Aces Up Solitaire

16K1.827
 

Egyszerű, de nagyszerű pasziánsz! Nem cifrázzuk az online játékot, olyan pasziánszt hoztunk, amiben az online játék adja az igazi élvezetet, nem pedig a külsőségek!

 

Aces Up Solitaire

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Aces Up Solitaire

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! The Lost Farmer0.0462Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! Válj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Zuma Legend3.5381Válj Zuma legendává! Sok pályával várunk! Keresd meg az elveszetteket és a tárgyakat is! Lost at Midnight1.5472Keresd meg az elveszetteket és a tárgyakat is! Kalózkodj ismét velünk! Pirate Rebels1.92KKalózkodj ismét velünk! Römi-zz nálunk ismét! Rummy0.0248Römi-zz nálunk ismét! Szükségünk van ismét rád! Keresd meg a nyomokat! Domestic Stranger0.5471Szükségünk van ismét rád! Keresd meg a nyomokat! Ismerd meg a halhatatlanok titkos szabályait!Rules of Immortals1.0609Ismerd meg a halhatatlanok titkos szabályait!Egy új fajta amőba játékkal várunk. Vigyázz ez nehezebb lesz! Connect 40.0562Egy új fajta amőba játékkal várunk. Vigyázz ez nehezebb lesz! Torpedózz nálunk. Most igazi emberek ellen is próbára teheted magad.Battleship war 10.0298Torpedózz nálunk. Most igazi emberek ellen is próbára teheted magad.Ismerd meg a találós kérdések emberét!The Riddle Man0.0484Ismerd meg a találós kérdések emberét!
Egy újabb kihívás egy újabb logikai játékkal várunk! Daily Suguru0.0367Egy újabb kihívás egy újabb logikai játékkal várunk! Segíts a hercegnőnek!Royal Curse3.43KSegíts a hercegnőnek!Ismerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Dragon Bubble1.05KIsmerd meg a sárkányok buborékos játékát! Mi is kipróbáltuk!Mennyire ismered a játékokat? Do You Know Flash Games?0.0362Mennyire ismered a játékokat? Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Sky Detective1.0918Egy újabb detektív munka vár rád. Ne hagyd ki!Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Collecting Memories2.8885Térj vissza otthonodba és nosztalgiázz velünk! Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Harry Quantum 22.8647Fedezd fel az épületet és fejtsd meg a rejtvényt! Ismerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! New Teachers3.03KIsmerd meg az új tanárokat az iskolában. Szuper keresés vár rád! Zuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Snow Queen 23.82KZuhatagozz ismét velünk! A hó királynő visszatért! Segíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád! Furious Storm3.51KSegíts az embereknek! Egy hatalmas vihar csapott le és szükségünk van rád!
Sudoku-zz most a tengerparton!Beach Sudoku0.5579Sudoku-zz most a tengerparton!Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Stories from the Dark3.5632Ismerd meg a sötétből jövő történeteket. Ismét keresgélned kell! Ismerd meg a nagyi titkos receptjét! Tasty Tradition0.01KIsmerd meg a nagyi titkos receptjét! Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Cabin of the Lost2.8945Most egy ember keresésben van rád szükségünk. Segíts nekünk! Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Secret Shelter2.8877Sok kincs és egy hatalmas kaland vár! Ne maradj ki a keresgélésből! Utazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Ghost in the Woods3.41KUtazz velünk a hegyekbe! Egy igazán érdekes kutatásban vehetsz részt.Zuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Jewel Pop1.58KZuhatagozz ismét velünk! Döntsd meg a rekordunkat! Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Készen állsz a keresésre? Buried Mystery2.8861Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Készen állsz a keresésre? Egy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz! Templars Chapel3.86KEgy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz!...Egy igazán nehéz logikai játék, amely tényleg próbára tesz. Te végig tudnád vinni?Reach 102.61K...
Már csak 15 perc maradt éjfélig. Segíts a fiataloknak a cuccaik megkeresésében! 15 Minutes to Midnight3.01KMár csak 15 perc maradt éjfélig. Segíts a fiataloknak a cuccaik megkeresésében! Keresgélj ismét velünk. Most puzzlet! Puzzle Pieces3.01KKeresgélj ismét velünk. Most puzzlet! Utazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Travel and Discover 22.72KUtazz velünk és fedezz fel csodás helyeket! Juttasd el a szerelmeseket egymáshoz! Maze Lover3.3648Juttasd el a szerelmeseket egymáshoz! Egy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Frozen Cave2.41KEgy ősi legenda utáni kutatásban vehetsz részt. Most gyémántokról van szó! Egy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele! The Winter Game3.34KEgy igazi téli játékkal kedveskedünk. Ismerd meg a fiatal Andrew-t és keresgélj vele!...Finom zuhatagozás és nagyszerű játékkal várunk! Csatlakozz te is! Tasty Jewel4.03KFinom zuhatagozás és nagyszerű játékkal várunk! Csatlakozz te is! Keresgélj őseid után és kapcsolódj ki egy kis tárgykereséssel. Path to the Past2.04KKeresgélj őseid után és kapcsolódj ki egy kis tárgykereséssel. Egy szuper édességekkel teli zuhatagozás vár rád. Vigyázz ez nem lesz egyszerű! Candy Super Match 32.11KEgy szuper édességekkel teli zuhatagozás vár rád. Vigyázz ez nem lesz egyszerű! A mágusok rejtett palotájában keresgélhetsz most. Ne hagyd ki! Enchanted Palace3.01KA mágusok rejtett palotájában keresgélhetsz most. Ne hagyd ki!
Etesd meg a sárkányod! Roloong0.5420Etesd meg a sárkányod! Egy misztikus kis sziget és megannyi varázslatos tárgy vár rád! Isle of the Blessed2.3672Egy misztikus kis sziget és megannyi varázslatos tárgy vár rád! Egy igazán érdekes karácsonyi történet vár rád. Ne hagyd ki! Lost on Christmas Eve2.0708Egy igazán érdekes karácsonyi történet vár rád. Ne hagyd ki! Eleged van már a hidegből? Utazz velünk most egy dzsungelbe! Jungle Mysteries3.0811Eleged van már a hidegből? Utazz velünk most egy dzsungelbe! Egy igazán kellemes karácsonyi keresésben lehet részed. Neked is ilyen volt a karácsonyod? Christmas Presents2.5978Egy igazán kellemes karácsonyi keresésben lehet részed. Neked is ilyen volt a karácsonyod?...

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.