Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Cards and Diamonds

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience0.071Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Pasziánszozz nálunk ismét!Classic solitaire deluxe5.02KPasziánszozz nálunk ismét!Egy fantasztikus pasziánsz és egy újabb kihívás vár rád. Te készen állsz? Amazing Freecell Solitaire2.55KEgy fantasztikus pasziánsz és egy újabb kihívás vár rád. Te készen állsz? Mahjongozz most kártyákkal. Így még jobb!Match solitaire3.81KMahjongozz most kártyákkal. Így még jobb!Készen állsz egy új pasziánsz játékra? Paris Tripeaks0.0301Készen állsz egy új pasziánsz játékra? Versenyezz most pasziánszban! Te készen állsz?Double Solitaire2.0323Versenyezz most pasziánszban! Te készen állsz?Tüntesd el a lapokat! Black Hole Solitaire4.14KTüntesd el a lapokat! Kártyázz velünk ismét. Egy új pasziánsszal várunk! Planet Solitaire3.03KKártyázz velünk ismét. Egy új pasziánsszal várunk! Egy újabb pasziánsz egy újabb kihívás vár rád! Free Cell4.318KEgy újabb pasziánsz egy újabb kihívás vár rád! Utazz velünk Egyiptomba és pasziánszozz egyet! Pyramid Solitaire Ancient Egypt HTML2.77KUtazz velünk Egyiptomba és pasziánszozz egyet!
Pasziánszozz a pingvinekkel! Penguins Solitaire 3.51KPasziánszozz a pingvinekkel! Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Luxor Tri Peaks3.22KIgazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Halloweeni kártyázásra is van lehetőséged. Szerintem ne hagyd ki! Halloween Tripeaks HTML2.52KHalloweeni kártyázásra is van lehetőséged. Szerintem ne hagyd ki! Egy újabb nap egy újabb pasziánsz vár rád! Solitaire Master3.37KEgy újabb nap egy újabb pasziánsz vár rád! Pasziánszozz ismét nálunk. Nem fogod megbánni!Queenie Solitaire0.02KPasziánszozz ismét nálunk. Nem fogod megbánni!Egy kellemes kártyázásra hívunk. Most 3D-ben pasziánszozhatsz! 3D solitaire2.32KEgy kellemes kártyázásra hívunk. Most 3D-ben pasziánszozhatsz! Egy kellemes pasziánsszal várunk. Ne hagyd ki! Kiba & Kumba: Tri Towers Solitaire0.07KEgy kellemes pasziánsszal várunk. Ne hagyd ki! Hatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Huge Spider Solitaire3.41KHatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Egyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Egypt Pyramid Solitaire4.419KEgyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Cup of Tea Solitaire2.51KPasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk!
Ali Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Ali Baba Solitaire4.211KAli Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Szuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ancient Rome Solitaire3.84KSzuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ismerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Inca Pyramid Solitaire4.14KIsmerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Próbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Hartenjagen3.51KPróbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Old meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Daily Battleship Solitaire2.81KOld meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Legyél te a pasziánsz legenda! Solitaire Legend3.315KLegyél te a pasziánsz legenda! Egzotikus pasziánsz vár rád! Utazz most Kínába! Chinese Solitaire3.74KEgzotikus pasziánsz vár rád! Utazz most Kínába! Ismerd meg a Orosz pasziánszt! Ez még szórakoztatóbb! Russian Solitaire2.86KIsmerd meg a Orosz pasziánszt! Ez még szórakoztatóbb! Egy újabb pasziánsz vár rád! te megtudod csinálni? Nekünk sikerül! Freecell Summer Holiday3.37KEgy újabb pasziánsz vár rád! te megtudod csinálni? Nekünk sikerül! Kártyázz gyorsan és ügyesen! Teszteld ügyességedet most kártyázásban! Troy Solitaire3.11KKártyázz gyorsan és ügyesen! Teszteld ügyességedet most kártyázásban!
Kártyázz ismét egy hatalmasat! Egy újabb pasziánsz vár rád! Tripeaks Solitaire2.811KKártyázz ismét egy hatalmasat! Egy újabb pasziánsz vár rád! Tedd próbára magad most Egyiptomban! Pasziánszozz ezen a csodálatos vidéken! Egypt Solitaire3.83KTedd próbára magad most Egyiptomban! Pasziánszozz ezen a csodálatos vidéken! Pasziánszozz most pörgősebben! Tri-Fruit Solitaire2.83KPasziánszozz most pörgősebben! Álld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Wild West Klondike0.03KÁlld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Kár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár rád! Classic Solitaire3.311KKár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár...Kártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Firemen Solitaire1.01KKártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Kártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! 3 Pyramid Tripeaks 24.18KKártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! Pasziánszozz a felhőkarcolókon! Skyscraper Solitaire4.010KPasziánszozz a felhőkarcolókon! Pasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Black Widow Solitaire1.72KPasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Rendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Freecell Klondike Solitaire4.22KRendezd a lapokat ismét a szabályok szerint!
Pasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Flower Solitaire HTML4.323KPasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Pasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Pyramid Mountains4.147KPasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Tüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Freecell Christmas4.313KTüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Készülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal!  Christmas Tripeaks3.715KKészülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Bontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Maya Pyramid Solitaire4.28KBontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség!

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.