Bubble shooter 6: black hole

Egy zuhatagjáték nagyobb sikert nem is tud elérni, minthogy már hatodik részénél tart. Ingyenes online játék esetében ez fantasztikus eredmény, még akkor is ha zuhatagjáték. Irányítással nem sokat kell babrálnod, minden úgy zajlik, mint a megszokott logikai játékok esetében.

Hogy kell játszani a Bubble shooterrel?

A feladat egyszerű, a következő színű golyót látod előre. Ezt kell a megfelelő helyre lőni, hogy minimum három ugyanolyan színű golyó legyen. Ha ez sikerül, akkor eltűnnek. Érdemes arra menni, hogy a felül lévő golyókat találd el, mert akkor leesnek azok is, amik hozzájuk kapcsolódtak.

 

Bubble Shooter 6: Black Hole

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Bubble Shooter 6: Black Hole

közösségében!
Játék indítása!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Bubble Burst0.013Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Magic Remedy0.028Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Becoming a Detective0.012Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Hotel Renovation0.0280Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Mysterious Institution0.0246Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.93KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Pixel Soilder Memory0.0353Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Cursed Property4.5255Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.0254Rakd ki a művészi képeket! Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 105.0370Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!
Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Draw Climber5.0118Fejtsd meg a fejtörét és rajzold meg a megoldást! Készítsd el most te a popcornt!Popcorn Box0.0234Készítsd el most te a popcornt!Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Sugar Heroes5.0844Ismerd meg a cukor hőseit és zuhatagozz egy nagyot! Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.04KVegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0945Félelmetesen nagyszerű! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 34.0450Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0343Kösd össze és győzz! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.0253Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.0646Legyen ön is milliomos! Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.0153Rakd ki a saját új porschédat!
Törd fel a zárakat! Pick A Lock0.8343Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0251Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.01KKapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8616Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.3819Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.0109Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0147Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0275Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2473Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0130Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal!
Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience3.34KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.084Dámázz most mérgesen! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.31KEgy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5224Golfozz most egy ásóval! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0539Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0172Válj te is aranyásóvá! Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0653Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...
Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Jelly Madness5.0599Egy őrült zuhatagozás vár rád. Te készen állsz a kötözésre?Keresd meg az elrejtett finomságokat! Find the Candy Kids2.1356Keresd meg az elrejtett finomságokat! Mahjongozz ismét a farmon! Farm Connect5.0729Mahjongozz ismét a farmon! Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Skydom5.0520Gyűjtsd be a finomságokat a felhőkből! Ismét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad! Mahjong FireFly3.01KIsmét egy újabb mahjong egy újabb kihívás vár rád. Tedd próbára magad!