Építs a kastélyodból hatalmas erődöt, és légy te a legnagyobb birodalom uralkodója!

Építsd ki saját birodalmadat, terjeszkedj és védd meg a többi játékos ellen! 

Csatlakozz a több, mint 12 millió játékoshoz! 

A fenti piros keretben található tartalmat külső partner szolgálja ki. A játékban való regisztrációval a játék üzemeltetőjével kerülsz kapcsolatba.

 
 

GoodGame Empire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb GoodGame Empire közösségében!
Uralkodó vagy?
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards0.0329Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Elevens0.0205Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Próbálj meg túlélni egy zombikkal teli világban!Zombotron5.083Próbálj meg túlélni egy zombikkal teli világban!Mosolygós szórakoztató és színes. Egy igazi gyerek játék. Moodie Marbles5.083Mosolygós szórakoztató és színes. Egy igazi gyerek játék. Győzedelmeskedj a birodalom felett. Foglalj el mindent! Immense Army5.069Győzedelmeskedj a birodalom felett. Foglalj el mindent! Barangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. My Secret Place0.01KBarangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. Menekülj el a rendőrök elől! The Grand Police Escape0.0147Menekülj el a rendőrök elől! Kicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Moon Elf Mahjong5.01KKicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Brutális lövöldözés, csak erős idegzetűeknek!Tuer Tuer Tuer4.5264Brutális lövöldözés, csak erős idegzetűeknek!Készülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Cool Office Lady3.5439Készülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.
Pukkaszd ki az összes buborékot! Bubble Fun Shooter4.31KPukkaszd ki az összes buborékot! Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Street Art Solitaire5.0654Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Mentsd meg magad az ellenségtől! Vigyázz vannak mesterlövészek is!Sentry Fortress0.0307Mentsd meg magad az ellenségtől! Vigyázz vannak mesterlövészek is!Használd ritmusérzéked a kockák eltüntetéséhez! Break the Blocks 2: Music5.0207Használd ritmusérzéked a kockák eltüntetéséhez! Győzd le a szörnyeket kártyáiddal. Minden rajtad múlik! Monster Master1.0179Győzd le a szörnyeket kártyáiddal. Minden rajtad múlik! Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Connect 10015.01KMahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp!  Ocean Match2.85KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Mentsd meg a Földet a pusztulástól. Állítsd meg a betolakodókat!  Mahee Defender0.0423Mentsd meg a Földet a pusztulástól. Állítsd meg a betolakodókat! Érd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Career Stylist 20.0361Érd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Győzd le a többi atlétát a 100 méteres sprintben! Sprinter0.0203Győzd le a többi atlétát a 100 méteres sprintben!
Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo0.03KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Pukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj.  Clarence Bubble4.74KPukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Éld túl a zombik támadását. Vigyázz csúnyán sok zombi támad majd rád! Zombie Horde Game0.0232Éld túl a zombik támadását. Vigyázz csúnyán sok zombi támad majd rád! Védd meg magad a semmi közepén is! Terrain Defense5.0340Védd meg magad a semmi közepén is! Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online!  Falafel king3.0178Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Készülj fel  egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Time Cubes3.68KKészülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Lövöldözz te is online! Ebben a brutálisan jó ingyenes játékban lesz élvezet. Gun Mayhem Redux5.0411Lövöldözz te is online! Ebben a brutálisan jó ingyenes játékban lesz élvezet. Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant5.03KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...Szervezd meg a börtön bolygó védelmét. Akadályozd meg a rabok kiszabadulását! Prison Planet5.0453Szervezd meg a börtön bolygó védelmét. Akadályozd meg a rabok kiszabadulását! Ha legjobb barátok vagytok akkor kell összeillő ruha is. Nézd meg itt miket is ajánl egy az online játék.  The Best Friends Forever3.51KHa legjobb barátok vagytok akkor kell összeillő ruha is. Nézd meg itt miket is ajánl...
Nézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Bubble Witch1.09KNézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.33KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game5.03KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Juttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! River Game5.01KJuttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! Egy örök klasszikus a stratégiai játékok között. Most nálunk is kipróbálhatod. Starcraft 20085.0766Egy örök klasszikus a stratégiai játékok között. Most nálunk is kipróbálhatod. Egy kastély uralkodója vagy...Tribal Wars 20.0364Egy kastély uralkodója vagy...Készülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Gems Shop Mahjong5.04KKészülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Csapasd motorral vagy autóval a parton! Élvezd ki ezt a remek játékot! Coaster Racer 23.8857Csapasd motorral vagy autóval a parton! Élvezd ki ezt a remek játékot! Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk!  Animals Match Up2.31KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Védd meg a répát a pusztulástól!  Game Over Gopher3.3494Védd meg a répát a pusztulástól!
Búj egy igazi háborús hős bőrébe és mentsd meg a világot!   Sgt. Mayhem1.51KBúj egy igazi háborús hős bőrébe és mentsd meg a világot! Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát!  Wings of Hope2.35KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Klasszikus játékgépes feeling. Ez mindig ránk fér. Nobuyuki Forces 32.6581Klasszikus játékgépes feeling. Ez mindig ránk fér. Rakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Australian Patience3.23KRakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. A technika és a mágia háborújába nyerhetsz betekintést online. Én nem hagynám ki! Tech and Magic5.0642A technika és a mágia háborújába nyerhetsz betekintést online. Én nem hagynám ki!...