Awoken Shadows

28K4.463
 

A környéket ellepték a gonosz szellemek, és neked rá kell bukkannod az összes tárgyra,amivel ki tudod űzni őket. Ne add fel a kutatást, és siess, mert minden perc számít.

Awoken Shadows

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Awoken Shadows

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

A tárgykeresős játék nem ígér könnyű meneteket, de ha egy ilyen online játék kerül terítékre, akkor bizony jó napod lesz!  Historical Hidden Numbers4.119KA tárgykeresős játék nem ígér könnyű meneteket, de ha egy ilyen online játék kerül...Egy kísértet járta házban játszódik ez a különös rejtett tárgy játék... Találj meg mindent minél hamarabb, akkor talán nem lesz semmi bajod az online játékok legújabb darabjában...The House of Dusk3.026KEgy kísértet járta házban játszódik ez a különös rejtett tárgy játék... Találj meg...Ritka szép tárgykeresős játék akadt horogra, melynek középpontjában egy ősi játék fog állni az online játék során.egy ősi templomThe Spirits Of Stone Temple 3.548KRitka szép tárgykeresős játék akadt horogra, melynek középpontjában egy ősi játék...Találd meg a népszerű film szereplői között az abc betűit a rejtett tárgy játék felületén.  Három perced lesz az online játék alatt minderre.Spy-Hidden Alphabets3.419KTaláld meg a népszerű film szereplői között az abc betűit a rejtett tárgy játék felületén....Tárgykeresős játékok már régen voltak, de most itt a legújabb darab a logikai játék közül, amivel igazán sokáig le lehet szórakozni majd.    Az online játék során csillagokat kell majd gyűjtened, de vigyázz, mert előfordul, hogy nem ig...Green Mermaid Hidden2.616KTárgykeresős játékok már régen voltak, de most itt a legújabb darab a logikai játék...Visszatértek a rajzfilmhősök, most egy keresős játék keretén belül találkozhatsz velük, ahol is nem tárgyak, hanem képrészletek után kell kutatnod az online játék felületén.Asterix Hidden Spots 3.715KVisszatértek a rajzfilmhősök, most egy keresős játék keretén belül találkozhatsz...Gyere és játssz egy különleges helyen - most nem akármilyen tárgykeresős játék lesz porondon.  Fantasy hidden stars1.812KGyere és játssz egy különleges helyen - most nem akármilyen tárgykeresős játék lesz...Egy igazi fantasy filmben játszódik ez a keresős játék. Most nem tárgyakat, hanem számokat kell az ingyenes online játék felületén összeszedned.The Hobbit 2014 Hidden Numbers 1.814KEgy igazi fantasy filmben játszódik ez a keresős játék. Most nem tárgyakat, hanem...Tárgykeresős játék, amitől a hideg is kiráz. De miért? Pedig csak egy online játék, semmi más...Annabelle Hidden Stars 2.519KTárgykeresős játék, amitől a hideg is kiráz. De miért? Pedig csak egy online játék,...Tárgykeresős játék, ahol az online játék felületén számok után kell nyomoznod.Mood Indigo Hidden Numbers3.515KTárgykeresős játék, ahol az online játék felületén számok után kell nyomoznod.
Még hasonló rejtett tárgy játékkal sem találkoztunk ingyenes online játékok között.Penguin Find The Spot3.616K...Roskadásig ajándékokkal teli a lakás, de mindegyiket megtalálod?Christmas Fun Objects2.012KRoskadásig ajándékokkal teli a lakás, de mindegyiket megtalálod?Segíts minden ajándékot megtalálni, nehogy elvesszenek.Christmas Hidden Objects G2R1.911KSegíts minden ajándékot megtalálni, nehogy elvesszenek.Hidden Objects Christmas1.510KEgy lakást kell feltúrnod az elrejtett tárgyakért, kellemes karácsonyi hangulatú zenére.Checkered Room Objects2.510KEgy lakást kell feltúrnod az elrejtett tárgyakért, kellemes karácsonyi hangulatú...Párizs, és rengeteg csillag vár rád, amit meg kell találnod.Paris Dreams Hidden Stars3.011KPárizs, és rengeteg csillag vár rád, amit meg kell találnod.Gyorsnak kell lenned, mert rengeteg számra kell rábukkannod.Delgo-Hidden Numbers1.010KGyorsnak kell lenned, mert rengeteg számra kell rábukkannod.Keress csillagokat tündérek társaságában.Hidden Stars Golden Fairy2.912KKeress csillagokat tündérek társaságában.Keress rejtett csillagokat!Dark Fairy Hidden Stars3.78KKeress rejtett csillagokat!Vár a dzsungel mélye, ahol minden állat beleolvad a környezetbe...Hidden Objects-Jungle 23.917KVár a dzsungel mélye, ahol minden állat beleolvad a környezetbe...
Körbenézünk az irodában, de nem csak úgy tessék-lássék... Hidden Objects-Office 23.013KKörbenézünk az irodában, de nem csak úgy tessék-lássék... A tengerek halai között kell megtalálnod azokat, amelyek a legjobban rejtőzködnek.Under Water Objects2.99K...Semmi rumli nincs a házban, de azért a feladat nem lesz ilyen egyszerű, mert továbbra is rejtett tárgyakat kell keresgélnünk.Hidden Objects House 23.111KSemmi rumli nincs a házban, de azért a feladat nem lesz ilyen egyszerű, mert továbbra...Komoly ruhatárban kellene egy kicsivel többet kotorászni, hogy megtalálj minden rejtett tárgyat.Wardrobe Room Objects3.712KKomoly ruhatárban kellene egy kicsivel többet kotorászni, hogy megtalálj minden rejtett...Nagy a rumli a könyvesboltban, de most nem rendet kell csinálnod, hanem meg kell találnod jó pár tárgyat.Book Shop Objects2.315KNagy a rumli a könyvesboltban, de most nem rendet kell csinálnod, hanem meg kell...Nem mélázhatsz el még vásárlás közben sem, mivel rossz helyen hagyott tárgyakat kell megtalálnod egy szupermarketben.Hidden Objects-Supermarket 24.119KNem mélázhatsz el még vásárlás közben sem, mivel rossz helyen hagyott tárgyakat kell...Egy luxusbuszban kell teljesen hétköznapi tárgyakat megtalálnod. Sólyomszemnek kell lenned :)Hidden Objects - Luxury Bus3.916KEgy luxusbuszban kell teljesen hétköznapi tárgyakat megtalálnod. Sólyomszemnek kell...Találd meg az értékes gyűrűt! De mire eljutsz odáig, számos más tárgyat is fel kell kutatnod.Heirloom Ring3.224KTaláld meg az értékes gyűrűt! De mire eljutsz odáig, számos más tárgyat is fel kell...Furcsa ez az étterem, valahogy olyan kihalt... Pár dolgot meg kellene találnod, miközben játszol. Benne vagy?The Miracle Restaurant4.346KFurcsa ez az étterem, valahogy olyan kihalt... Pár dolgot meg kellene találnod, miközben...Rejtélyes tárgykereséshez profi zene dukál.Night Heist2.416KRejtélyes tárgykereséshez profi zene dukál.
A vadnyugaton kell kincsekre vadásznunk, minél ügyesebben, és minél gyorsabban.Trading Routes3.814KA vadnyugaton kell kincsekre vadásznunk, minél ügyesebben, és minél gyorsabban.Vajon melyik tárgyat találod meg legnehezebben? Nekünk egy borotvapamaccsal gyűlt meg a bajunk...Guess the Zodiac 2 4.238KVajon melyik tárgyat találod meg legnehezebben? Nekünk egy borotvapamaccsal gyűlt...A kísértet járta Worthwood kastélyában kell kutakodnod.Worthwood Castle Prophecy2.513KA kísértet járta Worthwood kastélyában kell kutakodnod.Misztikus, és rémisztő ez az erdő. Ne is időzz sokat, ugorj neki a tárgykeresésnek.The Voodoo Forest2.49K...Különbségkeresős játék némi csavarral: most ugyanazt a tárgyat többször is meg kell találnod..Uncle Rays Farm2.613KKülönbségkeresős játék némi csavarral: most ugyanazt a tárgyat többször is meg kell...Ez egy elég fura farm, de reméljük nagyon kitartó leszel, és rábukkansz mindenre!Return to Greenhill Farm3.212K...Meghívunk egy gyönyörű házba, és arra kérünk, találj meg mindent!Visit to Owl Street1.511KMeghívunk egy gyönyörű házba, és arra kérünk, találj meg mindent!Itt és most rengeteg tárgyat kell megtalálnod, és mindig felbukkannak újabb és újabb keresnivalók...Moments of Silence 4.234KItt és most rengeteg tárgyat kell megtalálnod, és mindig felbukkannak újabb és újabb...A cirkusz világába kalauzol ez a játék, és most varázslatos tárgyakat kell majd megtalálnod.The Great Circus2.58K...Mindent elöntött az árvíz, és most neked kell összeszedned a holmikat.The Flood 2.411KMindent elöntött az árvíz, és most neked kell összeszedned a holmikat.
A csodálatos Bahamákon vár rád egy küldetés, melynek során fel kell kutatnod az elveszett tárgyakat.Undercover Mission4.020KA csodálatos Bahamákon vár rád egy küldetés, melynek során fel kell kutatnod az elveszett...Romantikus zene mellett kell felkutatnod a rejtett tárgyakat. De vigyázz, mert az andalító muzsika könnyen elveszi a figyelmed.Perfect Evening 1.89KRomantikus zene mellett kell felkutatnod a rejtett tárgyakat. De vigyázz, mert az...Bukkanj rá az összes édességre, minél hamarabb!Sweet Treats3.612KBukkanj rá az összes édességre, minél hamarabb!Egy szokatlan kalandra hívnánk Perzsiában, ahol segítened kell a tárgyak felkutatásában.Merchant of Persia 4.371K...Ebben a tárgykeresős játékban az lesz a különös, hogy egyes tárgyakat még akkor sem fogunk észrevenni, ha azok az orrunk előtt lesznek hatalmas méretben.A Day to Remember1.712KEbben a tárgykeresős játékban az lesz a különös, hogy egyes tárgyakat még akkor sem...