Discover Europe

3K3.64
 

Ebben az ingyenes logikai játékban a továbbjutáshoz el kell tüntetned az összes lapot. A továbbjutás egyben utazással is jár. Ami egy eléggé jó kis bónusz. 

Discover Europe

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Discover Europe közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Swap The Gems II0.0479Készülj a zuhatagozásra! Vigyázz van időkorlát! Döntsd meg a rekordunkat ebben a pasziánsz játékban! Vigyázz nem lesz egyszerű! Solitaire-Tripeaks5.0809Döntsd meg a rekordunkat ebben a pasziánsz játékban! Vigyázz nem lesz egyszerű! Klasszikus megszokott és tökéletes. Keresgélj ismét kellemes zenére! Secret Artifacts5.01KKlasszikus megszokott és tökéletes. Keresgélj ismét kellemes zenére! Teszteld IQ-dat online!  IQ Test5.0616Teszteld IQ-dat online! Japán hangulatú mahjong. Relaxáció és játék tökéletes ötvözete! Japanese Mini Mahjong1.01KJapán hangulatú mahjong. Relaxáció és játék tökéletes ötvözete! Relaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod. Eden Flowers3.11KRelaxálj és gyűjtsd be a szép virágokat. Ha kikapcsolódásra vágysz ez lesz a te játékod....Utazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!  Tropical Coast Solitaire4.64KUtazz egyet egy trópusi tengerpartra és töltsd el az időd egy kis pasziánszozással!...Vegyél részt egy igazi helyszínelésben és ismerd meg a nyomozás folyamatát! Lost Clues5.06KVegyél részt egy igazi helyszínelésben és ismerd meg a nyomozás folyamatát! Ismét egy igazi mahjongozóra van szükség! Bontsd le a kelták tornyait is! Celtic Mahjong5.02KIsmét egy igazi mahjongozóra van szükség! Bontsd le a kelták tornyait is! Építsd meg a legjobb gabonagyűjtőt! Grain Strain0.0844Építsd meg a legjobb gabonagyűjtőt!
Tüntesd el a lapokat most kicsit másképpen. Vigyázz ez egy élvezetes ám nehéz játék!GoGo 215.03K...Szerezd meg a Maja kincset zuhatagos tudásoddal! Mayan Treasure2.42KSzerezd meg a Maja kincset zuhatagos tudásoddal! Építs utat egy majomnak! Vigyázz nem lesz egyszerű! Monkey0.0832Építs utat egy majomnak! Vigyázz nem lesz egyszerű! Cuki, átlátható és szórakoztató mahjong. Ha nem a kihívást keresed akkor ez lesz a te játékod! Farm Mahjong1.61KCuki, átlátható és szórakoztató mahjong. Ha nem a kihívást keresed akkor ez lesz...Nyugtató zene és kikapcsolódás vár rád. Ne hagy ki ezt a lehetőséget! Spring Facts5.08KNyugtató zene és kikapcsolódás vár rád. Ne hagy ki ezt a lehetőséget! Nézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Demon Solitaire5.03KNézd meg milyen a démonok pasziánsza! Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a Hó királynőt és segíts neki sárkánynevelésben! Snow Queen2.410KIsmerd meg a Hó királynőt és segíts neki sárkánynevelésben! Készülj egy komolyabb mahjongra! Itt minden kicsit másképpen lesz! Quatro Mahjong1.82KKészülj egy komolyabb mahjongra! Itt minden kicsit másképpen lesz! Barangolj egy csodálatos környéken és relaxálj! Itt minden erről szól. The Forgotten Garden4.68KBarangolj egy csodálatos környéken és relaxálj! Itt minden erről szól. Használd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat!  Ark of Treasure4.53KHasználd zuhatagos képességeid és találj felbecsülhetetlen értékű tárgyakat!
Cuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza!  My Little Pony Double Solitaire3.62KCuki és szórakoztató sok sok pályával. Ez a pasziánszok pasziánsza! Keresd meg az elveszett értékeket! Sok kutatással jár majd ez a kaland! Forgotten Treasure5.07KKeresd meg az elveszett értékeket! Sok kutatással jár majd ez a kaland! Bontsd le ismét a tornyokat! Most csúsztatással! Slidon4.83KBontsd le ismét a tornyokat! Most csúsztatással! Használd agyad az etetéshez! Devilish Candy House5.01KHasználd agyad az etetéshez! Törd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Cube Crash 24.33KTörd szét a kockákat és gyűjtsd be a drágaköveket! Zuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!Constellation Legends4.73KZuhatag extrákkal. Így még élvezetesebb!A víz alatt is lehet buborékozni, csak egy kicsit másképp. Neked menne? Deep Pearl4.610KA víz alatt is lehet buborékozni, csak egy kicsit másképp. Neked menne? Újabb csodás helyszíneken kell keresgélned. Készülj a tárgykeresésre! Temple of the Lotus5.04KÚjabb csodás helyszíneken kell keresgélned. Készülj a tárgykeresésre! A farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt kicsit másképpen működnek a dolgok! Frantic Farm Solitaire3.52KA farmon is valamivel el kell ütni az időt. Nyomj egy kis pasziánszt! Vigyázz itt...Ismerd meg Olaszországot a legszebb évszakban! Italian Summer5.05KIsmerd meg Olaszországot a legszebb évszakban!
Buborékok buborékok mindenhol! Pukkaszd ki az összeset még mielőtt késő lenne! Bubble Bombers2.02KBuborékok buborékok mindenhol! Pukkaszd ki az összeset még mielőtt késő lenne! Bontsd le a szabályos hatszögekből álló mahjong tornyokat! Vigyázz nincs sok időd! Hexajong Tower3.81KBontsd le a szabályos hatszögekből álló mahjong tornyokat! Vigyázz nincs sok időd!...Segíts Dórának a virágok begyűjtésében! Szükséged lesz a buborékpukkasztós tudásodra! Dora Flower Shooter3.0763Segíts Dórának a virágok begyűjtésében! Szükséged lesz a buborékpukkasztós tudásodra!...Már a kártyázásban is foci van. Nézd meg mégis hogyan! EURO 2012 Group Stage 32.72KMár a kártyázásban is foci van. Nézd meg mégis hogyan! Egy kis édes mahjonggal várunk mindenkit! Tüntesd el az összes tortát a pályáról! Cake Mahjong1.82KEgy kis édes mahjonggal várunk mindenkit! Tüntesd el az összes tortát a pályáról!...Takarítsd el a szemetet és tenyél rendet a ház körül! Vigyázz sok munkád lesz!  Cleaning up the Mess4.613KTakarítsd el a szemetet és tenyél rendet a ház körül! Vigyázz sok munkád lesz! Tüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te is! Monarch Patience5.04KTüntesd el a lapokat ismét! Az egyik nagy kedvenc most visszatért. Próbáld ki te...Kalózkodj egy kicsit  a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Ana The Pirate Jewel Match1.22KKalózkodj egy kicsit a gyöngyök szigetén. Készülj a zuhatagozásra! Nézd meg milyen is a híres 215-ös apartman. Érdekes dolgokra bukkanhatsz! Apartment 2155.011KNézd meg milyen is a híres 215-ös apartman. Érdekes dolgokra bukkanhatsz! Próbáld ki a mahjongot és a pasziánszt egy kicsit másképp! Itt egybe van a két játék! Pyramid Mahjong Solitaire4.32KPróbáld ki a mahjongot és a pasziánszt egy kicsit másképp! Itt egybe van a két játék!...
Fald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Yummy Match4.77KFald fel az összes létező süteményt és készülj fel a zuhatagozásra! Szereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Wasp Solitaire3.65KSzereted a kihívást? Ez lesz a te játékod! Kísérd végig a lovagot az útján. Segíts neki mahjongban! Mahjong Knight’s Quest2.92KKísérd végig a lovagot az útján. Segíts neki mahjongban! Nézd meg milyen tárgyakkal találkozik egy igazi tűzoltó! Igen érdekes tárgyakra bukkanhatsz! Stormy Nights5.04KNézd meg milyen tárgyakkal találkozik egy igazi tűzoltó! Igen érdekes tárgyakra bukkanhatsz!...Készülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz! Joker Golf Solitaire3.02KKészülj egy kis ügyességi pasziánszra! Bizony itt az ügyességedre is szükség lesz!...