Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Street Art Solitaire0.0517Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game5.02KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Rakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Australian Patience3.23KRakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Állítsd meg a buszt a kártyáiddal! Stop the Bus3.74KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban! Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.52KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Addictive Tri Peak3.96KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold3.94KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....Ismerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Ancient Wonders Solitaire2.54KIsmerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Pasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.  Planet Solitaire3.88KPasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.
Tüntesd el a lapokat! PG Solitaire2.97KTüntesd el a lapokat! Pasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Carousel Solitaire4.02KPasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Pasziánsz oroszosan! Soviet Solitaire2.31KPasziánsz oroszosan! Tüntesd el a lapokat! Westcliff Solitaire3.83KTüntesd el a lapokat! Fedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Discover Europe3.63KFedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Solitaire Oldschool3.14KTüntesd el a lapokat oldschool módon! Tüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Cupid Tripeaks4.08KTüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Állítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Akatsuki Solitaire2.02KÁllítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Pihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tropical Spider Solitaire3.03KPihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz! Puck Solitaire4.34KTüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz!
Pasziánszozz víz alatt! Tüntesd el a lapokat. Underwater Solitaire1.86KPasziánszozz víz alatt! Tüntesd el a lapokat. Tüntesd el az összes kártyát! Spades Spider Solitaire3.73KTüntesd el az összes kártyát! Blackjack egy kicsit begyorsítva! 21 Solitaire3.31KBlackjack egy kicsit begyorsítva! Próbáld ki az összes pasziánsz fajtát egy helyen! All-Peaks Solitaire2.73KPróbáld ki az összes pasziánsz fajtát egy helyen! Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Green Solitaire4.314KPasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Tüntesd el a lapokat a világűrben is! 3 Moon Solitaire4.05KTüntesd el a lapokat a világűrben is! Párosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű lapod! Tropical Solitaire3.34KPárosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű...Rendezd a lapokat most kicsit másképp!Gaps Solitaire2.33KRendezd a lapokat most kicsit másképp!Mit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta.  Garfield Solitaire1.92KMit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta. Lásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Tower Solitaire3.35KLásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat!
Rakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Spider solitaire ws 3.34KRakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire4.16KTüntesd el a lapokat! Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.73KOpaa.. Pasziánsz! Pókerezz és pasziánszozz egyszerre! Poker Square Solitaire1.03KPókerezz és pasziánszozz egyszerre! Tüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni!  Sheriff Solitaire3.74KTüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni! Pasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Cardmania Golf Solitaire3.34KPasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Ebben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset! All-in-One Solitaire2.55KEbben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset!...Egy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Classic Spider Solitaire3.83KEgy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Pókemberes témájú pasziánsz! Spiderman solitaire 3.73KPókemberes témájú pasziánsz! A pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik! Pokemon solitaire 0.01KA pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik!
Kicsit megcsavart pasziánsz. Próbáld ki te is! Duet solitaire 3.64KKicsit megcsavart pasziánsz. Próbáld ki te is! Igazi eredeti pasziánsz. Rakd sorba a lapokat! Solitaire2.84KIgazi eredeti pasziánsz. Rakd sorba a lapokat! Trükkös pasziánsz ez az egyszer biztos! Próbáld ki te is. Solitaire Hop1.02KTrükkös pasziánsz ez az egyszer biztos! Próbáld ki te is. Senki se szeret várni. Ebben a játékban ez a személy elütötte az időt egy kis pasziánsszal. Airport Solitaire4.314KSenki se szeret várni. Ebben a játékban ez a személy elütötte az időt egy kis pasziánsszal....A szerelmesek is szeretnek kártyázni. Itt egy elég jó példa erre. Golf solitaire first love3.02KA szerelmesek is szeretnek kártyázni. Itt egy elég jó példa erre.