Office Escape

14K3.9183
 

Bennmaradtál az irodában? De kitalálsz vajon a kijutós játékban? Számtalan nehézség vár rád a logikai játékban, és bizony rendszeresen törnöd kell majd a fejedet az online játék során, hogy megfelelő lépéseket tegyél.

Ami még nehezít, hogy az online játék nem kínálja fel a végigjátszás lehetőségét.

 

Office Escape

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Office Escape közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Itt tényleg nem lesz könnyű a dolgod! Tedd próbára magad! Vegetables Farm0.0201Itt tényleg nem lesz könnyű a dolgod! Tedd próbára magad! Tetris-ezz most kicsit másképpen! Így is jó lesz!1000 Blocks4.5155Tetris-ezz most kicsit másképpen! Így is jó lesz!Az elveszett szigeten ismét a segítségedre van szükségünk! Lost Island 31.63KAz elveszett szigeten ismét a segítségedre van szükségünk! Buborékozz most kalózokkal. Hatalmas kaland vár rád! Pirate Bubbles3.75KBuborékozz most kalózokkal. Hatalmas kaland vár rád! Egyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Egypt Pyramid Solitaire5.03KEgyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Mahjongozz az űrben most 3D-ben! Ennél kevés jobb dolog van! Space Cubes3.3685Mahjongozz az űrben most 3D-ben! Ennél kevés jobb dolog van! Mahjongozz egy gyorsat. Ha nincs sok időd ezt neked ajánljuk! Jolly Jong Blitz1.0426Mahjongozz egy gyorsat. Ha nincs sok időd ezt neked ajánljuk! Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Cup of Tea Solitaire2.5510Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Törd szét és gyűjtsd be a gyémántokat! Crash it1.3931Törd szét és gyűjtsd be a gyémántokat! Buborékozz most Egyiptomban! Itt még érdekesebb lesz! Egyptian Marbles4.3966Buborékozz most Egyiptomban! Itt még érdekesebb lesz!
Mahjongozz most cuki kutyákkal! Ez kihagyhatatlan! Jolly Jong Dogs2.4366Mahjongozz most cuki kutyákkal! Ez kihagyhatatlan! Ali Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Ali Baba Solitaire3.85KAli Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Mahjongozz ismét kínait! Ebéd helyett azért nem ajánljuk, de ha kikapcsolódnál, akkor annál inkább. Shisen-Sho3.51KMahjongozz ismét kínait! Ebéd helyett azért nem ajánljuk, de ha kikapcsolódnál, akkor...Új nap újabb kihívás újabb logikai játék. Próbáld ki!  Daily Star Battle5.0388Új nap újabb kihívás újabb logikai játék. Próbáld ki! Minden nap egy újabb kihívás! Tedd próbára magad ebben a logikai játékban is! Daily Hexnum5.0754Minden nap egy újabb kihívás! Tedd próbára magad ebben a logikai játékban is! Kösd össze a színes elemeket. Vigyázz nem olyan egyszerű, mint aminek hangzik!Neon Stream5.0662Kösd össze a színes elemeket. Vigyázz nem olyan egyszerű, mint aminek hangzik!Egy hatalmas puzzle vár rád. Te meg tudod oldani? The Travel Puzzle4.34KEgy hatalmas puzzle vár rád. Te meg tudod oldani? Zuhatagozz most nem pontra, hanem időre! Jolly Jong Blitz 20.0615Zuhatagozz most nem pontra, hanem időre! Egy újabb matekos logikai játék. Te készen állsz rá? Daily 15 Up0.0270Egy újabb matekos logikai játék. Te készen állsz rá? Most a konyhában van rád szükség. Találd meg a tárgyakat! Hidden Kitchen2.82KMost a konyhában van rád szükség. Találd meg a tárgyakat!
Szuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ancient Rome Solitaire3.81KSzuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! 100 pályányi mahjongozás vár rád! Mire vársz még? Jolly Jong One2.81K100 pályányi mahjongozás vár rád! Mire vársz még? Cuki logikai játék. Ez biztosan kikapcsol! Match all Zoobies0.0423Cuki logikai játék. Ez biztosan kikapcsol! Extrém nehéz logikai játék! Ez tényleg próbára fog tenni! Extreme Vexed0.0434Extrém nehéz logikai játék! Ez tényleg próbára fog tenni! Ismerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Inca Pyramid Solitaire4.12KIsmerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Menekülj ki az erdőből most logikusan! Escape the Forest0.0905Menekülj ki az erdőből most logikusan! Most ismét lufizhatsz, de most nagyobban gondolkozz! Balloonz0.0702Most ismét lufizhatsz, de most nagyobban gondolkozz! Kártyázz most egyet Vegasban! Ha okosan játszol még meg is gazdagodhatsz! Vegas Poker5.0719Kártyázz most egyet Vegasban! Ha okosan játszol még meg is gazdagodhatsz! Vegyél részt egy futurisztikus buborékozásban! Neon Bubble3.64KVegyél részt egy futurisztikus buborékozásban! Nem jók semmire az emojik? Itt most hasznukat veheted! Emoji Pairs2.3628Nem jók semmire az emojik? Itt most hasznukat veheted!
Macskázz és mahjongozz egyszerre! Ennél nincsen jobb!  Jolly Jong Cats2.14KMacskázz és mahjongozz egyszerre! Ennél nincsen jobb! Folytasd Zuma kalandodat most! 20 pálya vár rád! Lost Island 21.11KFolytasd Zuma kalandodat most! 20 pálya vár rád! Társasozz most a számítógéppel! Go3.0953Társasozz most a számítógéppel! Kártyázz és buszozz! Győzd le a számítógép itt is! Ride the Bus5.0807Kártyázz és buszozz! Győzd le a számítógép itt is! Zuhatagozz most gyümölcsökkel! Fruit Flip Match 31.32KZuhatagozz most gyümölcsökkel! Próbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Hartenjagen5.0542Próbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Matekozz most még gyorsabban! Tornáztasd meg az agyad! Chalkboard Sums0.0583Matekozz most még gyorsabban! Tornáztasd meg az agyad! Kalózkodj most nálunk! Itt lesz mit begyűjtened! Pirates and Treasures5.01KKalózkodj most nálunk! Itt lesz mit begyűjtened! Mahjongozz a víz alatt most halakkal! Vigyázz nem lesz könnyű megúszni! Connect Fish5.03KMahjongozz a víz alatt most halakkal! Vigyázz nem lesz könnyű megúszni! Kapcsolódj ki és foglalkozz egy kicsit a pillangókkal! Butterfly Match 33.52KKapcsolódj ki és foglalkozz egy kicsit a pillangókkal!
Old meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Daily Battleship Solitaire2.8722Old meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Legyél egy dolgos méhecske. Keresgélj most nálunk! Honey Bee1.61KLegyél egy dolgos méhecske. Keresgélj most nálunk! Legyél te a pasziánsz legenda! Solitaire Legend5.05KLegyél te a pasziánsz legenda! Utazz el a cirkuszba és keresgélj. Érdekes tárgyakra találhatsz! Circus Hidden Objects2.53KUtazz el a cirkuszba és keresgélj. Érdekes tárgyakra találhatsz! Zuhatagozz gyümölcsösen! Gyűjtsd be a vitaminokat és a gyümölcsöket! Fruita Crush0.01KZuhatagozz gyümölcsösen! Gyűjtsd be a vitaminokat és a gyümölcsöket!