Victor és Valentino

Fogd el az alvilág összes lényét! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát, a Victor és Valentino-t!

×

Anti Zombie Bunker

1K0.00
 

Egy bunkerből védekezve kell megállítanod a zombik rohamát. Ha ügyes vagy, fejlesztheted képességeidet is.

Anti Zombie Bunker

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Anti Zombie Bunker

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Rémisztően jó ez az akció játék, de ezt igazán azok a srácok tudják majd értékelni, akik szeretik a fiús játékok között a lövöldözős online játékok feszültebb darabjait.Tequila Zombies 24.2131KRémisztően jó ez az akció játék, de ezt igazán azok a srácok tudják majd értékelni,...Lövöldözős játék saját katonákkal, rengeteg zombival - ahogyan ez az ilyen típusú online játék esetében elvárja az ember.Awaken: Front Line3.86KLövöldözős játék saját katonákkal, rengeteg zombival - ahogyan ez az ilyen típusú...Kőkemény retró akciójáték, erős Doom-feelinggel.LAB5.01KKőkemény retró akciójáték, erős Doom-feelinggel.Bizony, már a harmadik részéhez érkezett ez az űrjáték is! Tapadj rá, és hódítsd meg a világűrt!Galaxy Siege 34.310KBizony, már a harmadik részéhez érkezett ez az űrjáték is! Tapadj rá, és hódítsd...Egy vagány űrjátékban lesz részed, feltéve, ha elég gyors vagy és kitartó.Space Flash Arena 24.310KEgy vagány űrjátékban lesz részed, feltéve, ha elég gyors vagy és kitartó.Valahol a világ végéről kell egy tüzelőállasból védened az embereket a zombik ellen... Profi játék, ahol igazi mesterlövészeknek kell lenned.Dawn of the Sniper5.02KValahol a világ végéről kell egy tüzelőállasból védened az embereket a zombik ellen......Jaj, ezek veszettül jönnek...Alien Hunter Game2.14KJaj, ezek veszettül jönnek...Nem egy szimpla bevetés, mivel városi közegben kell lövöldöznöd, és nem harctéren.Army Conflict3.813K...Mindenütt vicsorgó zombik, és te egyedül vagy, csak saját magadban bízhatsz.Zombie Survival3.15KMindenütt vicsorgó zombik, és te egyedül vagy, csak saját magadban bízhatsz.Városi terepen kell bemutatnod, milyen szuper mesterlövész is vagy.Sniper Elite2.910KVárosi terepen kell bemutatnod, milyen szuper mesterlövész is vagy.
Városi terepen kell lövöldöznöd, és bizony egy idő után azt fogod érezni, hogy véged van - ha nem te vagy a gyorsabb...Killing Team3.99KVárosi terepen kell lövöldöznöd, és bizony egy idő után azt fogod érezni, hogy véged...Akciójáték terroristákkal, online játék egy repülőtérenPlay Airport Shootout3.613KAkciójáték terroristákkal, online játék egy repülőtérenKőkemény futam, amiben a fegyverek állnak le egyetlen pillanatra sem állnak le.Max Fury Death Racer3.86KKőkemény futam, amiben a fegyverek állnak le egyetlen pillanatra sem állnak le.Értékes kincsek, egy különös laboratórium, és renget kincs vár rád.Dead Paradise 43.96KÉrtékes kincsek, egy különös laboratórium, és renget kincs vár rád.Lövöldözős játékok méltán egyik legjobbika. Utcai harcok, dzsungelharcok is várnak rád az online játék felületén.    Ghost Warfare3.225KLövöldözős játékok méltán egyik legjobbika. Utcai harcok, dzsungelharcok is várnak...A második világháború legnehezebb partraszállásánál leszel mesterlövész.D Day Sniper4.021KA második világháború legnehezebb partraszállásánál leszel mesterlövész.Klasszikus űrjáték, retró hangulat!Star Wings: New Dimension3.99KKlasszikus űrjáték, retró hangulat!Korrekt akciójáték, lesz dolgod vele bőven. Ja, és nem vagy egyedül!Alien Attack Team 24.326KKorrekt akciójáték, lesz dolgod vele bőven. Ja, és nem vagy egyedül!Hiába pálcika a menet, annál keményebb lesz, te meg reménytelennek fogod látni a helyzetet!Zombie Balloon Heads3.910KHiába pálcika a menet, annál keményebb lesz, te meg reménytelennek fogod látni a...Egy temetőben kell megvívnod életed csatáját. Vigyázz, ha nem célzol pontosan, akkor vége mindennek!Kill The Graveyard Zombies3.55KEgy temetőben kell megvívnod életed csatáját. Vigyázz, ha nem célzol pontosan, akkor...
Gyorsnak kell lenned, és nem hibázhatsz, mert mindez az életedbe kerülhet!Rapid Gun3.918KGyorsnak kell lenned, és nem hibázhatsz, mert mindez az életedbe kerülhet!Ne tévesszen meg a grafika, és a zene sem... Mert csak csodálkozni fogsz, miért is végeztek veled olyan hamar...Uber Commando3.15KNe tévesszen meg a grafika, és a zene sem... Mert csak csodálkozni fogsz, miért is...Kemény ellenfelek a utcán sem kímélik hősünket. Egyszerre támadja az olasz, és orosz maffia, no meg a jakuzák!Sift Heads Street Wars3.87KKemény ellenfelek a utcán sem kímélik hősünket. Egyszerre támadja az olasz, és orosz...Szobáról szobára járva kell az ellenséggel végezned. Itt és most csak a gyorsaság számít!Mr Vengeance Act 23.610KSzobáról szobára járva kell az ellenséggel végezned. Itt és most csak a gyorsaság...Utcai harcokba keveredtél, vigyázz magadra, és a fegyvert örökké a célra szegezd! Cf Street War2.917KUtcai harcokba keveredtél, vigyázz magadra, és a fegyvert örökké a célra szegezd!...Egy épületet kell megtisztítanod a zombiktól. Menni fog?Mr Vengeance Upgrade3.210KEgy épületet kell megtisztítanod a zombiktól. Menni fog?Légi csata kemény ellenfelekkel. Graidkarupachi4.14KLégi csata kemény ellenfelekkel. Párbajhős voltál már? Próbáld ki magad!Golden Duel4.37KPárbajhős voltál már? Próbáld ki magad!Lődd le a zombit, ha tudod!Rezer3.65KLődd le a zombit, ha tudod!Lövöldözős játék nem az agyament típusból, hanem olyan változat, ahol bizony elég sokat kell majd törnünk a fejünket egy idő után.Gun Zombie Gun3.95KLövöldözős játék nem az agyament típusból, hanem olyan változat, ahol bizony elég...
Reménytelen küzdelem? Miért is legyen könnyebb?Last Line Of Defense: Second Wave4.112KReménytelen küzdelem? Miért is legyen könnyebb?A második világháború egyik legkeményebb városi csatájában találod magad.Wwii Killer2.910KA második világháború egyik legkeményebb városi csatájában találod magad.Most megtudod, milyen az, ha meg akarnak semmisíteni.Counter Striker3.112KMost megtudod, milyen az, ha meg akarnak semmisíteni.Tisztítsd meg a várost a banda tagjaitól!Wild West Conflict3.811KTisztítsd meg a várost a banda tagjaitól!Lövöldöznöd kell egyfolytában!2113 Cooperations3.97KLövöldöznöd kell egyfolytában!Utcai harcokban kell megmutatnod, hogy kemény kommandós vagy.Army Sharpshooter 23.911KUtcai harcokban kell megmutatnod, hogy kemény kommandós vagy.Tankkal és arccal az ellenség felé! Vigyázz, mert mindenhonnan lőnek rád!Robot Outbreak4.38KTankkal és arccal az ellenség felé! Vigyázz, mert mindenhonnan lőnek rád!Akció játék ami nem véletlenül az egyik legjobb játék. Itt és most úgy kell lövöldöznöd, hogy a pisztoly a kezedben úgy viselkedik mint a valóságban, és simán "visszarúg" az online játék során minden egyes lövésnél.Dead Zed 24.235KAkció játék ami nem véletlenül az egyik legjobb játék. Itt és most úgy kell lövöldöznöd,...Egyből a sűrűjében találod magad, nincs szórakozás, csak akció!Tek Tactical4.06KEgyből a sűrűjében találod magad, nincs szórakozás, csak akció!Mászkálós akciójáték az űrben, sötét hangulatban.Lost Outpost3.57KMászkálós akciójáték az űrben, sötét hangulatban.
Azt hiszed ez tréning? Dehogy, ez már bevetés!Soldier In Training3.217KAzt hiszed ez tréning? Dehogy, ez már bevetés!Egy örök klasszikus háborús játék, a Counter Strike online játék tréning változatát hoztuk, ami rendesen az egyik legkeményebb akció játék volt valaha. Counter Strike De Untec3.312KEgy örök klasszikus háborús játék, a Counter Strike online játék tréning változatát...A tiszteletes úrnak kell segítened, mert bizony elszaporodtak a zombik...Priest Vs Evil3.78KA tiszteletes úrnak kell segítened, mert bizony elszaporodtak a zombik...Jó a szemed? Biztos a kezed? Célba fogsz lőni...Lone Ops3.622KJó a szemed? Biztos a kezed? Célba fogsz lőni...Fejleszd magad, mert ezek a zombik sűrűn potyognak ám! Shotgun Vs Zombies3.96KFejleszd magad, mert ezek a zombik sűrűn potyognak ám!