Bedazzled

24K4.5159
 

Tüntesd el a színes gyémántokat ebben az online logikai játékban. Helyezz három ugyanolyan gyémántot egymás mellé azok eltüntetéséhez. Ne engedd, hogy elfogyjon az időd!

Bedazzled

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Bedazzled

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Hotel Renovation0.030Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Mysterious Institution0.043Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.83KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Pixel Soilder Memory0.0242Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Cursed Property0.0174Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.0217Rakd ki a művészi képeket! Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 100.0310Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Draw Climber0.0108Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Készítsd el most te a popcornt!Popcorn Box0.0191Készítsd el most te a popcornt!Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Sugar Heroes5.0708Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot!
Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.04KVegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0863Félelmetesen nagyszerű! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 34.0414Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0317Kösd össze és győzz! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.0251Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.0630Legyen ön is milliomos! Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.0151Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock0.8340Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0243Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.01KKapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.
Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8606Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.3799Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.0107Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0147Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0268Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2459Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0129Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience3.34KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.083Dámázz most mérgesen! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.31KEgy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...
A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5221Golfozz most egy ásóval! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0522Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0171Válj te is aranyásóvá! Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0650Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Jelly Madness5.0570Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Keresd meg az elrejtett finomságokat! Find the Candy Kids2.1351Keresd meg az elrejtett finomságokat! Mahjongozz ismét a farmon! Farm Connect5.0708Mahjongozz ismét a farmon!
Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Skydom5.0483Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Ismét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Mahjong FireFly3.01KIsmét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles5.04KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Ékkövek, sok pálya és egy nagyszerű zuhatagozás vár! Jewel Shuffle2.32KÉkkövek, sok pálya és egy nagyszerű zuhatagozás vár! Megjelent mobilon is az egyik legnépszerűbb mahjong játékunk. Próbáld ki hát te is! Pet Connect Mobil3.99KMegjelent mobilon is az egyik legnépszerűbb mahjong játékunk. Próbáld ki hát te is!...