Chicken Pot-Pie

6K4.039
 

Készítsd el ezt a finom ételt online! Apríts a zöldségeket és kövesd az utasításokat ebben az ingyenes főzős játékban.

Chicken Pot-Pie

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Chicken Pot-Pie közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Sajátítsd el Blake Lively titkos sminkes trükkjeit! Last Minute Makeover - Blake Lively4.8277Sajátítsd el Blake Lively titkos sminkes trükkjeit! Legyél egy ördögi fodrász! Vigyázz nehogy elkapjanak! Devilish Hairdresser5.0244Legyél egy ördögi fodrász! Vigyázz nehogy elkapjanak! A hastáncosoknak is szükségük van rád. Öltöztesd fel őket a fellépésre! Indian Dancer2.9559A hastáncosoknak is szükségük van rád. Öltöztesd fel őket a fellépésre! Készülj a focira nőiesen! Girls Go Soccer2.21KKészülj a focira nőiesen! Tetovált hercegnőkről hallottál már? Ha nem akkor most ilyet is láthatsz! Princess Tattoos3.01KTetovált hercegnőkről hallottál már? Ha nem akkor most ilyet is láthatsz! A népszerű Pretty Little Liars-os lányokat öltöztetheted online! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Pretty Little Liars4.44KA népszerű Pretty Little Liars-os lányokat öltöztetheted online! Ne hagyd ki ezt...Válassz ki mindent ami hozzád tartozik legyen az ruha vagy szoba. Dekoráld saját házad a kedved szerint! Me & My Home3.12KVálassz ki mindent ami hozzád tartozik legyen az ruha vagy szoba. Dekoráld saját...Válj egy igazi dizájnerré! Nem máshol mint New Yorkban. Fashion Designer New York4.35KVálj egy igazi dizájnerré! Nem máshol mint New Yorkban. Fejleszd ki a szépség elixírjét! The Queen's Spell Disaster3.82KFejleszd ki a szépség elixírjét! Hogyan öltöznének a hercegnők ha szellemírtásra mennének? Nézd meg te is! Princess Ghostbusters4.62KHogyan öltöznének a hercegnők ha szellemírtásra mennének? Nézd meg te is!
Készülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Cool Office Lady3.44KKészülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Érd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Career Stylist 23.51KÉrd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Ha legjobb barátok vagytok akkor kell összeillő ruha is. Nézd meg itt miket is ajánl egy az online játék. The Best Friends Forever3.74KHa legjobb barátok vagytok akkor kell összeillő ruha is. Nézd meg itt miket is ajánl...Segíts Moanának! Ne rontsa el az esküvőt a ruhájával! Moana Wedding3.41KSegíts Moanának! Ne rontsa el az esküvőt a ruhájával! Ha főzni van kedved itt megteheted! Tanulj meg recepteket játékosan.What’s For Dinner? 2: Second Serving!3.33KHa főzni van kedved itt megteheted! Tanulj meg recepteket játékosan.Rendezd be az Óvodát! Mindent te választhatsz ki. My Kindergarten Decoration2.01KRendezd be az Óvodát! Mindent te választhatsz ki. Takaríts és ments meg egy esküvőt! Wedding Clean Up4.53KTakaríts és ments meg egy esküvőt! Találd ki milyen tojást is akarsz csinálni Húsvétra. Itt kísérletezhetsz! Easter Patterns2.73KTaláld ki milyen tojást is akarsz csinálni Húsvétra. Itt kísérletezhetsz! Randizz Zayn Malik-kal! Szimuláld le ezt az élményt! Zayn Malik Date Simulator2.81KRandizz Zayn Malik-kal! Szimuláld le ezt az élményt! Köss és horgolj Hello Kitty-s mintákat! Knitting3.82KKöss és horgolj Hello Kitty-s mintákat!
Öltöztesd fel a ezt az új sztárt! Star Stylin 43.36KÖltöztesd fel a ezt az új sztárt! Ismerd meg Mimi világát! World of Mimi4.56KIsmerd meg Mimi világát! Készíts el egy szivárványtortát!Rainbow Cake3.86KKészíts el egy szivárványtortát!Készíts el egy igazán jó gyümölcssalátát!Fruit Salad Day3.02KKészíts el egy igazán jó gyümölcssalátát!Kiélheted körömépítési vágyaidat. Nem is kicsit! Nail Salon4.28KKiélheted körömépítési vágyaidat. Nem is kicsit! Készülj a tavaszra. Cseréld le a ruháidat! Early Spring Clothing3.02KKészülj a tavaszra. Cseréld le a ruháidat! Vásárolj London utcáin! Csinosítsd ki magad! Shopaholic London4.23KVásárolj London utcáin! Csinosítsd ki magad! Segíts Eperkének a ruhaválasztásban! Strawberry Fashion3.611KSegíts Eperkének a ruhaválasztásban! Válj egy igazi stylist-tá! Princess Emojis3.33KVálj egy igazi stylist-tá! Csinosítsd ki magad a hét minden napján! 7 Trends in 7 Days3.77KCsinosítsd ki magad a hét minden napján!
Ismerd meg az ügyfeleidet és készíts számukra megfelelő tetkót! Tattoo Art Design4.07KIsmerd meg az ügyfeleidet és készíts számukra megfelelő tetkót! Csinosítsd ki a pónidat is! Sweet Pony3.83KCsinosítsd ki a pónidat is! Leckéztesd meg az exszed! Rontsd el a randiját! Ellie Date Crasher2.83KLeckéztesd meg az exszed! Rontsd el a randiját! Legyél fodrász és készíts csodás frizurákat! Hair Style4.04KLegyél fodrász és készíts csodás frizurákat! Itt a karácsony! Siess és rendezd át a szobádat ünnepi hangulatúra ! My Xmas Room3.84KItt a karácsony! Siess és rendezd át a szobádat ünnepi hangulatúra ! Csinosítsd ki magad! Válaszd ki a frizurádat a sminkedet és a kiegészítőket is. Barbie Pinterest Fashionista4.26KCsinosítsd ki magad! Válaszd ki a frizurádat a sminkedet és a kiegészítőket is. Újítsd meg a hercegnők stílusát a te ízlésed szerint! Legyél egy divatdiktátor! Princesses Back In Time Fashion3.96KÚjítsd meg a hercegnők stílusát a te ízlésed szerint! Legyél egy divatdiktátor! ...Kövesd a sütős nyuszikat! Megtanítanak minden jóra!  Bunnies Cooking3.14KKövesd a sütős nyuszikat! Megtanítanak minden jóra! Rendezd be ezt az üres szobát a kedved szerint. Használd a képzeleterődet!  Girly Room Decoration4.56KRendezd be ezt az üres szobát a kedved szerint. Használd a képzeleterődet! Tuningold fel a farmerodat az idei szezonra! Diy Jeans Makeover4.210KTuningold fel a farmerodat az idei szezonra!
Jake egy tisztességes kalóz. Sajnos a kalózoknak is kell takarítani, segíts neki! Jake the Pirate Clean3.84KJake egy tisztességes kalóz. Sajnos a kalózoknak is kell takarítani, segíts neki!...Csinálj tortát egy esküvőre! Jól figyeld meg a lépéseket. Glittery Wedding Cake3.510KCsinálj tortát egy esküvőre! Jól figyeld meg a lépéseket. Tanuld meg az apukák által rejtegetett titkos receptet! Dads Breakfast Pizza2.97KTanuld meg az apukák által rejtegetett titkos receptet! Segíts Mashának pizzát csinálni. Figyelj és tanuld meg te is.Masha Cooking Tortilla Pizza4.016KSegíts Mashának pizzát csinálni. Figyelj és tanuld meg te is.Segíts a szépségnek és a szörnyetegnek! Ilyen körülmények között élni nem lehet. Belle And Beast Room Clean Up2.42KSegíts a szépségnek és a szörnyetegnek! Ilyen körülmények között élni nem lehet....