Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Sajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Cheese Solitaire5.0711Sajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Döntsd meg a rekordunkat ebben a pasziánsz játékban! Vigyázz nem lesz egyszerű! Solitaire-Tripeaks4.32KDöntsd meg a rekordunkat ebben a pasziánsz játékban! Vigyázz nem lesz egyszerű! Utazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással! Tropical Coast Solitaire4.75KUtazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!...Nézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Demon Solitaire5.04KNézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Cuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza! My Little Pony Double Solitaire3.62KCuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza! A farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt kicsit másképpen működnek a dolgok! Frantic Farm Solitaire3.52KA farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt...Tüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te is! Monarch Patience5.04KTüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te...Szereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Wasp Solitaire3.65KSzereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Készülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz! Joker Golf Solitaire3.03KKészülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz!...Készülj fel a pasziánszra és tüntesd el mind a két paklit! Miss Milligan5.03KKészülj fel a pasziánszra és tüntesd el mind a két paklit!
Segíts Spongyabobnak a kártyák sorrendbe rakásában. Mutasd meg pasziánsz tudásod! SpongeBob Squarepants Solitaire3.92KSegíts Spongyabobnak a kártyák sorrendbe rakásában. Mutasd meg pasziánsz tudásod!...Barangolj az ősi piramisok mellett és tedd próbára elméd! Ancient Pyramid2.83KBarangolj az ősi piramisok mellett és tedd próbára elméd! Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Elevens3.72KEgy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game4.27KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Rakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Australian Patience3.65KRakd sorrendbe a lapokat! Vigyázz nem lesz egyszerű ez a feladat. Állítsd meg a buszt a kártyáiddal! Stop the Bus3.76KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban! Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.52KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Addictive Tri Peak4.17KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold3.96KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....
Ismerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Ancient Wonders Solitaire2.54KIsmerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Pasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.  Planet Solitaire3.88KPasziánszozz egy messzi messzi galaxisban. Tüntesd el a lapokat! PG Solitaire2.98KTüntesd el a lapokat! Pasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Carousel Solitaire4.02KPasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Pasziánsz oroszosan! Soviet Solitaire2.32KPasziánsz oroszosan! Tüntesd el a lapokat! Westcliff Solitaire4.03KTüntesd el a lapokat! Fedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Discover Europe3.63KFedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Solitaire Oldschool3.14KTüntesd el a lapokat oldschool módon! Tüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Cupid Tripeaks4.09KTüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Állítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Akatsuki Solitaire2.02KÁllítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal!
Pihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tropical Spider Solitaire3.03KPihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz! Puck Solitaire4.34KTüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz! Pasziánszozz víz alatt! Tüntesd el a lapokat. Underwater Solitaire1.86KPasziánszozz víz alatt! Tüntesd el a lapokat. Tüntesd el az összes kártyát! Spades Spider Solitaire3.73KTüntesd el az összes kártyát! Blackjack egy kicsit begyorsítva! 21 Solitaire3.31KBlackjack egy kicsit begyorsítva! Próbáld ki az összes pasziánsz fajtát egy helyen! All-Peaks Solitaire2.73KPróbáld ki az összes pasziánsz fajtát egy helyen! Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Green Solitaire4.315KPasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Tüntesd el a lapokat a világűrben is! 3 Moon Solitaire4.05KTüntesd el a lapokat a világűrben is! Párosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű lapod! Tropical Solitaire3.34KPárosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű...Rendezd a lapokat most kicsit másképp!Gaps Solitaire2.83KRendezd a lapokat most kicsit másképp!
Mit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta.  Garfield Solitaire1.92KMit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta. Lásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Tower Solitaire3.35KLásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Rakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Spider solitaire ws 3.34KRakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire4.16KTüntesd el a lapokat! Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.73KOpaa.. Pasziánsz!