Doodle God Blitz

2K3.611
 

Hozz létre új anyagokat ebben az online logikai játékban. Eleinte még csak négy elem áll majd rendelkezésedre:(Tűz,Föld,Levegő,Szél). Ha tetszik ez a játék próbáld ki a Doodle God első részét is.

Doodle God Blitz

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Doodle God Blitz közösségében!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Mahjongozz kicsit zuhtagosan! Próbáld ki ezt a hibrid játékot! Magical Mahjong0.0149Mahjongozz kicsit zuhtagosan! Próbáld ki ezt a hibrid játékot! Fura és érdekes puzzle. Te kitudnád rakni? Puzzle Chwist0.0179Fura és érdekes puzzle. Te kitudnád rakni? Nézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Paris Jewelry Shop0.01KNézz be egy párizsi ékszerüzletbe és készülj a zuhatagozásra! Zuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény!  Match 3 Neon3.03KZuhatag a 80-as évekből. Hatalmas élmény! Nézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit!  Farmyard Tales5.01KNézd meg milyen is egy farm és keresgélj egy kicsit! Nyomj egy igazi kínai mahjongot! Mahjong Long4.72KNyomj egy igazi kínai mahjongot! Ismerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre! My Spanish Neighbor5.07KIsmerd meg Spanyolországot, pontosabban Barcelonát játékosan! Készülj a tárgykeresésre!...Rakd össze Scooby-t online! Készülj egy kis puzzlere!  Scooby-Doo Jigsaw0.0712Rakd össze Scooby-t online! Készülj egy kis puzzlere! Egy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Scorpion Game3.32KEgy újabb pasziánsz, amely kihívások elé állít! Te készen állsz a feladatra? Változtass át mindent! Csak egy sport maradhat! Sport Match4.52KVáltoztass át mindent! Csak egy sport maradhat!
Látogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Hotel of Illusions4.52KLátogasd meg az illúziókkal teli hotelt! Vigyázz kissé rémisztő! Rakd össze az állatokat! Mahjongozz kicsit másképp! Zoo Mahjongg5.01KRakd össze az állatokat! Mahjongozz kicsit másképp! Menekülj el a kis termekből! Vigyázz egy kulcsra is szükséged lesz! Yokoruta5.0773Menekülj el a kis termekből! Vigyázz egy kulcsra is szükséged lesz! Segíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Elenors Unfinished Performance5.08KSegíts egy szellemnek a keresgélésben! Természetesen jó zene kiséretében! Szuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Gem Clix 21.71KSzuper zuhatagozás vár rád! Most dobálva jönnek a gyöngyök! Virágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Flower Match5.07KVirágozz ki te is ezen a napon! Készülj a Zuhatagozásra! Próbálj ki 5 féle mahjongot egymás után! Mahjong Mix5.03KPróbálj ki 5 féle mahjongot egymás után! Nasizz és mahjongozz egyszerre! Tüntesd el a rágcsálnivalókat!  Chaco Pairs1.13KNasizz és mahjongozz egyszerre! Tüntesd el a rágcsálnivalókat! Kutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád! The Lost Toys4.01KKutasd fel az óvodákat és keresd meg a cuki játékokat! Hatalmas szórakozás vár rád!...Készülj a szerelmes mahjongra! Ebbe te is beleszeretsz majd! Lovely Mahjong2.83KKészülj a szerelmes mahjongra! Ebbe te is beleszeretsz majd!
Egyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Simple Soltaire2.94KEgyszerű pasziánszozásnál nincs is jobb. Te is nyomd egy kicsit! Mutasd meg miért hívnak Póker sztárnak! Poker Star5.02KMutasd meg miért hívnak Póker sztárnak! Nyomj egy Puzzle-t Sandra Bullock-kal! Image Disorder Sandra Bullock5.02KNyomj egy Puzzle-t Sandra Bullock-kal! Keresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet. The Thief of Sherwood5.04KKeresd meg Sherwood titokzatós tolvaját és közben csodáld meg ezt a csodálatos helyet....Cuki állatok és jó mahjong! Kell ennél több? Animals Connect 35.02KCuki állatok és jó mahjong! Kell ennél több? Pukkassz buborékokat Maya módon! Szuper szórakozás.Nehogy kihagyd!  Maya Bubbles2.34KPukkassz buborékokat Maya módon! Szuper szórakozás.Nehogy kihagyd! Szuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Daily Freecell3.15KSzuper napi pasziánsz! Te készen állsz rá? Mr. Bean bajban van! Segíts neki a keresésben! Mr. Bean Hidden Car Tires1.01KMr. Bean bajban van! Segíts neki a keresésben! Kövesd végig Artur és Vanda munkáját. Derítsd ki mi is ez a titkos szervezet! Order of the full Moon3.02KKövesd végig Artur és Vanda munkáját. Derítsd ki mi is ez a titkos szervezet! Pasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád! Mountain Solitaire3.31KPasziánszozz a hegyekben. Friss levegő és kellemes zene vár rád!
Bontsd le a betű tornyot mahjongozással!  Letter Mahjong3.01KBontsd le a betű tornyot mahjongozással! Fedezd fel a csodálatos Labirintust és kalandozz egy kicsit! Into the Labyrinth3.94KFedezd fel a csodálatos Labirintust és kalandozz egy kicsit! Készíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Flip Flop Candy Shop3.52KKészíts nyári italokat stílusosan! Zuhatagozz érte! Mindennap egy újabb remek puzzle vár rád! Ne hagyd ki! Új Daily Jigsaw3.64KMindennap egy újabb remek puzzle vár rád! Ne hagyd ki! Készülj a mahjongozásra! Itt még egy kis segítséget is kapsz!  Shi Sen4.012KKészülj a mahjongozásra! Itt még egy kis segítséget is kapsz! Pasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék! Crystal Golf Solitaire4.85KPasziánszozz ismét egy jót! Jó zenével és sokféle móddal vár rád ez a remek játék!...Szereted az útvesztőket? Hihetetlen sok vár rád! Juss ki mindegyikből! A Maze-ing3.01KSzereted az útvesztőket? Hihetetlen sok vár rád! Juss ki mindegyikből! Szereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Sugar Tales2.86KSzereted az édességet? Itt felfalhatod az összeset! Ismerd Nancy kiegészítő melóját! Takaríts és keresgél elhagyott értékes tárgyak után! Nancys Part-time Job2.83KIsmerd Nancy kiegészítő melóját! Takaríts és keresgél elhagyott értékes tárgyak után!...Különbségek keresésére hívunk ismét! Ne hagyj cserbe minket! A Green lawn 5 Differences3.71KKülönbségek keresésére hívunk ismét! Ne hagyj cserbe minket!
Gyorsaság és sas szem. Ez a két dolog kell ehhez a mahjonghoz! Neked megvan mindkettő?     Mahjong Deluxe Game3.83KGyorsaság és sas szem. Ez a két dolog kell ehhez a mahjonghoz! Neked megvan mindkettő?...Barangolj a szellemek menedék helyére és keresgélj érdekes tárgyak után! Ghost Shelter5.09KBarangolj a szellemek menedék helyére és keresgélj érdekes tárgyak után! Étellel játszani még sosem volt ilyen jó! Mahjongozz zöldségekkel és gyümölcsökkel! Fruits And Vegetables Mahjong3.311KÉtellel játszani még sosem volt ilyen jó! Mahjongozz zöldségekkel és gyümölcsökkel!...Vízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!  Underwater Secrets2.55KVízalatti zuhatagozás kellemes zenével. Minden van itt ami egy jó játékhoz kell!...Egy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben! Moving in Together4.18KEgy újabb szintet lépett ez a kapcsolat. Segíts az összeköltözésben!