Crimes of the Past

21K4.37
 

Segíts a házaspáron akiket súlyos bűncselekménnyel gyanúsítanak. Keresd meg azokat a tárgyakat amelyek bebizonyíthatják ártatlanságukat.

Crimes of the Past

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Crimes of the Past

közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.01KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.03KIsmerd meg a káprázat mestereit! Segíts a beteg királynőn! The Sick Queen3.81KSegíts a beteg királynőn! Derítsd ki miért van csend ezen a környéken. Vigyázz veszélyes lesz ez a kalandod! Mystery of Silence3.0983Derítsd ki miért van csend ezen a környéken. Vigyázz veszélyes lesz ez a kalandod!...Derítsd ki mit is csinálnak a távolságtartó emberek! Distant People3.3980Derítsd ki mit is csinálnak a távolságtartó emberek! Tarts velünk egy félelmetes keresésen!Unknown Forces3.5937Tarts velünk egy félelmetes keresésen!Hatalmas pénzek mozognak ezekben a körökben. Keresgélj és gazdagodj meg te is! Wrong Meeting4.1887Hatalmas pénzek mozognak ezekben a körökben. Keresgélj és gazdagodj meg te is! Sokféle vadászról hallottunk már, de a félelem vadászairól még nem. Most megismerheted őket! Fear Hunters5.02KSokféle vadászról hallottunk már, de a félelem vadászairól még nem. Most megismerheted...Utazz velünk egy csodálatos varázslattal teli világba! Secrets of Efria3.0865Utazz velünk egy csodálatos varázslattal teli világba! Segíts felkészülni erre a csodálatos házassági évfordulóra! The Memory of Love2.81KSegíts felkészülni erre a csodálatos házassági évfordulóra!
Fedezd fel a természetet újra! Capture Nature3.46KFedezd fel a természetet újra! Egy titkos szoba és megannyi értékes tárgy vár rád! My Room Hidden Object1.0326Egy titkos szoba és megannyi értékes tárgy vár rád! Egy kis szoba és egy nagy kihívás! Small Room Hidden Object0.0275Egy kis szoba és egy nagy kihívás! Ismerd meg a nagy visszatérés történetét! Great Return1.0910Ismerd meg a nagy visszatérés történetét! Utazz el velünk Velencébe!Venice Quest4.21KUtazz el velünk Velencébe!Hallottál a templomosok kincséről? Kutass most utána! Templar Treasure3.8784Hallottál a templomosok kincséről? Kutass most utána! Kutasd át a gyilkos hotelt! Vigyázz félelmetes lesz!Hotel Murder3.52KKutasd át a gyilkos hotelt! Vigyázz félelmetes lesz!Mindig is rossz voltál a konyhában való keresésben? Most fejlesztheted magad! Kitchen Item Search2.8544Mindig is rossz voltál a konyhában való keresésben? Most fejlesztheted magad! Ismerd meg ezt az igazi bűnügyi történetet nálunk! True Crime Story3.31KIsmerd meg ezt az igazi bűnügyi történetet nálunk! A kísérletek nem mindig sikerülnek jól. Derítsd ki itt mi lehetett a baj!Mysterious Experiment3.3860A kísérletek nem mindig sikerülnek jól. Derítsd ki itt mi lehetett a baj!
Nyomozz egy gyanús ember után. Derítsd ki mi rosszban sántikál! Suspicious3.01KNyomozz egy gyanús ember után. Derítsd ki mi rosszban sántikál! Sokféle bölcsődalt ismerhetsz, de ezt biztosan nem! Lullaby of Lost Souls2.7811Sokféle bölcsődalt ismerhetsz, de ezt biztosan nem! Az árnyékok sokszor értékes tárgyakat rejtenek. Te készen állsz a keresésre?The Shadows Treasure3.01KAz árnyékok sokszor értékes tárgyakat rejtenek. Te készen állsz a keresésre?Hallottál már történeteket titkos gyógyítókról? Ismerj meg egyet most egyet személyesen!The Secret Healer3.35K...Ismerd meg ennek a misztikus családnak az értékeit! Family Values4.2963Ismerd meg ennek a misztikus családnak az értékeit! Tölts el egy csodálatos hétvégét velünk. Egy fantasztikus tárgykeresésben lehet részed. Kellemes zene kísér majd utadon!Special Holiday3.04KTölts el egy csodálatos hétvégét velünk. Egy fantasztikus tárgykeresésben lehet részed....Egy hatalmas rablás történt a környéket. Kapd el te a tettest! The Big Robbery3.52KEgy hatalmas rablás történt a környéket. Kapd el te a tettest! Kapcsolódj ki a kertben!Garden Hidden Objects1.0522Kapcsolódj ki a kertben!Misztikus és félelmetes kutatásban lehet részed. Te készen állsz?House of Echoes3.7971Misztikus és félelmetes kutatásban lehet részed. Te készen állsz?Utazz el egy csodálatos helyszínre és kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel!Camp Hidden Objects0.0693Utazz el egy csodálatos helyszínre és kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel!
Menekülj el a rohanó világból és kapcsolódj ki egy kellemes farmon!Hideaway Farm1.0609Menekülj el a rohanó világból és kapcsolódj ki egy kellemes farmon!Nyomozz egy partyn elkövetett bűntény tettesei után! Crime at the Party0.0504Nyomozz egy partyn elkövetett bűntény tettesei után! A bizalom megsértése az egyik legnagyobb vétek amit ember véthet. Segíts a barátság helyreállításában!Betrayal of Trust0.0431A bizalom megsértése az egyik legnagyobb vétek amit ember véthet. Segíts a barátság...Fedezz fel egy misztikus világot. Vigyázz nem fogadnak szívesen itt! Not Welcome1.0387Fedezz fel egy misztikus világot. Vigyázz nem fogadnak szívesen itt! Kapcsolódj ki egy olaszországi naplementét szemlélve.Italian Sunset3.81KKapcsolódj ki egy olaszországi naplementét szemlélve.Derítsd fényt a számok misztériumára!Mystic Numbers3.8909Derítsd fényt a számok misztériumára!Nyomozz egy nagyon veszélyes bűnöző után! Invisible Killer4.02KNyomozz egy nagyon veszélyes bűnöző után! Keresgélj most a sötétben!Dressed in Darkness0.0387Keresgélj most a sötétben!Tarts Riley-vel és kalandozz egy nagyot!Rileys Wanderlust0.0465Tarts Riley-vel és kalandozz egy nagyot!Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is! Kids Hidden Object0.0686Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is!...
Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Friendly suburb4.11KKapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Utazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Desert Expedition1.51KUtazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Szereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki ezt a remek játékot!   Mysterious Tram4.55KSzereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki...Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! Lunar Murder0.0636Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! A királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Royal Crimes4.01KA királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben!