Spark Chess

319K4.12385
 

Ezt a klasszikus sakk játékot azoknak ajánljuk, akiket a sakk úgy vonz ahogy van: vagyis kerülnének mindenfajta látványos effekteket az online játék felületén.

Ígérjük a sakk játék olyan élményt fog nyújtani, mintha csak egy jó baráttal ülnének le a közeli parkban pár party lejátszására.

Reméljük, mindenkinek bejön ez az online játék!

 

Spark Chess

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Spark Chess

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tedd próbára magad a világ egyik legrégebbi logikai játékában!Casual Chess4.0944Tedd próbára magad a világ egyik legrégebbi logikai játékában!Készen állsz egy sakkozásra? Most kiderül!Master chess multiplayer4.9446Készen állsz egy sakkozásra? Most kiderül!Sakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Chess3.32KSakkozz egyet a számítógép ellen most még szebb grafikával! Sakkoz most csajosan a Született kémekkel! Totally Spies: Spy Chess3.82KSakkoz most csajosan a Született kémekkel! Próbáld meg legyőzni a számítógépet sakkban! Vigyázz nehéz lesz!Touch Chess2.33KPróbáld meg legyőzni a számítógépet sakkban! Vigyázz nehéz lesz!Sakkozz a géped ellen! Flass Chess4.86KSakkozz a géped ellen! Sakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Flash Chess AI2.62KSakkozz egy komolyabbat a gép ellen. Vigyázz elég ügyes! Készülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Chess Strategy0.51KKészülj egy kis háborúra! Most egy sakktáblán kell megállnod a helyed!Győzd le ellenfeled az űrben is!3D Chess2.53KGyőzd le ellenfeled az űrben is!Sakkozz magad ellen! Chesssss2.94KSakkozz magad ellen!
Győzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Sparkchess3.726KGyőzd le a különböző nehézségű ellenfeleket. Legyél a Sakk mestere! Etesd meg a kis zebrát!ZeeBoo1.52KEtesd meg a kis zebrát!Remek sakk játék vár rád, a tábla az online játék felületén 3D nézetben mutatja a figurákat.Flash chess 3d1.56KRemek sakk játék vár rád, a tábla az online játék felületén 3D nézetben mutatja a...Remek sakk játék egy robottal. Kezdőknek is ajánljuk, mivel a lépéseket előre jelzi az online játék felületén.Robo chess3.56KRemek sakk játék egy robottal. Kezdőknek is ajánljuk, mivel a lépéseket előre jelzi...Ha tisztában vagy a sakk játékok szabályaival, de kezdő lennél, akkor hoztunk neked egy remek online játékot.Knight'S Traveling3.54KHa tisztában vagy a sakk játékok szabályaival, de kezdő lennél, akkor hoztunk neked...Ilyen sakk játék még nem volt nálunk! Amerikai politikusok fognak küzdeni egymás ellen a táblán az ingyenes online játék során.Obama Chess1.27KIlyen sakk játék még nem volt nálunk! Amerikai politikusok fognak küzdeni egymás...Zseniális sakk játék, amiben egyetlen bábú, a ló lesz a főszereplő az online játék során.Ratsuk0.72KZseniális sakk játék, amiben egyetlen bábú, a ló lesz a főszereplő az online játék...Ez bizony nem az a hagyományos sakk játék! Már az elején gyanús lesz, hogy bizony nincsenek a bábuk felállítva az online játék felületén...Crazy Chess2.22KEz bizony nem az a hagyományos sakk játék! Már az elején gyanús lesz, hogy bizony...Ilyen sakk játék sem fordul meg sűrűn nálunk, pedig rengeteg online játékunk van!The 8 Queens of death3.02K...Ha már a szabályokon nem lehet változtatni egy sakk játék során, akkor legyenek vidámabbak a bábuk - talán ez lehet a mottója ennek az ingyenes online játékok eme darabjának.Smiley Chess0.02KHa már a szabályokon nem lehet változtatni egy sakk játék során, akkor legyenek vidámabbak...
Ha ajánlhatunk kezdőknek is sakk játék felületet, akkor ez az online játék lenne az. Teljesen letisztult, felülnézetes kivitelű.Flash Chess3.918KHa ajánlhatunk kezdőknek is sakk játék felületet, akkor ez az online játék lenne...