Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Álld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Wild West Klondike0.091Álld meg a helyed a vadnyugati kártyázásban! Készen állsz a feladatra? Kár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár rád! Classic Solitaire0.0270Kár, hogy a régi dolgokból nem maradt semmi! Vagy mégis? Klasszikus pasziánsz vár...Kártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Firemen Solitaire0.0327Kártyázz most a tűzoltókkal! Vigyázz ez is veszélyes lesz! Kártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! 3 Pyramid Tripeaks 25.01KKártyázz a piramisokon! Paszinászozz és győzz! Pasziánszozz a felhőkarcolókon! Skyscraper Solitaire5.05KPasziánszozz a felhőkarcolókon! Pasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Black Widow Solitaire1.7413Pasziánszozz a kedved szerint! Tedd próbára magad! Rendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Freecell Klondike Solitaire4.51KRendezd a lapokat ismét a szabályok szerint! Pasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Flower Solitaire HTML4.18KPasziánszozz egy nagyot nálunk! Sok pályával és kihívással vár ez a játék! Pasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Pyramid Mountains4.12KPasziánszozz a hegyekben! Mutasd meg mennyire vagy profi! Tüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Freecell Christmas4.39KTüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat!
Készülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal!  Christmas Tripeaks4.96KKészülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Bontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Maya Pyramid Solitaire4.27KBontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Pasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb!  Eliminator Solitaire3.72KPasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb! Pasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Snowy Peaks Solitaire4.111KPasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Rendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Ace of Hearts3.78KRendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Készülj egy hatalmas pasziánszozásra! Tripeaks Creatures3.93KKészülj egy hatalmas pasziánszozásra! Kártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket.  Yukon Solitaire3.83KKártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket. Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game3.86KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Egyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Simple Soltaire2.79KEgyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Szuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Daily Freecell3.16KSzuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá?
Pasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Mountain Solitaire3.32KPasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Pasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék! Crystal Golf Solitaire4.936KPasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék!...Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged!  101 Dalmatians Card Battles4.911KMentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Az átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld ki!   Pyramid Solitaire Mummy's Curse4.16KAz átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld...Sajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Cheese Solitaire3.86KSajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Utazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!  Tropical Coast Solitaire4.116KUtazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!...Nézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Demon Solitaire4.847KNézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Cuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza!  My Little Pony Double Solitaire3.62KCuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza! A farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt kicsit másképpen működnek a dolgok! Frantic Farm Solitaire3.53KA farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt...Tüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te is! Monarch Patience4.611KTüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te...
Szereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Wasp Solitaire3.68KSzereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Készülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz! Joker Golf Solitaire3.04KKészülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz!...Segíts Spongyabobnak a kártyák sorrendbe rakásában. Mutasd meg pasziánsz tudásod! SpongeBob Squarepants Solitaire3.92KSegíts Spongyabobnak a kártyák sorrendbe rakásában. Mutasd meg pasziánsz tudásod!...Barangolj az ősi piramisok mellett és tedd próbára elméd! Ancient Pyramid2.83KBarangolj az ősi piramisok mellett és tedd próbára elméd! Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Elevens3.73KEgy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game4.213KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Állítsd meg a buszt a kártyáiddal!  Stop the Bus4.110KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban! Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.53KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad!  Addictive Tri Peak4.18KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad!
Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold4.112KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....Ismerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Ancient Wonders Solitaire3.35KIsmerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Pasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.   Planet Solitaire3.89KPasziánszozz egy messzi messzi galaxisban. Tüntesd el a lapokat! PG Solitaire2.98KTüntesd el a lapokat! Pasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Carousel Solitaire4.03KPasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád.