Undiscovered Land

23K3.359
 


Egy eddig felfedezetlen terület vár rád ebben a tárgykeresős játékban, hogy mindent megtalálva meghódítsd azt. Nem lesz könnyű kihívás, hiszen az online játékok új darabjában mindent meg kell találnod, amit a tárgykeresős játékok felületén ilyenkor szokás.

Az ingyenes online játék igazán azoknak lesz élmény, akik türelem és kitartás dolgában jól állnak.

Ugye te is ilyen vagy?

Undiscovered Land

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Undiscovered Land közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Utazz el messzire és vegyél részt egy hihetetlen keresésben! Island Carnival5.02KUtazz el messzire és vegyél részt egy hihetetlen keresésben! Kutass egy nagyon értékes tárgy után! Megéri a munkádat!  The Antique Watch5.04KKutass egy nagyon értékes tárgy után! Megéri a munkádat! Szép grafikával és sok pályával vár rád ez a tárgykeresős játék. Ne hagyd ki!  Last Days of Summer4.76KSzép grafikával és sok pályával vár rád ez a tárgykeresős játék. Ne hagyd ki! Kutass félelmetes szellemek után! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk ezt a tárgykeresős játékot! Holy Shelter5.03KKutass félelmetes szellemek után! Csak erős idegzetűeknek ajánljuk ezt a tárgykeresős...Kalandozz egyet az ismeretlenbe! Keresgélj most ott! Into the Unknown5.05KKalandozz egyet az ismeretlenbe! Keresgélj most ott! Próbáld ki milyen takarító lennél. Most egy luxus házban kell takarítanod! Modern Home Cleaning5.02KPróbáld ki milyen takarító lennél. Most egy luxus házban kell takarítanod! Élvezd ki a jó időt és a szerelmet! Keresgél most is velünk! Breeze of Love5.02KÉlvezd ki a jó időt és a szerelmet! Keresgél most is velünk! Vedd meg a számodra kedves tágyakat online! Vigyázz nincs annyira sok pénzed! Antique Shop5.04KVedd meg a számodra kedves tágyakat online! Vigyázz nincs annyira sok pénzed! Kalandozásod most egy órához vezet! Nem is akármilyenhez! Precious Watch4.68KKalandozásod most egy órához vezet! Nem is akármilyenhez! Keresgélj egy misztikus világban és deríts ki egy rejtélyt! The Other Side5.03KKeresgélj egy misztikus világban és deríts ki egy rejtélyt!
Utazás és szórakozás vár rád! Sőt egy kis tárgykeresés is! Beautiful Mistake2.98KUtazás és szórakozás vár rád! Sőt egy kis tárgykeresés is! Mutasd meg otthonod a nagyvilágnak! Csak előtte rakj egy kis rendet! Welcome To My Home3.01KMutasd meg otthonod a nagyvilágnak! Csak előtte rakj egy kis rendet! Kutass New Yorkban egy igazán rafinált bűnöző után! Theft in Manhattan5.04KKutass New Yorkban egy igazán rafinált bűnöző után! Keresd meg az elveszettnek vélt boszorkányok könyvét! The Witch Book4.36KKeresd meg az elveszettnek vélt boszorkányok könyvét! Kutass a mágikus relikviák után! Kalandokkal teli lesz utazásod! The Magical Relics5.011KKutass a mágikus relikviák után! Kalandokkal teli lesz utazásod! Ismerd meg a Farmok világát játékosan! Daltons Farm5.07KIsmerd meg a Farmok világát játékosan! Sajnos eltévedtél.Próbálj meg kijutni innen!  Keresgélj a kijutásodhoz! Wrong Direction2.22KSajnos eltévedtél.Próbálj meg kijutni innen! Keresgélj a kijutásodhoz! Kutasd fel a varázslók kis faluját és keresgélj elveszett tárgyak után! The Lost Citadel5.05KKutasd fel a varázslók kis faluját és keresgélj elveszett tárgyak után! Utazz haza ebbe a csodálatos meseországba! Kutass régi tárgyak után! Bright and Clean5.013KUtazz haza ebbe a csodálatos meseországba! Kutass régi tárgyak után! Kutass a történelemben és fejts meg mostani rejtélyeket! Echoes of Prehistory3.72KKutass a történelemben és fejts meg mostani rejtélyeket!
Készíts ételt játékosan, de előtte keresd meg a hozzávalókat!  Mixed Flavours0.02KKészíts ételt játékosan, de előtte keresd meg a hozzávalókat! Kapd el a hatalmas rablást elkövető embereket! Keress nyomokat és találj rájuk!  The Great Heist5.03KKapd el a hatalmas rablást elkövető embereket! Keress nyomokat és találj rájuk! ...Viharos éjszakákon is számíthatsz ránk! Most éppen egy ilyen esetben keresgélhetsz! Scary Storm5.02KViharos éjszakákon is számíthatsz ránk! Most éppen egy ilyen esetben keresgélhetsz!...Fura dolgok történtek a Vörös vonaton. Nyomozd ki mi is történt! Mystery of the Red Train5.017KFura dolgok történtek a Vörös vonaton. Nyomozd ki mi is történt! Juss el a Fáraók völgyébe és ismerd meg Egyiptomot most!  Valley of Pharaohs4.88KJuss el a Fáraók völgyébe és ismerd meg Egyiptomot most! Nézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit!  Farmyard Tales0.94KNézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit! Ismerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre! My Spanish Neighbor5.012KIsmerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre!...Látogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Hotel of Illusions4.52KLátogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Segíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Elenors Unfinished Performance5.011KSegíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Kutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád! The Lost Toys4.02KKutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád!...
Keresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet. The Thief of Sherwood5.06KKeresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet....Mr. Bean bajban van! Segíts neki a keresésben! Mr. Bean Hidden Car Tires2.81KMr. Bean bajban van! Segíts neki a keresésben! Kövesd végig Artur és Vanda munkáját. Derítsd ki mi is ez a titkos szervezet! Order of the full Moon4.52KKövesd végig Artur és Vanda munkáját. Derítsd ki mi is ez a titkos szervezet! Fedezd fel a csodálatos Labirintust és kalandozz egy kicsit! Into the Labyrinth3.94KFedezd fel a csodálatos Labirintust és kalandozz egy kicsit! Ismerd Nancy kiegészítő melóját! Takaríts és keresgél elhagyott értékes tárgyak után! Nancys Part-time Job2.83KIsmerd Nancy kiegészítő melóját! Takaríts és keresgél elhagyott értékes tárgyak után!...Barangolj a szellemek menedék helyére és keresgélj érdekes tárgyak után! Ghost Shelter5.011KBarangolj a szellemek menedék helyére és keresgélj érdekes tárgyak után! Egy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Moving in Together4.18KEgy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Vásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is!  The Flowers of Paris4.74KVásárolj Párizsban és csodáld meg a virágokat és magát a várost is! Kempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg!  Camping Adventure2.57KKempingezz egyet barátaiddal. Nem is akármilyen helyen teheted ezt meg! Kutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt! Amulet of Ancients3.56KKutass ősi ereklyék után és találd meg a tolvajt!
Töltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban! Italian Vacation2.85KTöltsd vakációdat Olaszországban és kutakodj egy kicsit ebben a tárgykeresős játékban!...Sok pálya és jó zene vár. Na meg egy kis tárgykeresés! Seven Diamonds4.14KSok pálya és jó zene vár. Na meg egy kis tárgykeresés! Segíts a szomszédoknak a beköltözésben. Egy kis tárgykeresésre is szükség lesz! Next Door Neighbors3.78KSegíts a szomszédoknak a beköltözésben. Egy kis tárgykeresésre is szükség lesz! Tárgykeresés puzzle és zuma. Minden megtalálható ebben a játékban.Fancy Bazaar3.94KTárgykeresés puzzle és zuma. Minden megtalálható ebben a játékban.Klasszikus tárgykeresős játék, a már megszokott jó zenével. Love Letter3.57KKlasszikus tárgykeresős játék, a már megszokott jó zenével.