Bubble shooter 6: black hole

Egy zuhatagjáték nagyobb sikert nem is tud elérni, minthogy már hatodik részénél tart. Ingyenes online játék esetében ez fantasztikus eredmény, még akkor is ha zuhatagjáték. Irányítással nem sokat kell babrálnod, minden úgy zajlik, mint a megszokott logikai játékok esetében.

Hogy kell játszani a Bubble shooterrel?

A feladat egyszerű, a következő színű golyót látod előre. Ezt kell a megfelelő helyre lőni, hogy minimum három ugyanolyan színű golyó legyen. Ha ez sikerül, akkor eltűnnek. Érdemes arra menni, hogy a felül lévő golyókat találd el, mert akkor leesnek azok is, amik hozzájuk kapcsolódtak.

 

Bubble Shooter 6: Black Hole

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Bubble Shooter 6: Black Hole

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapcsolódj ki egy olaszországi naplementét szemlélve.Italian Sunset3.8734Kapcsolódj ki egy olaszországi naplementét szemlélve.Csodálatos madarak és egy fantasztikus mahjongozás vár rád. Ne hagyd ki!Birds Connect Deluxe5.0901Csodálatos madarak és egy fantasztikus mahjongozás vár rád. Ne hagyd ki!Ha velünk tartasz egy gyümölcsöző együttműködés részesévé válhatsz. Zuhatagozz velünk!Swap N Match Fruits3.5609...Zuhatagozz egy nagyot velünk! Stormy Block Collapse0.0230Zuhatagozz egy nagyot velünk! Derítsd fényt a számok misztériumára!Mystic Numbers5.0292Derítsd fényt a számok misztériumára!Szereted a különbség keresős játékokat? Hoztunk neked egy újat! Kids Photo Differences1.0130Szereted a különbség keresős játékokat? Hoztunk neked egy újat! Indíts el egy hatalmas rakétát az űrbe! Spaceship Launcher5.0111Indíts el egy hatalmas rakétát az űrbe! Nyomozz egy nagyon veszélyes bűnöző után! Invisible Killer4.0255Nyomozz egy nagyon veszélyes bűnöző után! Fejleszd memóriádat a víz alatt! Sea Creatures Cards Match1.0101Fejleszd memóriádat a víz alatt! Ismét szükségünk van rád. Segíts nekünk a válogatásban! Find Odd Thing1.0102Ismét szükségünk van rád. Segíts nekünk a válogatásban!
Keresgélj most a sötétben!Dressed in Darkness0.084Keresgélj most a sötétben!Játszadozz most a királyi gyöngyökkel! Készülj a zuhatagozásra! Royal Gems Deluxe0.048Játszadozz most a királyi gyöngyökkel! Készülj a zuhatagozásra! Mahjongozz most halakkal. Készülj fel egy víz alatti szórakozásra! Fish Mahjong0.082Mahjongozz most halakkal. Készülj fel egy víz alatti szórakozásra! Tarts Riley-vel és kalandozz egy nagyot!Rileys Wanderlust0.0100Tarts Riley-vel és kalandozz egy nagyot!Keresd meg ismét a különbségeket a cuki képek között. Szuper szórakozás vár rád! Find 5 Differences 10.035Keresd meg ismét a különbségeket a cuki képek között. Szuper szórakozás vár rád!...Színes mahjong vár rád. Mire vársz még?Mahjong Colors0.074Színes mahjong vár rád. Mire vársz még?Egy újabb logikai játékkal várunk. Próbáld ki te is ezt a remek játékot!Blocks Deluxe0.0847Egy újabb logikai játékkal várunk. Próbáld ki te is ezt a remek játékot!Tedd próbára magad a világ legnépszerűbb játékában. Tetris-ezz nálunk! Lof Tetriz5.01KTedd próbára magad a világ legnépszerűbb játékában. Tetris-ezz nálunk! Tornáztasd meg agyadat nálunk!What Comes Next0.0478Tornáztasd meg agyadat nálunk!Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Friendly suburb4.1880Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.
Buborékozz ismét velünk!Eggle Shooter Mobile5.0566Buborékozz ismét velünk!Utazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Desert Expedition1.51KUtazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Szereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki ezt a remek játékot!   Mysterious Tram4.53KSzereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki...Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! Lunar Murder0.0494Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! A királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Royal Crimes4.01KA királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Tisztítsd meg a földet a szörnyektől! Monster Matching Deluxe4.22KTisztítsd meg a földet a szörnyektől! Kirándulj egyet nálunk! Csodálatos táj vár rád!Wildlife Adventure0.0290Kirándulj egyet nálunk! Csodálatos táj vár rád!Egy hatalmas tűzvész után szükség van az elveszett tárgyainkra is. Segíts a rászorultaknak! Island on Fire0.0236Egy hatalmas tűzvész után szükség van az elveszett tárgyainkra is. Segíts a rászorultaknak!...Fedezd fel New Yorkot online! Lost in NYC0.0154Fedezd fel New Yorkot online! Egy hatalmas kaland és egy elveszett kincs vár rád. Ne hagyd ki!Missing Gold0.0164Egy hatalmas kaland és egy elveszett kincs vár rád. Ne hagyd ki!
Keresgélj és deríts ki valós-e ez a félelmetes városi legenda!Scary Urban Legend0.0111Keresgélj és deríts ki valós-e ez a félelmetes városi legenda!Nyomozz egy gyilkosság ügyében! Szükség van a szemebdre!Crime in Paradise0.0159Nyomozz egy gyilkosság ügyében! Szükség van a szemebdre!Gyűjtsd be az ajándékokat!Xmas Match Deluxe0.0243Gyűjtsd be az ajándékokat!Készülj fel egy hatalmas zuhatagozásra! Candy Match 32.8419Készülj fel egy hatalmas zuhatagozásra! Zuhatagozni? Majd ha a virágok esnek az égből!Falling Flowers3.0226Zuhatagozni? Majd ha a virágok esnek az égből!Fedezd fel a a boszorkány titkos szigetét! Arabels kingdom0.0121Fedezd fel a a boszorkány titkos szigetét! Tedd próbára magad most az űrben! Astronaut In Maze0.055Tedd próbára magad most az űrben! Fantasztikus zuhatagos játék vár rád! Próbáld ki  te is ezt a remek játékot! Seashell Blocky Challenge1.0250Fantasztikus zuhatagos játék vár rád! Próbáld ki te is ezt a remek játékot! Kalandozz egy nagyot ezen a csodálatos nyári napon! Secret small island0.0102Kalandozz egy nagyot ezen a csodálatos nyári napon! Zuhatagozz ismét velünk! Cuki teddy macik várnak! Teddy Blocks0.0138Zuhatagozz ismét velünk! Cuki teddy macik várnak!
Fedezz fel egy új, csodálatos országot! Készülj a egy hatalmas kalandra! Strange land0.0102Fedezz fel egy új, csodálatos országot! Készülj a egy hatalmas kalandra! Versenyezz most pasziánszban! Te készen állsz?Double Solitaire2.0101Versenyezz most pasziánszban! Te készen állsz?Matekozz most lufikkal! Jungle Balloons Division1.0729Matekozz most lufikkal! Az ember legjobb barátja sok mindenben segít. Most a tárgykeresésben is! Faithful Friendship4.24KAz ember legjobb barátja sok mindenben segít. Most a tárgykeresésben is! Matekozz most kicsit másképpen. Sosem volt ennyire jó matekozni! Xray Math Series3.0527Matekozz most kicsit másképpen. Sosem volt ennyire jó matekozni!