! PRóbáld ki ezt az új indiai logikai játékot! Colors of Holi1.46KPRóbáld ki ezt az új indiai logikai játékot! Segíts az állatoknak a pár találásban! Animal Pairs3.69KSegíts az állatoknak a pár találásban! Mahjongozz és fess! Match to Paint0.92KMahjongozz és fess! Nyist ki a zárakat logikusan! Unlocking0.02KNyist ki a zárakat logikusan! Egy Squid game-es kirakós vár rád. Rakd ki te is! Squid Jigsaw3.01KEgy Squid game-es kirakós vár rád. Rakd ki te is! Tedd próbára látásodat és keresd meg az elrejtett csillagokat! Hidden Stars at Space1.53KTedd próbára látásodat és keresd meg az elrejtett csillagokat! Keresd meg a tengeri állatos képeken a kakukktojást! Which Sea Creature Looks Different0.03KKeresd meg a tengeri állatos képeken a kakukktojást!
Fejleszd a memóriádat szórakozva!Fun Memory Training0.0763Fejleszd a memóriádat szórakozva!Fejleszd a memóriád és tüntesd el a szörnyeket. Két legyet egy csapásra!Monsters Memory0.02KFejleszd a memóriád és tüntesd el a szörnyeket. Két legyet egy csapásra!Zuhatagozz egy fantasztikus erdőben és döntsd meg a rekordokat! Fantasy Forest Puzzle0.01KZuhatagozz egy fantasztikus erdőben és döntsd meg a rekordokat! Tetrisezz most egy kicsit másképpen nálunk!Puzzle Bloc Diamant Jewel Classic4.0885Tetrisezz most egy kicsit másképpen nálunk!Utazz el a pingvinek vidékére és segíts nekik a buborékozásban! Penguin Bubble Shoot Winter Shot0.0836Utazz el a pingvinek vidékére és segíts nekik a buborékozásban! Legyél te a buborékozás mestere!Bubble Shooter Blast Master0.0664Legyél te a buborékozás mestere!Lődd le a gyümölcsöket! Fruitz Shooter0.0725Lődd le a gyümölcsöket! Visszatért a buborékozás és nem is akárhogyan. Próbáld ki te is! Bubble Shooter Mania0.0829Visszatért a buborékozás és nem is akárhogyan. Próbáld ki te is! Kösd össze és uralkodj! Fruitlinker2.516KKösd össze és uralkodj! Vegyél részt egy közös misszión Dzsinivel! Genie Quest3.313KVegyél részt egy közös misszión Dzsinivel!
Védd meg a dinó tojásokat! Dino Egg Defense1.110KVédd meg a dinó tojásokat! Mahjongozz ismét nálunk! Mahjong Linker Kyodai Game2.743KMahjongozz ismét nálunk! Válj te is a pasziánsz mesterévé!Solitaire Master mobil3.418KVálj te is a pasziánsz mesterévé!Tedd próbára magad és logikád! Get 103.55KTedd próbára magad és logikád! Kalandozás és zuhatagozás vár a Minecraft világában. Ne hagyd ki! Adventure Craft1.95KKalandozás és zuhatagozás vár a Minecraft világában. Ne hagyd ki! Utazz el a sudoku kicsi falvába és döntsd meg a rekordokat! Sudoku Village4.04KUtazz el a sudoku kicsi falvába és döntsd meg a rekordokat! Törd szét a téglákat mielőtt még baj történne! Brick Breaker0.01KTörd szét a téglákat mielőtt még baj történne! Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales2.022KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Szereted a tűzoltóautókat és a különbség keresős játékokat? Akkor ezt neked ajánljuk!Fire Trucks Differences1.42K...Tedd próbára logikádat a 2048 újra gondolt verziójában. Ez nehezebb lesz!Gurido32.62KTedd próbára logikádat a 2048 újra gondolt verziójában. Ez nehezebb lesz!
Állítsd meg a zombik invázióját logikusan! Under the Rubble0.0636Állítsd meg a zombik invázióját logikusan! Tarts a nindzsa macival és tedd meg amit meg kell tenned! Ninja Bear1.0587Tarts a nindzsa macival és tedd meg amit meg kell tenned! Ismerd meg a küzdősportok legendáit és fejleszd a memóriád egyszerre!Fighting Stars Memory0.01KIsmerd meg a küzdősportok legendáit és fejleszd a memóriád egyszerre!Ismét egy újabb kockás logikai játék vár rád sok pályával és kihívással. Te készen állsz?Blocks 10.01KIsmét egy újabb kockás logikai játék vár rád sok pályával és kihívással. Te készen...Tanulj angolul most játékosan! Word Search Birds3.51KTanulj angolul most játékosan! Mentsd meg egy ember életét az elméddel! Cheat Death 10.0590Mentsd meg egy ember életét az elméddel! Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Catch The Snowflake3.992KKapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Winter Vacation1.46KKapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Tetrisezz egyet ismét a non világban!Neon Tetrix1.51KTetrisezz egyet ismét a non világban!Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Unmatch Candy0.01KZuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!
Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Fruit Fever World3.23KZuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Kapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Block Hex Puzzle2.38KKapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Garden Bloom0.02KTegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Love Balls Pin Game1.65KSegíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Cuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Puppy Blast3.955KCuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?