Pixel Quest: The Lost Gifts

19K4.1162
 

Segíts a télapónak ebben a mászkálós játékban megtalálni az ingyenes online játék felületén az elveszett ajándékokat.

Eszkimó leszel, akinek végig kell járnia mindent az ügyességi játék során, hogy mindezeket végre tudja hajtani.

Vagány mászkálós játék elé nézel, szánj rá időt, mert imádni fogod ezt az online játékot.

 

Pixel Quest: The Lost Gifts

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Pixel Quest: The Lost Gifts

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tedd próbára magad ebben a játékban! Paper.io0.0147Tedd próbára magad ebben a játékban! Etesd meg az állatkertet egyedül! Zoo Feeder5.0156Etesd meg az állatkertet egyedül! Teszteld a szerencsédet egy ókori kaszinóban! Pharaoh Slot Casino0.0342Teszteld a szerencsédet egy ókori kaszinóban! Teszteld matek tudásod és gyorsaságod egyszerre! Hajrá! Quick Arithmetic4.8525Teszteld matek tudásod és gyorsaságod egyszerre! Hajrá! Próbáld ki milyen késdobáló lennél. Nem lesz egyszerű a dolgod! Sword Hit0.0368Próbáld ki milyen késdobáló lennél. Nem lesz egyszerű a dolgod! Birkózz meg az alakzatokkal! Element Balls5.0641Birkózz meg az alakzatokkal! Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Sushi Roll1.0943Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Ninja Dragon0.0294Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Angry Chicken Egg Madness0.0445Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Happy Alien Jump0.0368A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad!
Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Brick Breaker 20182.3955Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Segíts egy éhes kisállaton most! Hungry Harry5.0706Segíts egy éhes kisállaton most! Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Yeti Sensation5.0623Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Fuss az életedért! Relic Runway0.0407Fuss az életedért! Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Skate Hooligans4.71KMenekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Láttál már repülő macskát? Most irányíthatod is! Jet Cat0.0330Láttál már repülő macskát? Most irányíthatod is! Változtasd meg az oldalakat! Teszteld az ügyességedet és a gyorsaságodat nálunk! Switch Sides0.0597Változtasd meg az oldalakat! Teszteld az ügyességedet és a gyorsaságodat nálunk!...Segíts a három pici egérkének a túlélésben! 3 Mice2.5428Segíts a három pici egérkének a túlélésben! Etesd meg Bobo-t! Nagyon gyorsnak kell lenned! Feed Bobo0.3496Etesd meg Bobo-t! Nagyon gyorsnak kell lenned! Juss ki a halál kamrából! Vigyázz véres lesz a kiutad!Death Chamber0.0404Juss ki a halál kamrából! Vigyázz véres lesz a kiutad!
Próbáld ki milyen irányító lennél egy reptéren. Nem lesz egyszerű!  Airport Management 30.0475Próbáld ki milyen irányító lennél egy reptéren. Nem lesz egyszerű! Ugorj a végtelenbe és tovább! Kiba & Kumba: High Jump0.0584Ugorj a végtelenbe és tovább! Most te lehetsz a sas. Vigyázz nem lesz egyszerű a repülés! Eagle Ride3.5793Most te lehetsz a sas. Vigyázz nem lesz egyszerű a repülés! Snake-ezz most kicsit máshogyan. Így még jobb! ZZZ Snake0.01KSnake-ezz most kicsit máshogyan. Így még jobb! Legyél ismét egy vízszerelő. Ez a munka is tud élvezetes lenni! Tap My Water2.82KLegyél ismét egy vízszerelő. Ez a munka is tud élvezetes lenni! Tedd próbára magad ezzel a remek ügyességi játékkal. Forgasd fel a dzsungelt! Jungle Roller0.02KTedd próbára magad ezzel a remek ügyességi játékkal. Forgasd fel a dzsungelt! Keresgélj most szavak után ! Search the Sands5.0841Keresgélj most szavak után ! Egy őrületes motoros száguldás vár rád. Te készen állsz? Highway Rider Extreme0.01KEgy őrületes motoros száguldás vár rád. Te készen állsz? Építsd meg a legszuperebb bringát a világon! Biker Street1.0476Építsd meg a legszuperebb bringát a világon! Teszteld a kosaras ügyességedet nálunk! Neked mi a rekordod? City Dunk0.0498Teszteld a kosaras ügyességedet nálunk! Neked mi a rekordod?
Teszteld a gyorsaságodat nálunk! ET Brain0.0536Teszteld a gyorsaságodat nálunk! Most egy igazán vicces feladatot kell teljesítened. Sőt műtened! Emergency Surgery1.0908Most egy igazán vicces feladatot kell teljesítened. Sőt műtened! Tedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Platcore5.01KTedd próbára magad nálunk! Szükséged lesz az ügyességedre! Egy 3D-s léghoki bajnokság vár rád. Te készen állsz? 3D Air Hockey0.0910Egy 3D-s léghoki bajnokság vár rád. Te készen állsz? Készülj a száguldozásra! Most motorral gyorsulhatsz! Moto Fury0.0552Készülj a száguldozásra! Most motorral gyorsulhatsz! Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Super Fishing0.0800Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.01KFuss az ételedért! Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Tokyo Guinea Pop0.0600Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther2.5683Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery4.1801Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod!
Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.01KIsmered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Tedd próbára magad pingpongban!  Vegyél részt egy világ versenyen.Table Tennis World Tour2.12KTedd próbára magad pingpongban! Vegyél részt egy világ versenyen.Csak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Horror Plant 24.21KCsak igazán kemény embereknek ajánljuk ezt a játékot. Ez tényleg félelmetes! Utazz most az űrbe! Ez lesz az igazi nyaralás! Space Trip3.0609Utazz most az űrbe! Ez lesz az igazi nyaralás! Nézd meg mi a sárkányok feladata! Biztos nem erre számítottál! Shen Long - The Spirit Dragon3.8847Nézd meg mi a sárkányok feladata! Biztos nem erre számítottál!