Adios Amigo

4K4.417
 
Get Adobe Flash Player

Egy űrállomásról kell elmenekülnöd a mászkálós játékban, ehhez azonban minél több alkatrészt kell összegyűjtened az online játékban. Simán a nyilakkal irányíthatod az űrhajósodat, de a mászkálós játékban nem lesz egyedül...

Az online játékot a nyilakkal tudod majd irányítani.

 

Adios Amigo

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Adios Amigo közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mutasd meg mennyire vagy jó ebben a legendás játékban! Tetro Classic4.8258Mutasd meg mennyire vagy jó ebben a legendás játékban! Bontsd le az elemeket a jól megszokott régi módon! Outer Space Arkanoid5.0138Bontsd le az elemeket a jól megszokott régi módon! Pacman-ezz most kicsit cukibban! Mindenkinek ajánljuk ezt a remek játékot! Pumpkin man0.0630Pacman-ezz most kicsit cukibban! Mindenkinek ajánljuk ezt a remek játékot! Küzdj meg a géppel vagy más emberekkel online! WRESTLE JUMP4.8324Küzdj meg a géppel vagy más emberekkel online! Mutasd meg mennyire vagy ügyes! Te mennyire lennél jó nindzsa? Hyper Pixel Man5.01KMutasd meg mennyire vagy ügyes! Te mennyire lennél jó nindzsa? Hihetetlen nehéz és idegesítő! Ha szereted tesztelni határaidat próbáld ki! Bubble Trouble HTML3.7742Hihetetlen nehéz és idegesítő! Ha szereted tesztelni határaidat próbáld ki! Vezesd győzelemre kakasokból álló csapatod! Te jó vezér lennél? EPIC CLUCK5.0937Vezesd győzelemre kakasokból álló csapatod! Te jó vezér lennél? Tornáztasd meg az agyad! Tedd próbára magad! Pixel Factory5.01KTornáztasd meg az agyad! Tedd próbára magad! Snake-ezz egy kicsit! Most modern módon! Greedy Worm5.01KSnake-ezz egy kicsit! Most modern módon! Autózz, motorozz vagy deszkázz! A döntés itt rajtad múlik! Kick Buttowskis MotoRush3.32KAutózz, motorozz vagy deszkázz! A döntés itt rajtad múlik!
Vezess egy igazi rendőrautót! Éld át az autós üldözéseket! Crazy Police Car3.84KVezess egy igazi rendőrautót! Éld át az autós üldözéseket! Legyél egy hatalmas ninja! Kane the Ninja2.5350Legyél egy hatalmas ninja! Etesd meg a dinoszauruszodat most zombikkal! Have A Nice Day5.01KEtesd meg a dinoszauruszodat most zombikkal! Vitorlázz egy kicsit nálunk. Mentsd meg az embereket! Shark Attack1.0582Vitorlázz egy kicsit nálunk. Mentsd meg az embereket! Kalandozz egy nagyot most Ninjaként! Ninja Game Adventure1.0573Kalandozz egy nagyot most Ninjaként! Mutasd meg, hogy nem csak gyalog vagy gyors! Száguldj most motorral! Sonic Ride3.81KMutasd meg, hogy nem csak gyalog vagy gyors! Száguldj most motorral! Motorozz a pokolban! Legyél most te a szellemlovas!  Skull Rider: Acrobatic Hell3.0709Motorozz a pokolban! Legyél most te a szellemlovas! Gyűjtsd be az ajándékokat a Télapóval! Frozen for Christmas4.31KGyűjtsd be az ajándékokat a Télapóval! Éld át ismét a Pacman csodáját! Pacman Advanced5.04KÉld át ismét a Pacman csodáját! Kalandozz egyet az ősi katakombákban! Catacombs 2: Labyrinth Of Death5.01KKalandozz egyet az ősi katakombákban!
Leesett a hó és beindult a meló! Hókotróval kell most ügyeskedned! Snow plow4.01KLeesett a hó és beindult a meló! Hókotróval kell most ügyeskedned! Karácsonyi kígyós játék! Vigyázz nagyon gyors! Santa Snake1.0656Karácsonyi kígyós játék! Vigyázz nagyon gyors! Motorozz most nukleáris területeken! Nuclear Bike2.53KMotorozz most nukleáris területeken! Legyél egy igazi reptéri irányító! Airport Management 13.6829Legyél egy igazi reptéri irányító! Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Brave Bird1.0398Válj egy bátor madárrá! Szállj fel a magasba és győzz! Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Big Birds Racing1.0829Ismerd meg a nagy madarak versenyét és vegyél is részt rajta! Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Kill Time in Office0.0879Unatkozol a munkahelyen? Üsd el az időt! Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Ninja Noku2.3662Legyél te is egy igazi ninja! Ebben a játékban kiélheted ninja vágyaidat!Háborúzz most Snakeben! Snake Wars3.01KHáborúzz most Snakeben! Törd szét az összes blokkot klasszikusan! Forever Bounce0.93KTörd szét az összes blokkot klasszikusan!
Flipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Neon Pinball3.52KFlipperezz egy hatalmasat most Neon fényben! Pingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Japan Pingpong3.32KPingpongozz Japán módra! Vigyázz nem lesz egyszerű! Dolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Ice Cream Bar5.01KDolgozz egy fagyizóban és készítsd el a világ legfinomabb fagyijait időre! Legyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Ant Soldier2.91KLegyél te is egy hangya katona! Irányítsd a többi hangyát és védekezz! Kétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Pandas in the Desert3.01KKétszemélyes pandás játék csak az igazi csapatjátékosoknak! Mutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Holiday Putt Putt3.31KMutasd meg hogyan is kell mini golfozni! Rohanj az életedért! Húzd a csíkot! Running Ink2.31KRohanj az életedért! Húzd a csíkot! Mutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Jail Break Rush4.13KMutasd meg, hogyan is kell kiszökni egy börtönből! Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Avatar Elemental Escape5.0912Menekülj meg a elementálok elől! Ne te legyél az utolsó léghajlító! Érj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik! Icy Tower2.01KÉrj a csúcsra! Itt minden az ügyességeden múlik!
Vezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Bomber Wings3.42KVezess egy igazi bombázót! Válj te is bombázóvá! Teszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Toy Grabber5.01KTeszteld ügyességed egy igen szivatós játékban! Parkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Dock It!4.01KParkolj be a hatalmas hajóval. Vigyázz nem lesz egyszerű! Pacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Pac Xon Deluxe3.51KPacman ismét visszatért! Nézd meg most hogyan! Repítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék! Potty Racers III2.51KRepítsd a TOI TOI toalettet a levegőbe! Visszatért ismét a wc repítős játék!