Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Cards and Diamonds

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kártyázz velünk ismét. Egy új pasziánsszal várunk! Planet Solitaire1.52KKártyázz velünk ismét. Egy új pasziánsszal várunk! Egy újabb pasziánsz egy újabb kihívás vár rád! Free Cell4.310KEgy újabb pasziánsz egy újabb kihívás vár rád! Utazz velünk Egyiptomba és pasziánszozz egyet! Pyramid Solitaire Ancient Egypt HTML2.73KUtazz velünk Egyiptomba és pasziánszozz egyet! Egy újabb pasziánsz egy újabb kihívás! Tedd próbára magad!Wasp Solitaire HTML4.51KEgy újabb pasziánsz egy újabb kihívás! Tedd próbára magad!Pasziánszozz a pingvinekkel! Penguins Solitaire 3.51KPasziánszozz a pingvinekkel! Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Luxor Tri Peaks3.31KIgazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Halloweeni kártyázásra is van lehetőséged. Szerintem ne hagyd ki! Halloween Tripeaks HTML2.52KHalloweeni kártyázásra is van lehetőséged. Szerintem ne hagyd ki! Egy újabb nap egy újabb pasziánsz vár rád! Solitaire Master3.36KEgy újabb nap egy újabb pasziánsz vár rád! Pasziánszozz ismét nálunk. Nem fogod megbánni!Queenie Solitaire0.01KPasziánszozz ismét nálunk. Nem fogod megbánni!Egy kellemes kártyázásra hívunk. Most 3D-ben pasziánszozhatsz! 3D solitaire0.01KEgy kellemes kártyázásra hívunk. Most 3D-ben pasziánszozhatsz!
Egy kellemes pasziánsszal várunk. Ne hagyd ki! Kiba & Kumba: Tri Towers Solitaire0.06KEgy kellemes pasziánsszal várunk. Ne hagyd ki! Hatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Huge Spider Solitaire3.01KHatalmas pasziánsz vár rád. Te készen állsz? Egyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Egypt Pyramid Solitaire4.416KEgyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Cup of Tea Solitaire2.51KPasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Ali Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Ali Baba Solitaire4.210KAli Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Szuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ancient Rome Solitaire3.83KSzuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ismerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Inca Pyramid Solitaire4.13KIsmerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Próbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Hartenjagen3.51KPróbálj ki most egy újabb kártyás játékot! Old meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Daily Battleship Solitaire2.81KOld meg a torpedós feladatot! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Legyél te a pasziánsz legenda! Solitaire Legend3.314KLegyél te a pasziánsz legenda!
Egzotikus pasziánsz vár rád! Utazz most Kínába! Chinese Solitaire0.03KEgzotikus pasziánsz vár rád! Utazz most Kínába! Ismerd meg a Orosz pasziánszt! Ez még szórakoztatóbb! Russian Solitaire2.85KIsmerd meg a Orosz pasziánszt! Ez még szórakoztatóbb! Egy újabb pasziánsz vár rád! te megtudod csinálni? Nekünk sikerül! Freecell Summer Holiday3.37KEgy újabb pasziánsz vár rád! te megtudod csinálni? Nekünk sikerül! Kártyázz gyorsan és ügyesen! Teszteld ügyességedet most kártyázásban! Troy Solitaire3.1930Kártyázz gyorsan és ügyesen! Teszteld ügyességedet most kártyázásban! Kártyázz ismét egy hatalmasat! Egy újabb pasziánsz vár rád! Tripeaks Solitaire2.810KKártyázz ismét egy hatalmasat! Egy újabb pasziánsz vár rád! Tedd próbára magad most Egyiptomban! Pasziánszozz ezen a csodálatos vidéken! Egypt Solitaire3.82KTedd próbára magad most Egyiptomban! Pasziánszozz ezen a csodálatos vidéken! Pasziánszozz most pörgősebben! Tri-Fruit Solitaire2.83KPasziánszozz most pörgősebben! Álld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Wild West Klondike0.03KÁlld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Kár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár rád! Classic Solitaire3.311KKár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár...Kártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Firemen Solitaire1.01KKártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz!
Kártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! 3 Pyramid Tripeaks 24.18KKártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! Pasziánszozz a felhőkarcolókon! Skyscraper Solitaire4.010KPasziánszozz a felhőkarcolókon! Pasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Black Widow Solitaire1.71KPasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Rendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Freecell Klondike Solitaire4.22KRendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Pasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Flower Solitaire HTML4.320KPasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Pasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Pyramid Mountains4.134KPasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Tüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Freecell Christmas4.312KTüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Készülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal!  Christmas Tripeaks3.714KKészülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Bontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Maya Pyramid Solitaire4.27KBontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Pasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb!  Eliminator Solitaire3.72KPasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb!
Pasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Snowy Peaks Solitaire4.214KPasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Rendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Ace of Hearts4.010KRendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Készülj egy hatalmas pasziánszozásra! Tripeaks Creatures3.94KKészülj egy hatalmas pasziánszozásra! Kártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket.  Yukon Solitaire3.86KKártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket. Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game2.99KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra?

A játékok felnőtt közönségnek szólnak. A játékok nem valódi pénzen alapszanak, és nem nyújtanak lehetőséget valós pénz vagy díjak szerzésére. A közösségi kaszinójátékokban való részvétel és esetleges siker nem garantál sikert valós pénzen alapuló szerencsejátékokban.