Friss! Goodgame BigFarm - Halloween

(2015. október 26- november 1.)

George a farmer  felvette a kedvenc varázsló jelmezét, és kéri a játékosok segítségét, Halloween éjszakáit kellő képen meg tudja ünnepelni! Ehhez meg kell találnod a  rejtett tárgyakat, mint például gyertyákat és a sütőtök.  A legjobb gyűjtőket értékes díszekkel díjazzuk, de felfedezheted a hátborzongató kísértet kastélyt is a kaland közben!

BigFarm - Halloween

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb BigFarm - Halloween közösségében!
Induljon a borzongás!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Keresgélj és segíts egy szellem! Készülj a kísérteties keresgélésre!  Yours Truly0.016Keresgélj és segíts egy szellem! Készülj a kísérteties keresgélésre! Védd meg a bázisodat! Csak egy fegyvered van, így nem lesz egyszerű! Snipedown0.031Védd meg a bázisodat! Csak egy fegyvered van, így nem lesz egyszerű! Varázslatos keresgélés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Twilight Magic0.0149Varázslatos keresgélés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Tedd próbára vezetési tudásodat! Endless Truck0.041Tedd próbára vezetési tudásodat! Segíts a keresésben! Most a viharban is meg kell állnod a helyed!  Storm Emergency0.0217Segíts a keresésben! Most a viharban is meg kell állnod a helyed! Ismerd meg ezt a jóléti királyságot. Itt tényleg mindent megtalálsz majd! Kingdom of Prosperity0.0205Ismerd meg ezt a jóléti királyságot. Itt tényleg mindent megtalálsz majd! Mahjongozz egyet Japánban. Kapcsolódj ki nálunk! Japan Castle Mahjong0.0154Mahjongozz egyet Japánban. Kapcsolódj ki nálunk! Tedd próbára magad ebben az újfajta játékban! Neon Nibblet0.091Tedd próbára magad ebben az újfajta játékban! Zuhatagozz most vidám színekkel. Tedd próbára magad! Colorpop0.077Zuhatagozz most vidám színekkel. Tedd próbára magad! Kapj el velünk egy rablót. Most mi is segítünk! Catching a Thief4.07KKapj el velünk egy rablót. Most mi is segítünk!
Próbáld ki milyen zene komponáló lennél! Notessimo5.0505Próbáld ki milyen zene komponáló lennél! Hajózz veszélyes vizekre,  tárgykeresésed közepedte.Dangerous Waves0.0868Hajózz veszélyes vizekre, tárgykeresésed közepedte.Térj vissza az édességek országába! Zuhatagozz ismét édesen. Back To Candyland - Episode 45.01KTérj vissza az édességek országába! Zuhatagozz ismét édesen. Mentsd meg az emberiséget a zombik áradatától. Csak rád számíthatunk!Against the deaD0.0133Mentsd meg az emberiséget a zombik áradatától. Csak rád számíthatunk!Próbáld ki milyen egy csodálatos szigeten élni. Segítünk nem rossz! Living on an Island5.04KPróbáld ki milyen egy csodálatos szigeten élni. Segítünk nem rossz! Vegyél részt egy fontos és veszélyes expedícióban! Dangerous Expedition0.0700Vegyél részt egy fontos és veszélyes expedícióban! Kártyázz egyet Spanyolországban! Castles in Spain3.5725Kártyázz egyet Spanyolországban! Használd ki a lehetőséget és driftelj egy nagyot! Drift Runners 20.0305Használd ki a lehetőséget és driftelj egy nagyot! Zuhatagozz egy gyorsat! Jewelish Blitz0.01KZuhatagozz egy gyorsat! Kapcsolódj ki Márta üdülő centrumában. Itt aztán mindent találsz majd!Marthas Spa Center1.01KKapcsolódj ki Márta üdülő centrumában. Itt aztán mindent találsz majd!
Készülj a hétvégére és a száguldozásra! Grand Prix Go5.0547Készülj a hétvégére és a száguldozásra! Rakj rendet és takarítsd ki örökleményedet. Egy csodálatos környezetben dolgozhatsz most! Great Inheritance5.04KRakj rendet és takarítsd ki örökleményedet. Egy csodálatos környezetben dolgozhatsz...Brutálisan összetett logikai játék. Te készen állsz rá! Brutal3.7721Brutálisan összetett logikai játék. Te készen állsz rá! Tegyél meg mindent az igazságért! Price of Justice1.5717Tegyél meg mindent az igazságért! Lődd ki a hobbitot! Ismerd meg ezt a fura sportot és fejleszd tökélyre!  Hobbit Launch3.0387Lődd ki a hobbitot! Ismerd meg ezt a fura sportot és fejleszd tökélyre! Egy újabb mahjonggal várunk! MahJongg Fortuna5.01KEgy újabb mahjonggal várunk! Ismerd meg ezt a nagyszerű éttermet és segít helyreállításában.  The Great Restaurant3.34KIsmerd meg ezt a nagyszerű éttermet és segít helyreállításában. A macskák újra támadnak! Állítsd meg őket mindenáron! Bullet Heaven0.0763A macskák újra támadnak! Állítsd meg őket mindenáron! Kapcsolódj ki egy kis színezéssel. Engedd szabadon fantáziád! Mandala Coloring Book0.088Kapcsolódj ki egy kis színezéssel. Engedd szabadon fantáziád! Gyűjtsd össze a cuki medúzákat zuhatagozással! Jelly Trip1.0603Gyűjtsd össze a cuki medúzákat zuhatagozással!
Fedezz fel egy távoli várost és kapcsolódj ki egy kicsit! Travel and Discover0.0563Fedezz fel egy távoli várost és kapcsolódj ki egy kicsit! Versenyezz most saját yachtoddal! Hatalmas élmény vár rád! Coast Runners1.6613Versenyezz most saját yachtoddal! Hatalmas élmény vár rád! Legyél te a bogarak ura! Hódítsd meg a bogarak világát! Bug War Recolonize3.0597Legyél te a bogarak ura! Hódítsd meg a bogarak világát! Csodálatos grafikájú 3D-s autózásban lesz részed. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Ferrari Track Driving5.01KCsodálatos grafikájú 3D-s autózásban lesz részed. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!...Kalandozz most a Sárkányok szigetén! Nagy feladat vár most rád!Dragons Labyrinth2.01KKalandozz most a Sárkányok szigetén! Nagy feladat vár most rád!Less el pár trükköt egy mesterszakácstól! Masterchef Secrets3.01KLess el pár trükköt egy mesterszakácstól! Utazz el egy elhagyatott amerikai városba és keresgélj egy kicsit. Sok érdekes dologra találsz majd! Welcome to Darktown0.0703Utazz el egy elhagyatott amerikai városba és keresgélj egy kicsit. Sok érdekes dologra...Sosem volt még ilyen jó a matekozás! Mahjonggal minden jobb! Jolly Jong Math0.5874Sosem volt még ilyen jó a matekozás! Mahjonggal minden jobb! Harcolj most zuhatagozás közben. Sosem múlt ennyi minden egy mozdulatodon! Jewel Duel3.72KHarcolj most zuhatagozás közben. Sosem múlt ennyi minden egy mozdulatodon! Dolgozz együtt a barátaiddal és régészkedj egy kicsit online! Last Six Figurines3.0981Dolgozz együtt a barátaiddal és régészkedj egy kicsit online!
FIFA-zz ingyenesen nálunk! Football World Cup 20195.0589FIFA-zz ingyenesen nálunk! Kapcsolódj ki egy kis Mini golffal nálunk. Sok pálya vár rád. Mini Putt Holiday5.0741Kapcsolódj ki egy kis Mini golffal nálunk. Sok pálya vár rád. Nyomozz egy gyilkossági ügyben. Derítsd ki mi történt! Perfect Poison0.5823Nyomozz egy gyilkossági ügyben. Derítsd ki mi történt! Vegyél részt illegális utcai versenyekben. Legyél te a leggyorsabb! StreetRace Fury0.0643Vegyél részt illegális utcai versenyekben. Legyél te a leggyorsabb! Parkolj most egy monstrummal! Teszteld ügyességedet nálunk! Bus Parking Simulator3.41KParkolj most egy monstrummal! Teszteld ügyességedet nálunk!