Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Solitaire Oldschool0.0316Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Tüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Cupid Tripeaks3.85KTüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Állítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Akatsuki Solitaire2.51KÁllítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Pihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tropical Spider Solitaire3.02KPihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz! Puck Solitaire4.33KTüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz! Pasziánszozz víz alatt! Tüntesd el a lapokat. Underwater Solitaire1.84KPasziánszozz víz alatt! Tüntesd el a lapokat. Tüntesd el az összes kártyát! Spades Spider Solitaire3.72KTüntesd el az összes kártyát! Blackjack egy kicsit begyorsítva! 21 Solitaire3.31KBlackjack egy kicsit begyorsítva! Próbáld ki az összes pasziánsz fajtát egy helyen! All-Peaks Solitaire2.72KPróbáld ki az összes pasziánsz fajtát egy helyen! Pasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz! Green Solitaire4.310KPasziánszra fel! Rendezd a lapokat és győzz!
Tüntesd el a lapokat a világűrben is! 3 Moon Solitaire4.14KTüntesd el a lapokat a világűrben is! Párosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű lapod! Tropical Solitaire3.34KPárosítsd a lapokat és tüntesd el az összeset! Vigyázz hiszen nincsen végtelen mennyiségű...Rendezd a lapokat most kicsit másképp!Gaps Solitaire2.32KRendezd a lapokat most kicsit másképp!Mit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta.  Garfield Solitaire1.92KMit utál jobban Garfield a hétfőtől?.. A rendezetlen lapokat! Segíts rajta. Lásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Tower Solitaire3.34KLásd el ebben a várban ezt a fontos feladatot. Rendezd át a lapokat! Rakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Spider solitaire ws 3.34KRakd sorrendbe a lapokat. Kapcsolódj ki egy kis pasziánsszal! Tüntesd el a lapokat! Golden Spider Solitaire4.14KTüntesd el a lapokat! Opaa.. Pasziánsz! Gangnam Solitaire 3.82KOpaa.. Pasziánsz! Pókerezz és pasziánszozz egyszerre! Poker Square Solitaire1.02KPókerezz és pasziánszozz egyszerre! Tüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni!  Sheriff Solitaire3.74KTüntesd el a lapokat. Nem egyszerű sheriffnek lenni!
Pasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Cardmania Golf Solitaire3.33KPasziánszra fel. Ez a játék az igazán fanatikusoknak is tetszeni fog. Ebben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset! All-in-One Solitaire2.54KEbben az online játékban mindenféle pasziánsz megtalálható. Próbáld ki az összeset!...Egy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Classic Spider Solitaire3.83KEgy klasszikus pasziánsz. Válaszd ki a hozzád illő nehézséget! Pókemberes témájú pasziánsz! Spiderman solitaire 3.72KPókemberes témájú pasziánsz! A pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik! Pokemon solitaire 0.01KA pokemonok is szeretnek játszani. Egyik kedvencük a pasziánsz segíts nekik! Kicsit megcsavart pasziánsz. Próbáld ki te is! Duet solitaire 3.63KKicsit megcsavart pasziánsz. Próbáld ki te is! Igazi eredeti pasziánsz. Rakd sorba a lapokat! Solitaire2.84KIgazi eredeti pasziánsz. Rakd sorba a lapokat! Trükkös pasziánsz ez az egyszer biztos! Próbáld ki te is. Solitaire Hop1.01KTrükkös pasziánsz ez az egyszer biztos! Próbáld ki te is. Senki se szeret várni. Ebben a játékban ez a személy elütötte az időt egy kis pasziánsszal. Airport Solitaire4.39KSenki se szeret várni. Ebben a játékban ez a személy elütötte az időt egy kis pasziánsszal....A szerelmesek is szeretnek kártyázni. Itt egy elég jó példa erre. Golf solitaire first love3.02KA szerelmesek is szeretnek kártyázni. Itt egy elég jó példa erre.
Játssz pasziánsz Spongyabobbal! Nem fogod megbánni! Solitaire SpongeBob3.33KJátssz pasziánsz Spongyabobbal! Nem fogod megbánni! Ez a játék eléggé bonyolult neked sikerül végigvinni? Capstone3.73KEz a játék eléggé bonyolult neked sikerül végigvinni? Tüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz. Qbris2.416KTüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz....Tüntesd el a lapokat és kerüld el a pókokat! Allstate Spider Solitaire3.74KTüntesd el a lapokat és kerüld el a pókokat! Tri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt egy kis elő Halloween. Halloween Tripeaks3.37KTri Peaks típusú ingyenes pasziánsz játék. Halloween-i hangulatban. Sosem árt egy...Hogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal. Itt a második verzió a nyerő! Yacht Solitaire4.09KHogyan is lehet elütni az időt egy yachton? Bulizással na és persze pasziánsszal....Újabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Master of 3 peak3.73KÚjabb Tri Peaks jellegű pasziánsz. Tüntesd el a lapokat! Klasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Space Odyssey Solitaire2.82KKlasszikus pasziánsz. Rakd sorrendbe a lapokat! Egy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Clock Solitaire3.14KEgy nem szokványos pasziánsz. Itt minden más! Fedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben. Discover London3.15KFedezd fel London épületeit és tereit pasziánsz kereteiben.
Kalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Pirate Solitaire3.95KKalózkodj a pasziánsz vizein is. Húzd be a zsákmányt! Egy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Cardmania Tripeaks Deluxe3.33KEgy újabb Tripeaks típusú pasziánsz. Könnyed mégis élvezetes. Rakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Undersea Adventure Solitaire2.05KRakd sorrendbe a lapokat. Most víz alatt! Cukiság és pasziánsz. Kell ennél több?My Little Pony solitaire3.42KCukiság és pasziánsz. Kell ennél több?Egy újabb trükkös ingyenes pasziánsz. Siess hiszen csak öt perced van egy pályára! Balloon cards solitaire3.34KEgy újabb trükkös ingyenes pasziánsz. Siess hiszen csak öt perced van egy pályára!...