Cards and Diamonds

6K3.02
 

Mitől jó ez a pasziánsz játék? Most tényleg mondjuk el, miért is remek időtöltés ez az online játék?

Nem, nem. Nem segítünk, ugorj inkább neki a pasziánsz játékok legújabb darabjának, hogy elmondhasd: az online játékok között a Startlap Játékoknál a legjobb az időt eltölteni!

Cards and Diamonds

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Cards and Diamonds közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Freecell Christmas4.37KTüntesd el a kártyákat és pasziánszozz egy hatalmasat! Készülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Christmas Tripeaks4.94KKészülj a Karácsonyra most egy kis pasziánsszal! Bontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Maya Pyramid Solitaire4.26KBontsd le a kártya piramist! Ismét rád van szükség! Pasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb! Eliminator Solitaire3.72KPasziánszozz most csikit másképp! Így még jobb! Pasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Snowy Peaks Solitaire4.19KPasziánszra fel! Tüntesd el a lapokat online! Rendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Ace of Hearts3.37KRendezd a lapokat és győzz online! Készülj a pasziánszozásra! Készülj egy hatalmas pasziánszozásra! Tripeaks Creatures3.93KKészülj egy hatalmas pasziánszozásra! Kártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket. Yukon Solitaire3.83KKártyázz velünk ma is! Ismét egy újabb remek pasziánsszal várunk benneteket. Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game3.85KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Egyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Simple Soltaire2.78KEgyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit!
Szuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Daily Freecell3.15KSzuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Pasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Mountain Solitaire3.32KPasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Pasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék! Crystal Golf Solitaire4.825KPasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék!...Mentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! 101 Dalmatians Card Battles4.88KMentsd meg a dalmatákat! Ehhez csak kiváló kártyázásra lesz szükséged! Az átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld ki!  Pyramid Solitaire Mummy's Curse4.15KAz átkozott múmia miatt nem egyszerű ez a pasziánsz. Ha szereted, a kihívást próbáld...Sajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Cheese Solitaire3.86KSajtból van a hold! Ebben az estben pedig a pasziánsz is! Döntsd meg a rekordunkat ebben a pasziánsz játékban! Vigyázz nem lesz egyszerű! Solitaire-Tripeaks4.516KDöntsd meg a rekordunkat ebben a pasziánsz játékban! Vigyázz nem lesz egyszerű! Utazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással! Tropical Coast Solitaire4.614KUtazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!...Nézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Demon Solitaire4.933KNézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Cuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza! My Little Pony Double Solitaire3.62KCuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza!
A farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt kicsit másképpen működnek a dolgok! Frantic Farm Solitaire3.52KA farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt...Tüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te is! Monarch Patience4.510KTüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te...Szereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Wasp Solitaire3.68KSzereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Készülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz! Joker Golf Solitaire3.04KKészülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz!...Segíts Spongyabobnak a kártyák sorrendbe rakásában. Mutasd meg pasziánsz tudásod! SpongeBob Squarepants Solitaire3.92KSegíts Spongyabobnak a kártyák sorrendbe rakásában. Mutasd meg pasziánsz tudásod!...Barangolj az ősi piramisok mellett és tedd próbára elméd! Ancient Pyramid2.83KBarangolj az ősi piramisok mellett és tedd próbára elméd! Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Elevens3.73KEgy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game4.211KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Állítsd meg a buszt a kártyáiddal! Stop the Bus4.19KÁllítsd meg a buszt a kártyáiddal! Segíts Minnie-nek a kártyázásban! Minnie Mouse Solitaire2.82KSegíts Minnie-nek a kártyázásban!
Tüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik semmi a szerencsén! Tripeaks Reserve2.53KTüntesd el a kártyákat. Jól válaszd meg mikor melyik kártyához nyúlsz, itt nem múlik...Egy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Addictive Tri Peak4.17KEgy újabb megtuningolt pasziánsz! Tedd próbára magad! Settenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz. Forty Thieves Solitaire Gold4.111KSettenkedj be a barlangba és tüntesd el a lapokat. Hohó ez is egy jó kis pasziánsz....Ismerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Ancient Wonders Solitaire3.35KIsmerd meg az ősi csodákat egy kis pasziánszozás közben! Pasziánszozz egy messzi messzi galaxisban.  Planet Solitaire3.88KPasziánszozz egy messzi messzi galaxisban. Tüntesd el a lapokat! PG Solitaire2.98KTüntesd el a lapokat! Pasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Carousel Solitaire4.03KPasziánszra fel! Sok sok pálya vár rád. Pasziánsz oroszosan! Soviet Solitaire2.32KPasziánsz oroszosan! Tüntesd el a lapokat! Westcliff Solitaire4.04KTüntesd el a lapokat! Fedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt! Discover Europe3.63KFedezd fel Európát és közben nyomj egy kis pasziánszt!
Tüntesd el a lapokat oldschool módon! Solitaire Oldschool3.15KTüntesd el a lapokat oldschool módon! Tüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Cupid Tripeaks4.09KTüntesd el a lapokat és juttasd el a szerelmet mindenkinek. Állítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Akatsuki Solitaire2.02KÁllítsd meg az Akatsuki-t egy kis pasziánsszal! Pihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tropical Spider Solitaire3.03KPihenj relaxálj és nyomj egy kis pasziánszt! Tüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz! Puck Solitaire4.35KTüntesd el a lapokat és közben jégkorongozz!