Kingdom Rush

 

 

A Kingdom Rush egy olyan ingyenes játék, ami a böngészős toronyvédő (tower defense) kategóriát gazdagítja, így azok is szeretni fogják, akik a stratégiai játékok kedvelői. A böngészős Kingdom Rush egy alapvetően középkori környezetbe helyezi a játékost, ahol azonban már kitalált, a fantasy filmekből, könyvekből, és videojátékokból ismerős szörnyek közé.

 

Tower Defense játék az igazi stratégáknak

Az online Kingdom Rush indítása a betöltés után a „Play” feliratra kattintva történik, majd ezt követően néhány rövid animáció után máris a kezdőképernyőn találjuk magunka. Itt kattintsunk a „Start” gombra, ahol kiválaszthatjuk, hogy a későbbi folytatás érdekében mely online helyre mentődjék az aktuális játékállás.

Hogyan védjük a várat?

 

Ejtsünk néhány szót az ingyenesen játszható Kingdom Rush szabályairól is. A játék lényege, hogy adott egy pálya, melynek egyik végéből a másikba mindenféle csúfságok kívánnak eljutni, és ha ez sikerül nekik, az rontja az eredményünket, vagy akár véget is vethet a játéknak. Annak érdekében, hogy ezt megakadályozzuk a böngészőben játékterén látható táblákkal jelölt kis tisztásokra telepíthetünk különféle egységeket. Ezek lehetnek olyanok, melyek távolabbra lőnek, de akad olyan is, amiből időről-időre harcosok rohannak elő, és gyepálják az ellent. Minden egyes pálya sikeres teljesítése után aranyokkal gazdagodunk, melyek segítségével fejleszthetjük az egységeket.

Az ingyenes Kingdom Rush az egyik legjobb toronyvédős játék, próbáld hát ki mihamarabb!

 

Kingdom Rush

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Kingdom Rush

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Védd meg a királyságot! Protect the Kingdom5.0385Védd meg a királyságot! Vezesd győzelemre csapataidat az orkok háborújában! Clash of Warlord Orcs5.0170Vezesd győzelemre csapataidat az orkok háborújában! Vegyél részt a pálcikaemberek és a zombik háborújában! Stickmen vs Zombies5.0158Vegyél részt a pálcikaemberek és a zombik háborújában! Védd meg az országod!Tower Defense5.01KVédd meg az országod!Vegyél részt az új öbölháborúban! The Next Gulf War3.6706Vegyél részt az új öbölháborúban! Vezess egy nightclubbot! Striptease Nighclub Manager4.5574Vezess egy nightclubbot! Vezesd győzelemre csapatodat a legendás háborúban! Heroes of Myths5.01KVezesd győzelemre csapatodat a legendás háborúban! Vegyél részt az orkok háborújában! Clash of Orcs5.0983Vegyél részt az orkok háborújában! Vezesd győzelemre a csapatodat tankokkal! Clash of armour3.7978Vezesd győzelemre a csapatodat tankokkal! Küzdj meg most papíron!Paper war 21.3959Küzdj meg most papíron!
Győzd le az ellenségedet. Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod!  Stratego Win or Lose1.0878Győzd le az ellenségedet. Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Szereted a torpedót? Most ismét játszhatsz egyet! Battleship1.02KSzereted a torpedót? Most ismét játszhatsz egyet! Tedd próbára magad most egy új stratégiai játékban!Factions3.81KTedd próbára magad most egy új stratégiai játékban!Támadd meg ezt a titkos bázist és szabadítsd ki az űrlényeket! Area Raiders3.02KTámadd meg ezt a titkos bázist és szabadítsd ki az űrlényeket! Egy igazán legendás háború vár rád! Ne hagyd ki!Epic War 52.73KEgy igazán legendás háború vár rád! Ne hagyd ki!Építsd fel a saját városodat! Water Flow3.74KÉpítsd fel a saját városodat! Fantasztikus stratégiai játék, amelyben sok pálya és kihívás vár rád! Cursed Treasure Level Pack4.410KFantasztikus stratégiai játék, amelyben sok pálya és kihívás vár rád! Foglalj be egy bolygót! Vigyázz nem leszel egyedül! Planet Juicer5.02KFoglalj be egy bolygót! Vigyázz nem leszel egyedül! Állítsd meg a hősöket online! Kill the Heroes3.63KÁllítsd meg a hősöket online! Ismerkedj meg a logisztika világával! Logistics Inc3.14KIsmerkedj meg a logisztika világával!
Védd meg a számítógépedet a vírusoktól!Master of Security0.02KVédd meg a számítógépedet a vírusoktól!Vegyél részt az orkok és a lovagok háborújában! Legyél te a legjobb stratéga! Hordes and Lords3.94KVegyél részt az orkok és a lovagok háborújában! Legyél te a legjobb stratéga! Harcolj az űrben! Igazi földönkívüli háború vár rád! Ether Space Defense1.82KHarcolj az űrben! Igazi földönkívüli háború vár rád! Szereted a kártya játékokat! Tedd próbára magad! Mytheria0.02KSzereted a kártya játékokat! Tedd próbára magad! Legyél te a bogarak ura! Hódítsd meg a bogarak világát! Bug War Recolonize3.23KLegyél te a bogarak ura! Hódítsd meg a bogarak világát! Válj te is egy kitűnő stratégává és foglald el a világot! Civilizations Wars Master Edition3.74KVálj te is egy kitűnő stratégává és foglald el a világot! Szedd össze a legvakmerőbb csapatot és hódítsd meg a világot! The Bravest Hunter3.41KSzedd össze a legvakmerőbb csapatot és hódítsd meg a világot! Védd meg a kastélyodat az ellenséges hajóktól. Legyél egy hős!Castles of Talesworth0.91KVédd meg a kastélyodat az ellenséges hajóktól. Legyél egy hős!Állítsd meg az ellenséges csapatokat! A háború végkimetele rajtad múlik! Stellar Squad2.12KÁllítsd meg az ellenséges csapatokat! A háború végkimetele rajtad múlik! Legyél te a legnagyobb kalóz és küzdj meg az ellenfeleiddel! Pirate Cards3.71KLegyél te a legnagyobb kalóz és küzdj meg az ellenfeleiddel!
Vegyél részt egy hatalmas háborúban és bizonyítsd be milyen jó stratéga vagy! Epic War 43.53KVegyél részt egy hatalmas háborúban és bizonyítsd be milyen jó stratéga vagy! Sakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Chess2.53KSakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Küzd meg az ellenfeleiddel most vikingek módján! Viking: Way to Valhalla1.33KKüzd meg az ellenfeleiddel most vikingek módján! Védd meg magad az ellenségtől! Szervezd meg te a védelmet! mini Tower Defence Plus3.86KVédd meg magad az ellenségtől! Szervezd meg te a védelmet! Klasszikus védekezős játék most alakzatokkal! Vigyázz ez most kicsit bonyolultabb lesz! The Geom Tower Defense2.92KKlasszikus védekezős játék most alakzatokkal! Vigyázz ez most kicsit bonyolultabb...Győzd le a zombikat, most szellemekkel! Irányítsd a szellemeket és győzz! Ghosts vs Zombies3.32KGyőzd le a zombikat, most szellemekkel! Irányítsd a szellemeket és győzz! Foglald el a Földet! Sokan próbálkoztak már vele, neked menne? WarLight3.312KFoglald el a Földet! Sokan próbálkoztak már vele, neked menne? Teszteld védekezési képességeidet online! Frontline Defense- First Assault4.210KTeszteld védekezési képességeidet online! Retro grafika, hatalmas szórakozás! Egy igazi védekezős játékról van itt szó. Bitmap Turret Defence3.03KRetro grafika, hatalmas szórakozás! Egy igazi védekezős játékról van itt szó. Védd meg bázisodat a fura figuráktól! Szervezd meg beton védelmed! Base Defender2.32KVédd meg bázisodat a fura figuráktól! Szervezd meg beton védelmed!
Hódítsd meg a világot és pusztítsd el ellenfeleidet! Legyen egy saját birodalmad!Phage Wars3.37K...Varázslatos várvédés vár rád! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Dragon Chronicles1.02KVarázslatos várvédés vár rád! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Hozd rendbe farmodat és állítsd meg a zombikat! Farmer vs Zombies2.71KHozd rendbe farmodat és állítsd meg a zombikat! Próbáld meg legyőzni a számítógépet sakkban! Vigyázz nehéz lesz!Touch Chess2.33KPróbáld meg legyőzni a számítógépet sakkban! Vigyázz nehéz lesz!Foglald el az egész világot! Szükséged lesz egy kis szerencsére is....Sensou2.53KFoglald el az egész világot! Szükséged lesz egy kis szerencsére is....