Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Hatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Huge Spider Solitaire3.01KHatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Egyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Egypt Pyramid Solitaire5.05KEgyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Cup of Tea Solitaire2.51KPasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Ali Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Ali Baba Solitaire3.87KAli Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Szuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ancient Rome Solitaire3.81KSzuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ismerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Inca Pyramid Solitaire4.12KIsmerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Próbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Hartenjagen5.0908Próbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Old meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Daily Battleship Solitaire2.8835Old meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Legyél te a pasziánsz legenda! Solitaire Legend5.08KLegyél te a pasziánsz legenda! Egzotikus pasziánsz vár rád! Utazz most Kínába! Chinese Solitaire0.02KEgzotikus pasziánsz vár rád! Utazz most Kínába!
Ismerd meg a Orosz pasziánszt! Ez még szórakoztatóbb! Russian Solitaire5.02KIsmerd meg a Orosz pasziánszt! Ez még szórakoztatóbb! Egy újabb pasziánsz vár rád! te megtudod csinálni? Nekünk sikerül! Freecell Summer Holiday4.54KEgy újabb pasziánsz vár rád! te megtudod csinálni? Nekünk sikerül! Kártyázz gyorsan és ügyesen! Teszteld ügyességedet most kártyázásban! Troy Solitaire3.1670Kártyázz gyorsan és ügyesen! Teszteld ügyességedet most kártyázásban! Kártyázz ismét egy hatalmasat! Egy újabb pasziánsz vár rád! Tripeaks Solitaire5.05KKártyázz ismét egy hatalmasat! Egy újabb pasziánsz vár rád! Tedd próbára magad most Egyiptomban! Pasziánszozz ezen a csodálatos vidéken! Egypt Solitaire3.81KTedd próbára magad most Egyiptomban! Pasziánszozz ezen a csodálatos vidéken! Pasziánszozz most pörgősebben! Tri-Fruit Solitaire2.82KPasziánszozz most pörgősebben! Álld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Wild West Klondike0.02KÁlld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Kár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár rád! Classic Solitaire5.03KKár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár...Kártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Firemen Solitaire0.0903Kártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Kártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! 3 Pyramid Tripeaks 24.84KKártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz!
Pasziánszozz a felhőkarcolókon! Skyscraper Solitaire5.07KPasziánszozz a felhőkarcolókon! Pasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Black Widow Solitaire1.7569Pasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Rendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Freecell Klondike Solitaire4.22KRendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Pasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Flower Solitaire HTML4.313KPasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Pasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Pyramid Mountains4.110KPasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Tüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Freecell Christmas4.310KTüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Készülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal!  Christmas Tripeaks4.99KKészülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Bontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Maya Pyramid Solitaire4.27KBontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Pasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb!  Eliminator Solitaire3.72KPasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb! Pasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Snowy Peaks Solitaire4.112KPasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online!
Rendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Ace of Hearts3.99KRendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Készülj egy hatalmas pasziánszozásra! Tripeaks Creatures3.93KKészülj egy hatalmas pasziánszozásra! Kártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket.  Yukon Solitaire3.84KKártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket. Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game3.47KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Egyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Simple Soltaire2.79KEgyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Szuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Daily Freecell3.16KSzuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Pasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Mountain Solitaire3.32KPasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Pasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék! Crystal Golf Solitaire4.955KPasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék!...Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged!  101 Dalmatians Card Battles4.914KMentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Az átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld ki!   Pyramid Solitaire Mummy's Curse4.17KAz átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld...
Sajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Cheese Solitaire3.87KSajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Utazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!  Tropical Coast Solitaire4.117KUtazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!...Nézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Demon Solitaire4.868KNézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Cuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza!  My Little Pony Double Solitaire3.62KCuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza! A farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt kicsit másképpen működnek a dolgok! Frantic Farm Solitaire3.03KA farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt...

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.